Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות של נספרסו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לא קלטתי את השירשור הזה!

המכונת נספרסו+מקציף שלי תקועה בפינה ללא שימוש וכבר הרבה זמן אני שואל את עצמי מאיפה לעזאזל קונים קפסולות כי לא מצאתי באף סופר בצפון.

אשמח אם תוכלו לומר לי איפה קונים בצפון (נהריה,עכו,קריות,כרמיאל) וכמה זה אמור לעלות?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך לא קלטתי את השירשור הזה!

המכונת נספרסו+מקציף שלי תקועה בפינה ללא שימוש וכבר הרבה זמן אני שואל את עצמי מאיפה לעזאזל קונים קפסולות כי לא מצאתי באף סופר בצפון.

אשמח אם תוכלו לומר לי איפה קונים בצפון (נהריה,עכו,קריות,כרמיאל) וכמה זה אמור לעלות?

אתה יכול להזמין דרך האינטרנט \ טלפון *2500 ויגיע לך עד הבית.

אם תזמין 10 שרוולים ומעלה לא תשלם מישלוח

פורסם
לא תמיד מדוייק, חיפוש באיביי מראה שקפסולה אחת עולה מעל דולר. למרבה הפלא, בישראל זה יותר זול.

זו לא הדרך לבדוק. באיביי בדר"כ מוכרים קפסולות שיצאו במהדורה מוגבלת ולא זמינים עוד. אנשים קונים, מחכים שהמהדורה תסתיים (זה קורה לרוב מאוד מהר), ואז מוכרים באיביי במחירים מופקעים.

לחלופין, מי שמחפש קפסולות רגילות באיביי, ככל הנראה לא יכול להשיג אותם באופן אחר, ולכן המוכר יכול להפקיע מחירים.

כאמור, המחירים של הקפסולות של נספרסו זהים בכל העולם, בניכוי כמובן הפרשי מטבע שיכולים להשפיע על הבדל במחיר. בארה"ב המחיר לקפסולה רגילה כיום עומד על 57 סנט. כתלות בשער הדולר, זה לפעמים יקר יותר ולפעמים זול יותר מאשר בארץ. כך זה גם בכל מקום אחר בעולם.

פורסם
אתה יכול להזמין דרך האינטרנט \ טלפון *2500 ויגיע לך עד הבית.

אם תזמין 10 שרוולים ומעלה לא תשלם מישלוח

תודה! :-D

פורסם

אם אתה מגיע לחיפה - בימים אלה אמורה להפתח בגרנד קניון חנות של נספרסו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מן הסתם המחיר אחיד - למעשה דומה מאד בכל העולם.

אבל מהיכרות שלי עם כמה חנויות נספרסו באירופה מדובר בחווית קניה. אני מקוה החנות (הקטנה יחסית) בגרנד קניות לא תאכזב. וזאת מעבר להרעלת קפה מהטעימות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בחווית קניה. וזאת מעבר להרעלת קפה מהטעימות.

מותר לעשן שם? :-D

פורסם

תגיד, אתה חייב לקלקל את ההנאה מהקפה?

מעבר לחוק הנפלא של איסור עישון במקומות ציבוריים סגורים.

פורסם

^ בשבילי לשתות קפה בלי סגריה זאת לא הנאה. אבל אני עדיין לא מעיר לך על זה שאתה לא מעשן...:?

אגב, גם כמעשן אני שמח על החוק החדש.

נ.ב

התגובה שלי היתה בצחוק - ר קלצורך הפרוטוקול

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

את הקפסולה הזאת מצאתי בחנות שר המשקאות בפ"ת. הם מוכרים שם כל אחת ב-1.80 ש"ח והן מתאימות למכונות של נספרסו.

קניתי שתיים - את זאת שמצולמת ועוד אחת בטעם רומא (אמורה להיות זהה לזאת של נספרסו בעלת אותו השם).

הקפסולה עצמה אינה אטומה לחלוטין כמו הקפסולה של נספרסו וכנראה שזוהי הסיבה לכך שהיא מגיעה באריזת אלומיניום אטומה כפי שמופיע בתמונה.

הקפה יצא בסדר גמור ותכלס אין טענות כלשהן. שווה בדיקה.

20130122_205337.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למישהו יצא להשתמש ב coffeeduck ובמוצרים דומים לו ? מדובר על קפסולות רב פעמיות.

רגע, איזה ברווז? מה?! :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי שתיי מכונות, האחת נספרסו והשנייה "אמיתית" שצריך לטחון קפה. יש מטחנה,וקפה איכותי של לווצה, הבעיה שכבר אין ממש כוח לטחון ולהתעסק עם זה. ואני מוכן לספוג את "העליות" של הקפסולות של נספרסו, מבחינתי הן זניחות ובשביל איכות משלמים. לא הייתי רוכש קפסולות גנריות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יש לי שתיי מכונות, האחת נספרסו והשנייה "אמיתית" שצריך לטחון קפה. יש מטחנה,וקפה איכותי של לווצה, הבעיה שכבר אין ממש כוח לטחון ולהתעסק עם זה. ואני מוכן לספוג את "העליות" של הקפסולות של נספרסו, מבחינתי הן זניחות ובשביל איכות משלמים. לא הייתי רוכש קפסולות גנריות.

זה קצת פרדוקס - נספרסו ואיכות. הן אולי יותר טעימות לחיכך, אבל אחרי שאתה שותה קפה טרי שנטחן זה הרגע אתה לא יכול שלא לכנות את הנספרסו מים דלוחים.

פורסם
זה קצת פרדוקס - נספרסו ואיכות. הן אולי יותר טעימות לחיכך, אבל אחרי שאתה שותה קפה טרי שנטחן זה הרגע אתה לא יכול שלא לכנות את הנספרסו מים דלוחים.

אני מבין את מה שאתה אומר בעצם, אבל בסופו של דבר הנספרסו איכותי מאוד, ויש הבדל בין הקפה שאני טוחן רגע לפני השתייה לבין קפסולה, אבל זה מסוג הפרמטרים שלפעמים מתגמדים לעומת ההכנה של הקפה עצמו לבין הזמינות של הנספרסו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...