Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדרה חדשה מעולה של ה- BBC: ה- SECRET STATE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.imdb.com/title/tt1960029/

רבותי (וגבירותי), זה זמין ב- VOD של YES, ואני מניח שגם בטורנט הקרוב למקום מגוריכם.

חבל על הזמן שלכם מול המקלדת. אני אתמול שרפתי על זה עד שתיים בלילה, ועכשיו רואה שוב עם אשתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תן כמה מילים על הסדרה. זה כמו HOMELAND? כמה גופות יש לפרק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רחוק מזה.

ראשית, השחקן הראשי מדהים, גבריאל ביירן (מהחשוד המיידי, למשל).

שנית, הסיפור הוא בעצם על יחסי הון-שלטון, ומה קורה כשמישהו מחליט שזה פחות מתאים לו (לא קל...).

שלישית - לך תראה. נראה אם תוכל להסתפק בפרק הראשון ;-)

פורסם

הבריטים אכן מעולים במיני סדרות, אוריד ואבדוק.

בנתיים ממליץ על strike back, סדרה פעולה מעולה (ברמה כמעט כמו של 24 מבחינת ההשקעה) שהתחילה בתור בריטית בלבד, ואז (אחרי עונה או 2) האמריקאים הצטרפו לחגיגה והביאו איתם גם הרבה ציצים!

יש גם עוד סדרה בסגנון, ULTIMATE FORCE, רק שהיא קצת חוזרת על עצמה והפקה מעט זולה (היא גם מלפני 8-10 שנים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

STRIKE BACK האמריקאית היא זבל שאין לתאר, שני באיכותו רק לצ'אק נוריס, ובעצם היא עיבוד מחודש למה שהיה לפני עשרים שנה, אם תרצה. מה שכן - באמת יש ציצים.

פורסם

יצא לי לראות את RESTLESS - שני חלקים, שעה וחצי כל חלק, בהחלט מעניין.

על נכדה שמגלה שסבתא שלה היתה מרגלת בתקופת מלחמת העולם השניה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מעולם לא המלצתי פה על סתם "עוד סדרה".

ואגב שרלוק, העונה השניה היתה הרבה פחות טובה.

פורסם

ברצבי - ראיתי עכשיו את כל ה4 פרקים וזו אחלה סדרה, חבל שכה קצרה, בהחלט יש שם מקום לפתוח ולהרחיב!

strike back אמנם לא הייתה עמוקה, אבל מבויימת ומופקת טוב (הסיפור עצמו היה.. 'סטנדרטי' מאד).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אני ראיתי עקב ההמלצה.

פרק אחד אתמול ו-3 היום.

זה עשוי טוב, מציג קונפליקטים מציאותיים וחשובים - אך לא נכנס לעומק בשום נושא.

משכנתא זה קל

פורסם

אני חושב שדווקא יש שם הרבה עומק, אלא שחלקו צריך להיבנות אצלך בראש. לפעמים אתה צריך להשלים לבד חלקים בסיפור ולהבין את ההשלכות. יכול להיות שהסדרה מדברת אלי יותר משום שהייתי קרוב לסיטואציות האלה ואני מכיר אותן (גם אם בקנ"מ קטן יותר).

פורסם

זו סדרה בריטית של ה-BBC.

כמובן שלא נותנים לך את כל המידע, או רמזים עבים ב"פלאשבקים" מגוחכים.

מחשש לספוילרים לא ארחיב בנושא הכניסה לעומק של נושאים שהועלו.

משכנתא זה קל

פורסם

התחיל טוב.

המשיך מופרך ונגמר אינפנטילי.

אבל נהניתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו, אני חושב שאתה טועה, אבל הבה נחכה כמה ימים כדי למנוע ספוילרים למי שעדיין לא ראה, ואז נדון במה שלדעתך מופרך. אני אשתדל להסביר למה (לצערי) זה לא ;-)

פורסם

עכשיו סיימתי לראות את הסדרה.

משגע אותי הכמות סיטואציות אפשריות שיכולות לקרות שרצות לך בראש עד שאתה מודע למה שקרה.

והסוף? WTF!

סדרה מצויינת!

• תוכן חדש...