Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירים לסט בלמים ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלמים לא מחליפים לבד - רק במוסך !!!!

עשה זאת בעצמך לא במערכות בטיחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בלמים לא מחליפים לבד - רק במוסך !!!!

עשה זאת בעצמך לא במערכות בטיחות.

במקרה ותהיה תאונה ותהרוג מישהו בגלל איבוד בלמים-הביטוח והמשטרה יבדקו מתי טיפלת ברכב ושישמעו שלא היית במוסך וטיפלת בהם בעצמך-חבל לך על הזמן! :?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
בלי מוסך

אני מחליף לבד ,רק רציתי לדעת כמה כסף יעלו לי החלקים הנ"ל ?

מספיק צעקו עליך (ובצדק) בנוגע להחלפת בלמים לבד. ברשותך (או שלא) אני אצעק עליך בנושא אחר:

האם עלה במוחך במקרה, להרים טלפון לחנות חלפים כלשהי ולשאול שם? במקום שאנחנו סתם נזרוק לך מחירים? קשה לך?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באוטו שלי אני עושה הכל לבד !! ובלמים זה לא סיפור כל כך גדול ...

ובקשר למחירים ,אם מישהו פה יודע אז למה לא ?? הרי ברור שאני ביררתי גם בחנויות חלפים ,אבל תמיד יש את האחד הזה שמביא מחיר טוב מאיזה מקום ,אז אולי..

JDM :twisted:

פורסם
באוטו שלי אני עושה הכל לבד !! ובלמים זה לא סיפור כל כך גדול ...

ובקשר למחירים ,אם מישהו פה יודע אז למה לא ?? הרי ברור שאני ביררתי גם בחנויות חלפים ,אבל תמיד יש את האחד הזה שמביא מחיר טוב מאיזה מקום ,אז אולי..

יופי לך ! תמשיך ללכת עם הראש בקיר...ככה תקבל אחלה כאב ראש !

ד.ביל

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ארנון, הוא חבר מהייד פארק...

למה לרדת עליו!

בלמים לא מחליפים לבד! לא משנה כמה שזה פשוט!

וזה גם לא סיפור כ"כ יקר ששוה לחסוך אותו.

הוצאות בבית חולים עולות יותר!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
ארנון, הוא חבר מהייד פארק...

למה לרדת עליו!

בלמים לא מחליפים לבד! לא משנה כמה שזה פשוט!

וזה גם לא סיפור כ"כ יקר ששוה לחסוך אותו.

הוצאות בבית חולים עולות יותר!

א. אני לא חבר בהיידפארק. למעשה כלל לא נכנסתי לאתר הזה בחודשים האחרונים.

ב. אני זוכר אותו מהייד פארק. גם אז הוא היה דביל.

:?

פורסם
רק אל תשכח לסיים לכתוב את הצוואה לפני שאתה יוצא לנסיעת מבחן אחרי ההתקנה...

מעניין שההתייחסויות הן רק למה שיקרה לו, אך אם הוא יסע בכביש הציבורי הוא יכול לפגוע באחד מאיתנו, או גרוע מכך, באחד מילדינו הקטנים בעת חצותם במעבר החציה....:roll:

ואם אדון Civic Nos רוצה לשחק ברולטה רוסית שלא יעשה זאת על הכבישים בהם אנחנו ויקירינו נוסעים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מעניין שההתייחסויות הן רק למה שיקרה לו, אך אם הוא יסע בכביש הציבורי הוא יכול לפגוע באחד מאיתנו, או גרוע מכך, באחד מילדינו הקטנים בעת חצותם במעבר החציה....:roll:

ואם אדון Civic Nos רוצה לשחק ברולטה רוסית שלא יעשה זאת על הכבישים בהם אנחנו ויקירינו נוסעים.

זה לא חמק מעיני. אבל הבנאדם עקשן ואדיש לסכנה שהוא מציב לעצמו ולסובבים חפים מפשע.

אז נאמר "חס וחלילה" ונקווה שהוא יגמור את האקספרימנטים המפוקפקים (סליחה, המטומטמים) שלו באיזה גדר הפרדה, עם נזק קשה למכונית בלבד. אולי דרך הכיס הוא ילמד, ועדיף שזה יקרה לפני שהוא ילמד את הלקח מאחורי סורגים.

מר סיויקנוס אני מקווה שתשנה את דעתך ותלך לבעל מקצוע מוסמך שיטפל לך בבלמים.

לילה טוב !

פורסם

בלמים דווקא מחליפים לבד, כי :

א. זה באמת סיפור פשוט

ב. המוסך שלכם תמיד ידחוף לכם מוצרים סוג ז

ג. איכות העבודה של רוב המוסכים היא לא משהוא - עבודה עצמית היא ברמה גבוהה יותר

ד. מתי שמעתם לאחרונה על תאונה שנגרמה בגלל בלמים? (הכל ממהירות-עובדה, תשאלו את המשטרה)

פורסם

ראש בקיר?? אני לא הולך פה ראש בקיר נגד אף אחד!! למי שיש בעיה עם זה שאני מחליף לבד בלמים שיתתמודד .. זאת לא פעם ראשונה שאני מחליף וחוץ מזה אני סומך על עצמי יותר מאיזה סנדלר שעובד במוסך.

JDM :twisted:

• תוכן חדש...