Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קומבינות ולא עסקנים! היו לנו סיבות מוצדקות.

ואני לא יפתח פה לכלוך.

רק להגנתנו אומר שלא עשינו את זה סתם.

MADRIVER-PSI

בכל מקרה אם תיהיה גמייקאנה ואם היא תיהיה מעניינת אני יגיע להשתתף.

כולנו בסופו של דבר רוצים רק לנהוג!

תהיתי וביני וביני האם יש צורך להגיב.

החלטתי שדי יהיה לציין כי בשבועות הקרובים ייערך הליך מנהלי במסגרתו יוחלט האם ריכוז תחום הנהיגה "ג'ימקאנה"

ירוכז על ידי התאחדות נהגי המרוצים (המצב כיום) ויהיה ספורט להמונים או שמא ירוכז על ידי התאחדות "הראלי" וגורלו יהיה כמו גורל הדראג והדריפט.

עוד נתון.

הרשות הודיעה להתאחדויות (לקראת חודש אוגוסט 2012), שעל מנת שיוכלו לקבל כספי תמיכה בשנת העבודה 2013, עליהם לקיים שני אירועים בשנת 2012 (לא משנה באיזה תחום נהיגה).

התאחדות "הראלי" ערכה בחודש אוגוסט אירוע משולב של "ראלי" דראג ודריפט. לכן, ההנחה היתה כי התאחדות "הראלי" עמדה בדרישה.

אולם, במהלך ישבת ראשי התאחדויות בתחילת חודש נובמבר או בסמוך לכך התברר, שהאירוע הוגדר מלכתחילה כאירוע אחד (מטעמי ביטוח - כך נאמר), הן על ידי הרשות והן על ידי התאחדות "הראלי".

לכן, התאחדות "הראלי" נדרשה לערוך, בפרק זמן של פחות מחודשיים, מרוץ נוסף ("ראלי" או דראג או דריפט).

האם נערך אירוע דראג? דריפט? האם נערך אירוע משולב?

לא.

התאחדות הראלי ערכה מרוץ "ראלי".

למה אני מציין זאת, כי במרוץ הנ"ל השתתפו כ- 12 מתחרים בלבד. למיטב ידיעתי שניים או שלושה בלבד מהתאחדות "הראלי". יתר המשתתפים היו חברי התאחדות נהגי המרוצים והתאחדות העבירות (ראלי רייד).

מה עם הדראג והדריפט (על עשרות הספורטאים שלהם)? אולי יהיה מרוץ בפברואר (כנראה באילת).

עניין נוסף. תגובתו של מד-דרייבר "אם תהיה מעניינת אני יגיע להשתתף" משקפת התנהלות...

שאחרים ייזמו ויערכו וידאגו ויעבדו. אם יהיה מעניין הוא יבוא...

(האם יש קשר לטענה כי מיקי יוחאי הבטיח שאם STI ו-PSI יעברו להתאחדות "הראלי" הוא יכתוב עבורם כללים ויערוך להם אירוע, בדומה לדראג)

שבוע טוב,

ניר

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שלא פספס ג'ימקאנות מסודרות שנערכו בעבר (עשרות) ומחכה (שנים) שתחזור ההזדמנות (ובינתיים גם הלך אחרי הבטחות ועשה את כל הרישיונות), אני רק יכול לבכות כשאני רואה את הדברים האלה.

אין לי מושג מה קורה כרגע, לא בקיא בהתנהלויות מאחורי הקלעים אבל אני רק יודע שעם כל הרעש והדיבורים בינתיים אף-אחד מהגופים לא הרים ג'ימקאנה שזה אמור להיות הבסיס העממי וגם הכי פשוט לארגון.

לא יודע אם זה בגלל שהג'ימקאנה לא מעניינת את הגופים האלה או כי כל אחד מסנדל את השני. בשורה התחתונה הספורט המוטורי הכי בסיסי ועם הכי הרבה ספורטאים (ושוק פוטנציאלי רחב של אנשים עבורם האופציה הזאת יכולה להיות נגישה מאוד) פשוט לא קיים.

למה אני מציין זאת, כי במרוץ הנ"ל השתתפו כ- 12 מתחרים בלבד. למיטב ידיעתי שניים או שלושה בלבד מהתאחדות "הראלי". יתר המשתתפים היו חברי התאחדות נהגי המרוצים והתאחדות העבירות (ראלי רייד).

