Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה 16V טורבו - מי רוצה להציל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג מה מצבה, למעט שמבחוץ יש קילופי צבע, אבל עיריית ת"א תיכף מפנה אותה.

אני חושב שמדובר ברכב נדיר ויפייפה, ואשמח אם מישהו כאן יציל אותו.

פרטים נוספים בה"פ. finder's fee של סיבוב על הרכב לאחר שיפוץ :-)

fiat.jpg

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שואלים אותי בה"פ היכן הוא נמצא, משיגים את מספר הרישוי שלו ו/או סימנים אחרים ו/או את הפרטים שמופיעים על שתי התרעות הפינוי, ואם זה לא מספיק - מפעילים קשרים, אני מניח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מנסיון קשה מאוד להגיע לאנשים האלה.

אני פיעם חשבתי שפיאט דובלו תהיה טובה כרכב ראשון לנהג חדש. ניסיתי שלל דרכי מציאת הנהג הנוטש. זה לא עבד בסוף

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

יש לי חבר שגר באיזור בבלי

תמיד שהייתי עובר ליד הבית ספר שם הייתי רואה רכב מכוסה עם צללית מעניינת.

כשהתחיל החורף לאט לאט הכיסוי לא החזיק מעמד והתחיל להקרע, ואז הבנתי שמתחת לכיסוי יש פיאט קופה אדומה מסכנה.

כואב לי הלב על הרכב הזה

מקווה שמישהו יציל אותו

(אגב כשאני ראיתי אותו הוא חנה במקביל בין שני רכבים.. ניראה שהזיזו אותו)

"יאללה בירי".

פורסם

לא מבין למה מישהו נוטש רכב כזה.. הוא יכול להמכר בכמה אלפי שקלים לפחות אז למה מעדיף להעמיד ושירקב בגשם?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם זאת הוורודה (אדום פנינה עלק), בחנתי אותה לפני כמה שנים, הייתה במצב טוב.

בזמנו החזיק אותה בחור בשם יריב, אולי זה יעזור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רכב מעניין מאד, אני מקווה שימצא בית חם ואוהב במהרה!

כל הכבוד על היוזמה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

באמת לא ברור לי למה הוא לא מוכר את הרכב, אפילו בסכום סמלי.

בסכום מספיק סמלי אפילו אני הייתי מוכן לשקול רכישה של הרכב והקפאת רשיונות לצורך שיפוץ עתידי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בזמנו, לפני כעשור אולי פחות, דובר על פיאט קופה שהיתה בבעלות נהג חדש. רשמתי היתה, כי אותו נהג חדש עשה איתה תאונה ונהרג. אביו שיקם את האוטו ונדר שלא ימכור אותו בעודו חי. זה היה סיפור ידוע אז, מוזר שזה לא הוזכר עד עכשיו.

אולי מדובר באותה אחת...

יש למישהו כיוון?

פורסם

בקשר לסיפור הזה, לא יודע אם הוא אמיתי, אבל אם כן אז מדובר אל קופה צהובה מאשקלון!!!

היא עומדת שם כבר בערך 6 שנים, ניסיתי למצוא את הבעלים, והוא לא מוכן למכור ולא אמר לי למה, דרך הגב הצהובה מאשקלון

עברה בסך הכל 80000 ק"מ..

פורסם

האמת, ישר חשבתי על האופציה. מה שכן, אני לא זוכר אם מדובר בפיאט קופה או אסקורט גודשת כלשהי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...