Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים חורקים -פג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,בחודש חודשיים האחרונים אני שומע חריקות מהברקסים בעת עצירה ,

זה קורה לפעמים לא תמיד ,לפעמים בעצירה ממושכת לפעמים בבלימה בתחילת נסיעה ולפעמים אין רעש בכלל , הבלמים דיי חדשים אצלי 7 חודש בערך (צלחות ודיסקיות ) של חברה גרמנית טובה .

מה יכול להיות הבעיה ??? ושאני מגיע למוסך פתאום אין רעש חחח.... מוזר פעם ה 100 שזה קורה לי אם בעיות שאני מגיע

למוסך ופתאום נעלם כאילו לא היה :-) וחוזר הבייתה וחוזר עוד פעם. ועוד שאלה קטנה לגבי שמן הגה לא החלפתי מעולם הוא כבר דיי שחור האם אפשר להחליף אותו או לוותר ? ועם כן איך פשוט לשאוב אותו החוצה ולשים חדש ???(שהרכב מונע ? דומם ? ) הרכב שנת 02

תודה לעוזרים !

פורסם

לרוב הבעיה נובעת מאיכות החומר של הדיסקיות ובפרט שמדובר על דיסקיות לא מקוריות

היה לי תןפעה דומה עם מגוון דיסקיות חליפיים הבלימה הייתה תקינה פרט לרעש

עברתי לדיסקיות מקוריות והשקט חזר לרכב

מחיר המקורי לא גבוה בהרבה מהחליפיים יש הנחה של 20 אחוז מהיבואן

קידמי עולה 225 ש"ח ואחורי 200

עלות התקנתם 165 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...