Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון -

אחרי בדיקות של ניר עם המעוניינים, הודיע לי ניר כי הרוב מעוניינים בפגישה בשישי.

לפיכך, הפגישה נקבעת ליום שישי 18.01.2013 בנורדיה (לייד צמת בית ליד - למי שלא מכיר) לשעה 10:00 בבוקר.

מבקש ממי שמתכנן להגיע לאשר הגעה ולעדכן את ניר 1985 (אפשר גם אותי אם רוצים - בהודעה פרטית בבקשה או בטלפון), כדיי שנערך בהתאם.

אין כוונה להפוך את המפגש לעוד מפגש עקר - הכוונה לצאת משם עם החלטה על אירוע ותאריך!!! אם תהיה הסכמה - אני אפעל לחבר את הקצוות כדיי שיצא אירוע. אם צריך אחבר את הספונסרים של האירוע שלנו לאירוע הזה (במקרה שמדובר באילת) בשביל שזה יצא לפועל

כבר בסופ"ש המוטורי הגדול באילת בחודש הבא וכן לקבוע בנוסף תאריך לאירוע במרכז.

אני לא מפיק ולא אמרגן, אז אם לא נעזור לעצמינו - זה לא יקרה! ההתלהבות של ניר אמנם הדביקה אותי - אבל לבד זה לא יספיק.

מצפה שכולם יתרמו את חלקם ויסייעו.

נשתמע,

אלון

לבקשת המשתתפים האופציה העיקרית שתהיה על הפרק קיום האירוע הראשון דווקא במרכז (אילת כאופציה שנייה) - אני בודק את הנושא ומעלה את זה פה רק כדיי שאנשים יכירו ויכינו עצמם לפגישה

אלון

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצ"ב כללי הג'ימקאנה שערכתי יחד עם עמותת LTDA לעיון המשתתפים במפגש - לטובת כל הענף.

מועדוני רכב המעוניינים להגיש הצעות או הערות להתאחדות יכולים לעשות זאת דרכי.

סעיפים 1-9 אושרו כבר ע"י הרשות ואישור סופי למסמך אמור להתקבל בהקדם (3 סעיפים טכניים בסוף שכבר אושרו בתקנונים דומים אחרים).

לצערי, לא ניתן היה להפוך את המסלול למהיר יותר או מאתגר יותר (ראו מרחקי פניות וכו') בגלל התנגדות נחרצת של היועץ (יובל מלמד) ושל יוסי ניסן.

אני חושב שבעתיד נצטרך לפתוח נושא זה.

מי שמכיר תקנון דומה מחו"ל המאפשר מסלולים מהירים יותר בענף - מוזמן לשלוח אליי ואני אדאג לקדם אישור הנושא דרך ההתאחדות ומועדון LTDA שמייצד בהתאחדות את הענף.

נא לא לפתוח פה התנגחות על הכללים - זה הטוב ביותר שניתן כרגע לפי ההכתבות שקיבלנו מהרשות.

שינויים והמלצות לעתיד ייתקבלו בברכה.

ברצוני גם להדגיש - שהנוסח הסופי שיקבע הוא זה שיפורסם באתר הרשות (כפי שכתוב בפתח הכללים עצמם).

זה מועלה פה למטרות מקצועיות בלבד להכנת המפגש בשישי. יישור קו לחסוך זמן דיונים.

אלון

הקובץ כבד מידיי - אנסה לצמצם אותו...

זהו הצלחתי.... הורדתי נספח תמונות של אישורי הקסדות אעלה את זה בנפרד.

כללי גימקאנה לאחר הטמעת הערות עד סעיף 10 מתוך 12 - ללא נספחים.pdf

פורסם

פשיייי... התקנון נהייה ארוך, מורכב, מסובך וביורוקרטי מאז שכתבתי הצעת ניסוח תקנון ג'ימקאנות להתאחדות לפני לא-זוכר-כמה שנים :shock:

היו אז דיונים ארוכים על הצמיגים - מה מותר ומה אסור, וכאן אני רואה שאין בכלל אזכור למעט ההשלכה העקיפה שמותר רק צמיגים שהם חוקיים לכביש.

המגבלות על תכנון מסלול הם משהו שבזמנו ראיתי בעיקר בתקנוני מועדונים ולא ברמת התקנונים של התאחדויות לאומיות, אבל אם תקראו בזהירות את החוקים, תגלו לדעתי שאפשר לעשות מסלולים די מהירים ומאתגרים גם במגבלות האלה.