מה זה מעניין ? העיקר שיהיו אירועים וכולם יכולים להשתתף, לא ? זה הכיוון שהעסק הולך אליו ? שכל אחד עושה לעצמו ?

אני לא שייך לשום מועדון. נדפקתי ?

ניר

פורסם

ניר לביא ולכולם,

ליבי עם מי שיקים גמייקאנה וכמו שנאמר אני יגיע להתחרות

וגם יביא את המועדון שאיתי.

בלי קשר לאיזה התאחדות זה שייך.

יש לי שאלה, האם השחקים בכדורגל גם אחראים על איזה משחקים לשחק?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אומנם בניגוד לניר לא השתתפתי בג'ימקאנות בעבר, וגם לא טרחתי להוציא עדיין רישיון, אבל אני מסכים לחלוטין עם מה שהוא כתב.

גם לאחר ההסברים, למי שלא מעורב בכל הפוליטיקה של הענף מאוד קשה להבין מי נגד מי כאן, מי בתכלס יכול להשתתף באירועים ומה צריך בשביל זה מכל הבחינות.

מקווה שיגיע היום בו פשוט יאורגן ארוע כזה, יופרסמו הנחיות ברורות מה צריך כדי להשתתף (ומקווה ששייכות למועדון כזה או אחר לא תהייה לתנאי), ויתנו לאנשים לבוא ולנהוג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ניר לביא ולכולם,

ליבי עם מי שיקים גמייקאנה וכמו שנאמר אני יגיע להתחרות

וגם יביא את המועדון שאיתי.

בלי קשר לאיזה התאחדות זה שייך.

חיים, אני שמח לשמוע את זה.

לאור זאת, אני אשמח אם תגיע לפגישה המתוכננת ונראה כיצד ניתן לשלב גם אתכם באירוע.

הכדור אצלכם (הוא תמיד היה) - אתה תחליט אם אתה רוצה לסייע או לא.

לא חושב שאיי פעם פגעתי במישהו בספורט המוטורי במתכוון. הדרך שלי הייתה ונשארה לסייע לקדם כל מה שאני יכול.

מקווה שנצליח להרים את האירוע ומקווה שאתה תירתם גם לסייע בנושא.

כל עזרה חשובה - נראה אותך עומד במילה שלך.

אלון

פורסם
אומנם בניגוד לניר לא השתתפתי בג'ימקאנות בעבר, וגם לא טרחתי להוציא עדיין רישיון, אבל אני מסכים לחלוטין עם מה שהוא כתב.

גם לאחר ההסברים, למי שלא מעורב בכל הפוליטיקה של הענף מאוד קשה להבין מי נגד מי כאן, מי בתכלס יכול להשתתף באירועים ומה צריך בשביל זה מכל הבחינות.

מקווה שיגיע היום בו פשוט יאורגן ארוע כזה, יופרסמו הנחיות ברורות מה צריך כדי להשתתף (ומקווה ששייכות למועדון כזה או אחר לא תהייה לתנאי), ויתנו לאנשים לבוא ולנהוג.

מסכים לחלוטין - איתך ועם ניר!

לא צריכים להכתיב לך לאיזה מועדון להיות שייך. לא צריכים להכתיב לך באיזה גוף כלכלי להוציא רישיון. הספורט לספורטאים.

אלון

פורסם
חיים, אני שמח לשמוע את זה.

לאור זאת, אני אשמח אם תגיע לפגישה המתוכננת ונראה כיצד ניתן לשלב גם אתכם באירוע.

הכדור אצלכם (הוא תמיד היה) - אתה תחליט אם אתה רוצה לסייע או לא.

לא חושב שאיי פעם פגעתי במישהו בספורט המוטורי במתכוון. הדרך שלי הייתה ונשארה לסייע לקדם כל מה שאני יכול.

מקווה שנצליח להרים את האירוע ומקווה שאתה תירתם גם לסייע בנושא.

כל עזרה חשובה - נראה אותך עומד במילה שלך.

אלון

שלח לי הזמנה בפרטי או במייל.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

מחכים לניר שהוא היוזם של כל הסיפור. אני רק נרתמתי לעזור.

