Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאוד רציתי להגיע אך לא יכולתי . אשמח להיות חלק .... גם מהצד ההניהולי וגם בצד המשתתפים.

למי לפנות בעניין?

דבר אם אלון אני רק יזמתי

תודה לך או יסביר לך הכול :-)

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
תודה לכל מי שהגיע היום.

כמו שאמרתי, אכן הייתי סקפטי לפני המפגש (וגם במפגש עצמו), אבל,

:wink: למרות שלפחות אחד מהאורחים בא במטרה לאסוף מידע ולא בשביל לתרום (זה לא מפריע, זה בסדר, רק צריך היה לבקש) :wink:

שמחתי לראות שנראה שניר 1985 צדק - ויש בסיס לקדם את הנושא.

בהתאם לסיכומים, המשך ההתקדמות בנושא לא תהיה מעל דפי הפורומים.

מקווה לעדכן פה בהקדם על התפתחויות חיוביות מאד בנושא.

שוב תודה לכל מי שבא ונרתם,

אלון

היה מפגש פורה וחיובי מאוד, מקווה מאוד שכל מה שדובר יצא אל הפועל במהרה.

פורסם

קודם כל, כל הכבוד על הקידום של הענף החשוב לכל כך הרבה אנשים.

אני אשמח להשתתף ואף לסייע אך יש לי בעיה גדולה עם התקנות:

חלק גדול מנהגי הרכבים הפתוחים אינם יכולים להשתתף עם הגג סגור ביחד עם קסדה. אני לא מכיר ממדינות אחרות את חובת הגג הסגור ואני לא רואה את תרומתו. השילוב של גג סגור וקסדה מונע ממני ומאנשים אחרים להתחרות מהסיבה הפשוטה - אני לא נכנס לרכב! ביום יום הראש שלי כמעט ומגיע לגג, אני נוהג בתנוחה שאיינה מושלמת על מנת למנוע מכה או פגיעה בגג, בגימקנות וימי מסלול אני תמיד נוהג כשהגג פתוח ואני יושב זקוף כמובן.

איך ניתן לשנות את התקנה הזאת ולמה לעזעזל מישהו קבע אותה???

פורסם
קודם כל, כל הכבוד על הקידום של הענף החשוב לכל כך הרבה אנשים.

אני אשמח להשתתף ואף לסייע אך יש לי בעיה גדולה עם התקנות:

חלק גדול מנהגי הרכבים הפתוחים אינם יכולים להשתתף עם הגג סגור ביחד עם קסדה. אני לא מכיר ממדינות אחרות את חובת הגג הסגור ואני לא רואה את תרומתו. השילוב של גג סגור וקסדה מונע ממני ומאנשים אחרים להתחרות מהסיבה הפשוטה - אני לא נכנס לרכב! ביום יום הראש שלי כמעט ומגיע לגג, אני נוהג בתנוחה שאיינה מושלמת על מנת למנוע מכה או פגיעה בגג, בגימקנות וימי מסלול אני תמיד נוהג כשהגג פתוח ואני יושב זקוף כמובן.

איך ניתן לשנות את התקנה הזאת ולמה לעזעזל מישהו קבע אותה???

בהחלט ניתן לשנות אותה.

אני אשמח אם מישהו יעביר לי תקנון ממדינה מתקדמת (מערב אירופה, ארה"ב וכדומה) בו הדבר מותר.

אני אפעל לתרגם אותו להתאים את התקנון בארץ בהתאם דרך ההתאחדות.

ההערה נכונה - אכן יש מאות ג'ימקאנות מצולמות הנערכות עם רכבים עם גג פתוח.

אלון

פורסם

אלון, יש לך מייל.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...