אין לי מושג מה היו הבלאגנים בהתאחדויות בזמן האחרון בכלל, ובהקשר לג'ימקאנות וספורט עממי בפרט, אבל אני בהחלט מקווה שמתוך היוזמה שאני רואה כאן תצא תועלת אמיתית לאלה שרוצים להשתתף בתחרויות מסוג זה - שהן הפשוטות ביותר לארגון וביצוע בנוף של הספורט המוטורי.

בהצלחה, ובציפייה לקרוא כאן בקרוב על הג'ימקאנה הראשונה במסגרת החוק החדש! :onfire:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

יש לרשום שישנה עוד התאחדות [התאחדות הראלי] שמתעסקת בנושא, ששם PSI, STI,ALFA והרודסטרים כרגע עוסקים בדבר.

בחודש הקרוב נידע מי מבין ההתאחדויות תיהיה אחראית על הספורט העממי, IRDA או התאחדות הראלי.

כל מה שקורה פה עכשיו, קרה ממזמן. פשוט פה רושמים יותר ומערבים יותר.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

ג׳רמי, אתה צודק.

התקנון הפך ארוך מסורבל ומורכב.

בעיקר משום שהתקנון שהוגש ב-2010 הוגדר לאחרונה על ידי

היועץ המקצועי כ״מספר עמודים בודדים״;

לא מקצועי; ולא עונה על דרישות הוראות

החוק. הרשות גם טענה כי לא ניתן היה לדעת

אם הוא סותר תקנונים רשמיים בגופים בין-לאומיים

מוכרים.

מכל מקום אתה צודק,

כפי ששמת לב, המטרה העיקרית של ההתאחדות

היתה להשאיר חופש פעולה נרחב למועדונים.

ניתן להרים יופי של אירועים.

ניר

פורסם

שמתי לב מהתקנון (אם הבנתי נכון), שכל משתתף נדרש לסדר לעצמו ביטוח.

מה אמורים לבטח? את עצמך? את הרכב? ויש מי שיבטח בכלל (את הרכבים)?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש ביטוח לאירוע, לנהגים לצופים לכולם.

התאחדות IRDA שילמה את החלק היחסי לג'ימקאנה ולכן יש ביטוח לענף שההתאחדות מחזיקה בו.

למיטב זכרוני צריך כל מתחרה לעשות לעצמו ביטוח תאונות אישיות...

זה עולה כמה עשרות שקלים לאירוע או כמה מאות שקלים לשנה.

זהו...

כל השאר מבוטח.

אבל, אבדוק את זה שוב עד הפגישה,

אלון

פורסם

למען הסר ספק - בגלל שאני מקבל המון פניות ושאלות כאלה:

אין כוונה לעשות כנס הוצאת רשיונות לציבור הרחב - אני גם לא מתכוון לעזור ברמה האישית - כי אני לא יכול, לא כי אני לא רוצה.

הכוונה, שאם ישנם קבוצות שכבר מאורגנות - מועדונים,

שעד עתה נתקעו - את זה אני חושב שאני יכול לשחרר ולעזור - לזה כן ניתן לרתום קורס רשיונות ובדיקות רפואיות - לטובת אירוע.

זאת הייתה הבקשה של ניר.

את זה אנחנו יכולים כנראה לארגן (היום הודיעו לי שיש כבר מקום מאושר עקרונית במרכז, יש אנשי ארגון בהתנדבות - שופט, מרשלים וכו').

אם לפגישה יגיעו המועדונים שאכן אמרו שיגיעו עד כה, יש כאן בסיס רחב להקים את האירוע בהקדם.

זה גם יהווה בסיס נרחב למנוע השתלטות של גורמים שרוצים לנצל כלכלית את הענף ולצערי, ייתכן מאד שבקרוב מאד - הם יצליחו.

לא שאסור להרוויח כסף מספורט מוטורי - רצוי אפילו! אבל לדעתי, ולדעתי בלבד, מי שעיכב או בעקיפין גרם לעיכוב 3 שנים בענף הזה - הוא זה שעכשיו רוצה להוביל אותו? לגזור עליו קופון? זה בעיניי פסול (זו דעתי האישית, אף אחד לא חייב להסכים איתי).

למען הסר ספק,

אם יצא לפועל יופי - ואם לא, שכל אחד יאכל מה שבישל. גם טוב.