ניר התקשר אליי הערב והודיע שמחר ידע את היכולות שלו בשבוע הבא.

נקבע מפגש באחד הערבים שבוע הבא.

המפגש יערך במרכז הארץ.

במקביל כבר העברתי בקשה להתאחדות נהגי המרוצים -IRDA לקיים קורס רשיונות בהקדם לרבות ניידת בדיקות גופניות ונעניתי בחיוב.

גם זה ייסגר בפגישה שתיערך.

התנתי את כל התהליך בכך שלא יהיה שום גוף כלכלי שגוזר קופון על הוצאת הרישיונות.

הובטח לי שההתאחדות תעשה הכל להביא מדריך בהתנדבות או שתישא בעלויות המדריך על חשבונה כתרומה למהלך.

יש כיוון חיובי,

אלון

פורסם

עדכון -

לאחר שיחה שקיימנו ניר ואני היום בערב סוכם כי הפגישה תיערך ביום חמישי הבא ב 20:00

או בשישי הבא בבוקר ב 10:00 - ניר צריך לעשות עוד בדיקות אחרונות גם מול החברים שצריכים להגיע (לגבי מה נוח יותר).

הפגישה תיערך במרכז הארץ - ככל הנראה בנורדיה (לייד צומת בית ליד).

מוזמנים - ראשי מועדוני רכב (ספורט עממי) וחברי ועד המעוניינים לקדם אירוע ג'ימקאנה משולב באירוע שלנו באילת או מייד לאחר מכן בנפרד.

כן מוזמנים, כל מי שרואה עצמו ספורטאי ג'ימקאנה וחושב שיש לו מה לתרום לפגישה.

התכנון:

1. הצגת האופציות הקיימות באירוע באילת וסיוע ההתאחדות בעניין.

2. הצגת קורס רשיונות (+בדיקות רפואיות) בחודש הקרוב בסיוע מימון ההתאחדות או המועדון המוטורי הישראלי 2010.

3. הקמת פורום ספורטאים בלתי תלוי לקידום הספורט העממי.

4. חיבור לנציג הספורט העממי בהתאחדות (LTDA) לקבלת הכללים שהוגשו לרשות + הסברים.

5. סיכום דרך פעולה להמשך וסיום הפגש.

אין חובה להיות שייך לאף מועדון. אין חובה להיצטרף לאף מועדון או התאחדות. אין כוונה להפוך זאת לאירוע "פוליטי". כל אחד מוזמן - ללא קשר לשייכותו המועדונית.

- קידום הספורט העממי - נטו.

תודה לניר על המאמץ והיוזמה בכל העניין הזה. - אני מוכרח לציין שרק הלחץ שלו דוחף אותי להירתם לנושא.

ניר - תעדכן אותי מה התאריך שנקבע בסוף (חמישי בערב או שישי בבוקר) כדיי שאתאם את המקום. מוזמנים לכתוב פה מתיי עדיף מבחינתכם.

לילה טוב,

אלון

פורסם

בהצלחה, מחכה לעדכונים בעיקר בכל הנוגע לקורס: עלויות סופיות והאם הוא מותנה בהשתתפות במירוץ באילת. שוב בהצלחה והעיקר כוונות טובות ורצון טוב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
עדכון -

לאחר שיחה שקיימנו ניר ואני היום בערב סוכם כי הפגישה תיערך ביום חמישי הבא ב 20:00

או בשישי הבא בבוקר ב 10:00 - ניר צריך לעשות עוד בדיקות אחרונות גם מול החברים שצריכים להגיע (לגבי מה נוח יותר).

הפגישה תיערך במרכז הארץ - ככל הנראה בנורדיה (לייד צומת בית ליד).

מוזמנים - ראשי מועדוני רכב (ספורט עממי) וחברי ועד המעוניינים לקדם אירוע ג'ימקאנה משולב באירוע שלנו באילת או מייד לאחר מכן בנפרד.

כן מוזמנים, כל מי שרואה עצמו ספורטאי ג'ימקאנה וחושב שיש לו מה לתרום לפגישה.

התכנון:

1. הצגת האופציות הקיימות באירוע באילת וסיוע ההתאחדות בעניין.

