Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי משפט בחודש הבא על נהיגה בשכרות על תוצאה של 295, מישהו שהיה בסיטואציה מוכן לשתף כמה עלה לו עו"ד ומה היתה התוצאה ?

אני מעל 24

פורסם

עו"ד מחירו תלוי במוניטין בוותק ובמקצועיות שלו.

מה העבר התעבורתי שלך?

מה וותק הנהיגה שלך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרקורד כפי שאתה מתאר נקי וזה יכל רק להיות לך לעזר במשפט.

אם תשכור את שירותיו של עורך דין הוא יטפל בכל הפרוצדורה ואולי יגיע לעסקת טיעון לפני המשפט.

במידה ולא, ותבחר לייצג את עצמך, תצור קשר עם הפרקליטות ותנסה לסגור עסקת טיעון ולא להגיע למשפט.

יכל להיות שיתחשבו בך על סמך העבר הנקי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רמת השכרות היא ממש מעט מעל גבול תחילת האכיפה.

עד 385 המדיניות של המשטרה היא לא להגיש כתבי אישום בכלל.

כך שנתוני הפתיחה טובים (עד כמה שאישום בנהיגה בשכרות יכול להיות "טוב").

אני מציע לגשת לתביעה ולנסות לראות מה הם מציעים.

אם הם מציעים משהו הגיוני (נניח חצי שנה שלילה בפועל) אז שקול להסכים ולסגור עניין.

אם מציעים לך שנה ומעלה, לא כדאי. שנה+ שלילה = הוצאת רשיון מההתחלה, והעלות של זה (מורה נהיגה+טסטים וכו') כבר תעלה כמו עו"ד טוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מניח שהתכוונת ל285, אני די בקיא בחוק , מה שאני פחות מכיר זה נהלים - אפשר פשוט להתקשר ? זה מקובל ?

פורסם

אכן 285, פליטת מקלדת. (כבר לא יכול לערוך)

החל מ290 מגישים כתבי אישום.

לגבי לדבר עם התביעה - פנה לתחנה ממנה נרשם הדו"ח.

אם אתה לא מגיע לתביעה, פנה למפנ"א והם יעזרו לך למצוא איך להגיע לתביעה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...