Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכירת רכב, מתי לדרוש את הכסף מהצד השני?

בוודאי תגידו- לאחר העברת הבעלות בדואר. אך מה קורה אם שנייה לאחר העברת הבעלות הממוחשבת הבחור אומר "אין לי את הכסף, או אין לי מספיק", זה שהרכב עדין אצלך לא פותר את הבעיה. הרכב באופן חוקי כבר רשום על שמו ולך אין שום הוכחה שקיבלת או לא קיבלת את הכסף. הוא יזמין פורץ בטענה שאיבד את המפתח ואתה תצטרך להתחיל לרדוף אחריו ולך תוכיח.

מה דעתכם?

פורסם

שלב A --> תשלום.

שלב B --> העברת בעלות.

שלב C --> חיוך, לחיצת יד, נפנוף לשלום ואיחולי דרך צלחה.

נו, טוב, תמיד יש כאלו שיבחרו לעשות דברים מהסוף להתחלה... :lol:

*אין באמור כדי להוות המלצה מכל סוג.

*ט.ל.ח.

פורסם

ובשביל שהקונה לא יחשוש שלאחר העברת הכסף תהיה בעיה עם העברת הבעלות הסדר צריך להיות כזה:

1) הולכים לדואר, משלמים כסף ומוציאים אישור שאין עיקולים/משכונים/שעבודים ושאר ירקות ומקבלים אישור שאפשר להעביר בעלות

2) מקבלים תשלום על הרכב

3) מעבירים בעלות

נאמר מנסיון לאחר שמוכר גרם לי לנסוע מחיפה לחדרה עם הכסף, רק בשביל שנגיע לדואר ויגידו שהרכב משועבד+מעוקל. :snipersmi

מזל שלא שילמתי לו לפני..:|

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...