2. הצגת קורס רשיונות (+בדיקות רפואיות) בחודש הקרוב בסיוע מימון ההתאחדות או המועדון המוטורי הישראלי 2010.

3. הקמת פורום ספורטאים בלתי תלוי לקידום הספורט העממי.

4. חיבור לנציג הספורט העממי בהתאחדות (LTDA) לקבלת הכללים שהוגשו לרשות + הסברים.

5. סיכום דרך פעולה להמשך וסיום הפגש.

אין חובה להיות שייך לאף מועדון. אין חובה להיצטרף לאף מועדון או התאחדות. אין כוונה להפוך זאת לאירוע "פוליטי". כל אחד מוזמן - ללא קשר לשייכותו המועדונית.

- קידום הספורט העממי - נטו.

תודה לניר על המאמץ והיוזמה בכל העניין הזה. - אני מוכרח לציין שרק הלחץ שלו דוחף אותי להירתם לנושא.

ניר - תעדכן אותי מה התאריך שנקבע בסוף (חמישי בערב או שישי בבוקר) כדיי שאתאם את המקום. מוזמנים לכתוב פה מתיי עדיף מבחינתכם.

לילה טוב,

אלון

עדיפות לשישי, רק תנו תאריך מדוייק.

שלום אלון,

אותי מעניין לשמוע ממך מה השלב הבא.

לרובינו יש כבר רישיונות[נהגים+רכבים]

עוד פגישה ועוד פגישה, כבר הייתי בסיפור הזה'

מיילים והודעות בלי סוף.

אני יותר לא מוכן להוציא שקל! לא ממני פרטי ולא מהכסף של המועדון.

בכל מקום אחר בעולם ההתאחדות היא זאת שדואגת להקמת האירוע וכל מה שקשור מסביב ואז מגיעים המועדונים +אנשים פרטיים להתחרות.

להיות חלק ממועדון זה פשוט להיות אם רכבים כמו שלך ושניתן לעשות תחריות CUP[אותו הדגם].

נגיד ואנחנו אחרי הישיבה, יש לכולם רישיונות.

הרי כללים כבר יש, זה רק טכנית להרים את האירוע לבד או אם חברת ההפקות.

מתי זה יקרה ונפסיק לדבר ולרשום!

לכולם כבר היה ראלי ספריט[וכל כך נהננתי לראות את 106 שלך על המסלול], דראג, דריפט וכו'.

ומי זוכר באמת מי היה הראשון שהקים אירוע? הרי על זה כל המלחמה לא?.

כמו שאמרתי, אני ישמח להיות חלק מהקמת האירוע פיזית ואפילו תכנון התוואי[ שיהיה מהיר ומעניין].

כל מה שקשור להתנהלות מול הרשות,המכתבים, האישורים זה עבודתה של ההתאחדות ולא של ראשי המועדונים.

נתראה בפגישה.

פורסם

עדכון -

אחרי בדיקות של ניר עם המעוניינים, הודיע לי ניר כי הרוב מעוניינים בפגישה בשישי.

לפיכך, הפגישה נקבעת ליום שישי 18.01.2013 בנורדיה (לייד צמת בית ליד - למי שלא מכיר) לשעה 10:00 בבוקר.

מבקש ממי שמתכנן להגיע לאשר הגעה ולעדכן את ניר 1985 (אפשר גם אותי אם רוצים - בהודעה פרטית בבקשה או בטלפון), כדיי שנערך בהתאם.

אין כוונה להפוך את המפגש לעוד מפגש עקר - הכוונה לצאת משם עם החלטה על אירוע ותאריך!!! אם תהיה הסכמה - אני אפעל לחבר את הקצוות כדיי שיצא אירוע. אם צריך אחבר את הספונסרים של האירוע שלנו לאירוע הזה (במקרה שמדובר באילת) בשביל שזה יצא לפועל

כבר בסופ"ש המוטורי הגדול באילת בחודש הבא וכן לקבוע בנוסף תאריך לאירוע במרכז.

אני לא מפיק ולא אמרגן, אז אם לא נעזור לעצמינו - זה לא יקרה! ההתלהבות של ניר אמנם הדביקה אותי - אבל לבד זה לא יספיק.

מצפה שכולם יתרמו את חלקם ויסייעו.

נשתמע,

אלון

• תוכן חדש...