Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סתם מרפרף פה מידי פעם, קורא ומחכים, אבל אני גם רואה שחלק גדול מהשאלות חוזרות על עצמן "איזה סאב הכי מומלץ ב300 שקל?" , "נגן MP3 ברמת כניסה" וכו'...

ההצעה שלי (שאולה מפורום אודיו בתפוז והצעה שרצה שם..) היא פשוט לבנות מעין "רשימת מומלצים" עם רכיבים - סאבים, קומפוננט, רמקולים 6*9, רמקולים בגדלים שונים ומגברים, שרמות מחיר שונות, שיהוו מעין "מומלצים" ובמקום לשאול, יהיה אפשר להפנות את המתעניינים לטבלה, שתכלול את רשימת המומלצים בכל טווח מחירים.

דוגמא - סאב :

עד 500 שקל : פיוניר 305

עד 1000 שקל : דגם של רוקפורד (למשל)

בלי הגבלה : סרווין וגה - סדרת העילית שלהם...

וככה, כל רכיב, יקבל מספר המלצות בכל רמת מחיר...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הצעה מצויינת לטעמי, ממש מעולה.

כמובן שסאונד זה עניין של טעם אבל כדאי לתת רשימה של כמה דגמים טובים של כל מיני חברות בהתאם לתקציב - כדי שיהיה איזשהו כיוון למבקרים באתר.

ממש הצעה טובה לדעתי, אני מאוד מקווה שהמנהלים יקבלו את העצה והיא תיושם.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

שם 100 שקל, שגם אם תהייה טבלה מסוג זה, אם היא תהייה אובייקטיבית, היא תכלול את כל מוצרי השוק.

משמע זה רע.

משמע. השאלות לא יהיו , "איזה סאב מומלץ"

השאלה פשוט תשתנה. "מישהו מכיר את הסאב" "למישהו יש את הסאב" "כמה וואט" "למה וואט"

מניסיון שלי עם האנשים החדשים פה, זה לא פיתרון בשבילהם...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האמת היא, שחשבתי על משהו, אייל מה דעתך על זה?

כל משתמש יש לו נסיון עם רכיבים מסויימים, אפשר אולי לפתוח תת נושא, שבו כל אחד

שירצה, ירשות ביקורות/התרשמויות שלו מרכיבים אלו... בדומה למה שעשיתי עם הרדיו דיסק

שלי...

וכך, מי שירצה, יוכל להתייחס, להגיב, לשאול, ואף למצוא את הביקורת טובה מספיק עבורו

לבצע קנייה(?)...

סתם הצעה... אבל אם מתאים, אני אשמח להשתתף ולשתף על מוצרים.

גל

פורסם

:) שוב שלום לכולם...

אני רק הצעתי רעיון, ואני מוסיף לו תיקון קל - פשוט כי נראה שלא הובנתי נכון.

הכוונה ברשימה כזו היא לא להביא המלצות לכל מוצר, אלא לקחת מוצרים שנחשבים כ"קונצנזוס" - מוצרים כמו הפיוניר 305

כמו סדרת הפרימייר של פיוניר

כמו יחידת-על של אלפיין או נקמיצ'י.

לא שכל אחד יביא המלצה ויכניס מוצר לרשימה, אלא מוצרים שממליצים פה דרך קבי - יוכנסו לרשימה, וישמשו כ"מערכת ברירת מחדל" לתקציב מסויים.

שוב, זה רק בגדר רעיון...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גל הבעיה היא שבעקבות זה יתחילו גם משתמשים שאולי לא נמצאים במקום שהם יכולים לתת ביקורת מעמיקה על מוצר מסויים, לכתוב ביקורות. אני אאלץ לסנן אותן ואז מה שיצא מזה זה הרבה אנשים ממורמרים.

רון, אין פה קונצנזוס. אם היה אולי היה אפשר לבצע את זה אבל פשוט אין. כמו כן אנשים נהנים להמליץ מחדש על מוצרים שונים ומשונים. זה לא כמו שבא מישהו בפעם המאה ושואל מה זה קומפוננט, לכן אני חושב שכן יש להשאיר את עניין ההמלצות בפורמט הקיים.

מה שכן אפשר אם רוצים, זה להעלות כאן סקרים בדומה לאלו שיש בפורום הכללי. למשל סקרי רדיו דיסקים בטווח מחירים מסויים (עד 1000, עד 1500 עד 2000 וכו'), מגברים, רמקולים וכו'.

לאחר מכן ניתן להכניס את הקישורים לFAQ ככה שתמיד נוכל להפנות משתמש לשם. אני לבד לא יכול להרים את הסקרים האלה מכיוון שאני לא בקיא במחירים וגם לא מתעניין בטווחי מחיר רבים.

אם אתם רוצים אפשר לפתוח שרשור חדש לפני כל סקר שבו המשתמשים מציעים את המוצרים השונים (למשל שרשור רדיו דיסקים) יחד עם קישור שמכיל תמונה ומחיר בארץ. לאחר מכן אני ארכז את הדברים ואעלה אותם בתור סקר שכמובן גם ניתן להגיב אליו.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...