אני בסך הכל הסכמתי לסייע לבקשה של ניר 1985 וכבר מתחיל לחטוף על זה שוב אש - ולא בא לי.

הפגישה נערכת!!! אם יגיעו קבוצות מסודרות או כאלו שיכולים לתרום לקידום הנושא (לא בכסף - במעשה)- תאמינו לי שאפעל בכל הכוח לעזור.

אלון

פורסם
ג׳רמי, אתה צודק.

התקנון הפך ארוך מסורבל ומורכב.

בעיקר משום שהתקנון שהוגש ב-2010 הוגדר לאחרונה על ידי

היועץ המקצועי כ״מספר עמודים בודדים״;

לא מקצועי; ולא עונה על דרישות הוראות

החוק. הרשות גם טענה כי לא ניתן היה לדעת

אם הוא סותר תקנונים רשמיים בגופים בין-לאומיים

מוכרים.

מכל מקום אתה צודק,

כפי ששמת לב, המטרה העיקרית של ההתאחדות

היתה להשאיר חופש פעולה נרחב למועדונים.

ניתן להרים יופי של אירועים.

ניר

סלחו לי על הבורות, אך נראה שהיועץ הפך לרועץ...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כל מי שרוצה ויוכל לתרום בהרמת האירוע שאנחנו רוצים להקים, בלי רווח כלכלי או פוליטי - שיבוא לכנס! בלי שום קשר למועדון או התאחדות, או עמותה מוטורית, הכנס מכוון בעיקר לראשי מועדונים שברצונם לקדם את הספורט הזה. גם לחברי מועדונים שירצו לעזור, למנהלי המועדון שלהם. הכנס יגע בקטנה, בהוצאת רשיון ספורטיבי והוצאת רישיונות לכלי תחרותי (דואלי).

בתודה מראש,

ניר אבל(ניר_1985) ואלון חלווה.

כל הפרטים - למי שמעוניין, שיכנס לקישור הבא:

http://www.facebook.com/events/264821040313799/

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

בכיכר הראשונה בנורדיה(לייד תחנת הדלק) פונים שמאלה ומייד שוב שמאלה בפנייה הראשונה. ממשיכים 100 מטר ברחוב וחונים במגרש המוגדר, מצד שמאל(כורכר). המפגש בבית ממול. הכתובת היא: החמניות 2 גנות הדר. נכנסים דרך צומת נורדיה.

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

חברים שלום,

הפגישה תתקיים מחר כמתוכנן ב 10:00

אני שמח לעדכן שיש התפתחויות משמעותיות בנושא - מה שנותר לראות הוא: האם יש פוטנציאל מועדונים / אנשים לייצר מסה קרטית

לטובת אירוע. הצלחתי לרתום לעניין לבחינה ראשונית מספר גופים וכנראה גם מקום במרכז הארץ, כשהכוונה להוציא אירוע בהקדם.

בנוסף, באם תהיה מסה מספקת של אנשים - קיבלתי התחייבות גם לנושא עריכת קורס הרשיונות וטיפול מרוכז ברשיונות הרכב.

בקיצור - מיוזמה קטנה של ניר (שאני מוכרח לציין שאפילו אני לא האמנתי שבסוף יצא מזה משהו - סליחה ניר),

נראה שאולי יצא מזה מנוע חזק לפעילות הענף בהמשך.

מבקש מכל מי שמגיע מחר, לחנות במסודר במגרש הכוכר ממול למקום הפגישה.

מדובר במקום פרטי, נא להשתדל לא להפריע לשגרת החיים במקום - אני התחייבתי למארח שהכל יהיה בסדר.

נתראה מחר,

אלון

פורסם

תודה לכל מי שהגיע היום.

כמו שאמרתי, אכן הייתי סקפטי לפני המפגש (וגם במפגש עצמו), אבל,

:wink: למרות שלפחות אחד מהאורחים בא במטרה לאסוף מידע ולא בשביל לתרום (זה לא מפריע, זה בסדר, רק צריך היה לבקש) :wink:

שמחתי לראות שנראה שניר 1985 צדק - ויש בסיס לקדם את הנושא.

בהתאם לסיכומים, המשך ההתקדמות בנושא לא תהיה מעל דפי הפורומים.

מקווה לעדכן פה בהקדם על התפתחויות חיוביות מאד בנושא.

שוב תודה לכל מי שבא ונרתם,

אלון

• תוכן חדש...