Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש ברשותי מאזדה 3 שנת 2005, 78000 ק"מ

שמתי לב שברגע שאני מסובב את הסוויץ לפני שאני מניע יש רעש מוזר כזה

של משהו שמניע כזה מתחזק בהדרגה, וגם אחרי שאני מניע אם אני מקשיב ממש טוב שומעים אותו (לפחות שהרכב קר)

מישהו מכיר , יודע? האם זה מוכר?

דבר נוסף בזמן נסיעה יש מין רעש כזה של כאילו פלסטיקה שרועדת (שוב לא יותר מידי חזק)

תודה מראש!

פורסם

הרעש הראשון ככה זה שהרכב קר הרכב על טורים גבוהים עד שהוא מגיע לטמפרטורת עבודה זה בשביל לחמם את המנוע תקין!

זה נקרא צ'וק אוטומטי ובמאזדה הטורים עולים גבוה שהרכב קר מאשר במכוניות אחרות בגלל זה זה נראה לך מוזר.

*הרעש השני א''א לדעת מהפורום תנסה להקשיב מאיפה הרעש בא בדיוק תגע בכל מיני מקומות מתי שיש את הרעש עד שתמצא.

פורסם

תודה על התשובה חבר ,אבל שים לב שהרעש קורה עוד לפני ההנעה יש רעש כזה של משהו שמתחיל לעבוד רק כאשר הסוויץ דולק

פורסם

שלום.

מה שABSULUTT רשם לך נכון לחלוטין בקשר להתנעה.

מה שאתה שומע לפני ההתנעה זה ככול הנראה הרעש של המשאבת דלק שבונה לחץ דלק להתנעה קלה יותר.

במקרה שהרעש מטריד אותך מאוד הייתי ממליץ לקפוץ למוסך לבדיקה זריזה או לחילופין לחפש מישהו אחר עם מאזדה 3 ולבדוק אצלו, אני לא מאמין שיהיה קשה למצוא מאזדה 3 בישראל :wink:

פורסם

חשמלי שעובד

תודה על התשובות המהירות !

עריכה: קראתי באיזה מקום שזה אולי מאוור של חיישן טמפ' מה אומרים?

פורסם

הבעיה החלה ביום בהיר ,?!

או שתמיד היה ככה ?

{טוב נו בזמן הזה אני מחכה שהבן אדם יתן לי אישור להחליף לו אלטרנטור בכריזמה :-):-D }

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

לא שמעתי על דבר כזה שנקרא מאוורר של חיישן טמפ' ולכן לא אתן את דעתי על זה, חוץ מזה שזה נשמע מאוד לא הגיוני ואם זה בכלל קיים.

תראה, במידה והתקלה התחילה ככה פתאום או שרק עכשיו פתאום שמת לב, הייתי בודק עם רכב אחר או קופץ למוסך לבדיקה, לדעתי אם תרד לרחוב תמצא לפחות שכן אחד עם מאזדה 3, תנסה לבקש ממנו אם אפשר לשנייה לבדוק את הנושא אצלו.

elazariii - ממתי הפכת למכונאי? שאלה רצינית מכיוון שלפני כחודש שאלת איך להחליף נורה בסוכך שמש, או איך לבדוק רכב.

פורסם

m.l. חשבתי שאתה יודע את ההבדל בין מכונאי לחשמלאי :wink:

ולא שאלתי איך להחליף נורה , שאלתי אם יש אפשרות לתקן MICRO SWICH בפאסאט מהשנה המדוברת .

{מסתבר שלא ואם התפרק לך משהו במיקרו סוויץ' צריך להחליף את כל הסוכך שמש! }

אתה מוזמן לבוא אליי בכל עת שתרצה , איך אומרים.. אין כמו לראות בעיניים :-)

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם
ממש מוזר, טוב אני אבדוק את זה מול עוד רכב, תודה רבה!

אין מה לבדוק! אצלי גם אותה שנה בגרסת ה 2 ליטר וזה אותו דבר

גם אצל עוד 2 חברים בשנים מתקדמות יותר

ועוד משהו גם לי יש את הקרקוש המדובר מאיזור הבגאז! ניסיתי הכללל מהוצאת גלגל רזרבי עד חיזוק פלסטיקה כלום לא עוזר.

• תוכן חדש...