Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום, טעית פעמיים. הצמיגים המדוברים מיוצרים על ידי אחד היצרנים הגדולים ביותר בסין ונחשבים לצמיגים איכותיים. הם עומדים בתקנים מחמירים ואפילו שרותי הביטחון כולל צהל משתמשים בהם.

באשר להעברתם אחורנית כביכול בגלל איכות ירודה זאת טעות נפוצה שנובעת ככל הנראה מחוסר הבנה. כלל אצבע: במצב שבו יש שני צמיגים טובים ושנים פחות טובים הצמיגים הטובים תמיד יורכבו מאחור!!

לדעתי זאת טעות להרכיב צמיגים טובים בציר האחורי מכוון שהקידמיים זה היגוי ועומס בלימה העיקר עליהם.

פורסם (נערך)

פעם אחת ולתמיד:

!

אם לא כך היה, הסרן האחורי היה ממשיך ישר גם כשהיית מפנה את ההגה. וזה לא היה נגמר טוב, נכון?

וזה עוד לפני שהזכרנו שינויים בזוית ההתכנסות והשפיעה (ששתיהן יוצרות היגוי) בסרן האחורי בזמן תנועת המתלה בפניה, מה שמתרחש בערך בכל רכב.

ואני עוד לא מדבר על רכבים שיש להם היגוי אחורי ממשי.

בכל מקרה, אחלה הקפצה...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קניתי את הרכב עם 2 צמיגים קדמיים של Ovation. חוות דעת? -זבל של צמיגים, אין אחיזה, נשחקים בצורה לא נורמלית ופשוט לא משתלם.

אני מחפש לקנות ארבעה צמיגים חדשים בהקדם.

פורד פוקוס 2004 | מיצובישי לנסר ספורט 2009 | סוזוקי אלטו 2010

פורסם

לפי ניסיוני הדל, במחירים נמוכים צמיגים של פאלקון הם הכי משתלמים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

האמת ברכב הקודם היו לי מקדימה אוביישן ומאחורה פאלקן Z912.

את הפאלקן אני מכיר טוב אחרי 4 סטים כאלו,הם מתייבשים מהר מאוד לא רועשים מידי והאחיזה טובה.

להגיד לכם שהרגשתי הבדל בינם לבין האוביישן? לא ממש,גם הרכב וגם המידה לא ספורטיבים וגם לא קרובים לזה אבל האוביישן חצי מחיר כמעט מהפאלקן ונראה לי שהם מתייבשים משמעותית פחות מהר.

* אני לא זוכר מה הדגם של האוביישן היה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מוזר מאוד, לי הפאלקון בכלל לא התייבשו

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

זה צמיג שנוטה להתייבש, אחרי שנתיים כבר מפתח סדקים.

זה לא רק אצלי גם אצל לא מעט חברי פורום, וגם עברתי 4 סטים מלאים עם הצמיג הזה כך שיש לי נסיון ארוך טווח איתו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, למה אתה מטעה את חברי הפורום?

הפאלקן הנמכר בימים אלו הוא ה-ZE914, אתה כנראה מתכוון ל-ZE912, הדגם הישן יותר.

ה-914 הינו דגם חדש יחסית ומדובר בשינוי עצום לעומת ה-912.

פורסם

קריוס, אתה רואה ? בסופו של דבר אני כותב דברים נכונים לא פעם ואתם סתם קופצים. הפנצ'ר מכר אפילו צחק עליי שרכשתי את הפלקן.

להגיד לך שאני מאוכזב? ממש לא. קניתי אותם מטייר קלאב דאז והם גם היו טריים וכרגע לא נראה שיש איתם בעיה למרות שנגעתי בפרונט הרבה פעמים. מה שכן, סדקים קטנים יש אבל אי אפשר לדעת כמה נסעתי בלי פרונט מכוון וגם לחץ אוויר של תחנת דלק ומדי פעם אני מתפרע. אבל אני מוכן לעובדה שהם לא מחזיקים הכי הרבה...מה שבטוח עדיפים על סינים.

פורסם
אריק, למה אתה מטעה את חברי הפורום?

הפאלקן הנמכר בימים אלו הוא ה-ZE914, אתה כנראה מתכוון ל-ZE912, הדגם הישן יותר.

ה-914 הינו דגם חדש יחסית ומדובר בשינוי עצום לעומת ה-912.

לא מטעה, רשמתי את זה בהודעה הראשונה שלי.

בנוסף מאיפה לך מה ההבדלים בין ה912 ל914?

רק הזמן יגיד איך הם מזדקנים.

בנוסף היו למ עוד דגמים של פאלקן על כמה רכבים ואני לא זוכר לטובה אף אחד מהדגמים בקשר לעמידות ואורך חיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...