Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי גרופון, ומיד לאחר הרכישה שמתי לב שבחלק העליון של הקופון רשום משהו מסוים, ובחלק התחתון משהו שסותר אותו (ובעצם לא משתלם לי לרכוש את הגרופון)

האם ניתן לבטל אותו?

פורסם
רכשתי גרופון, ומיד לאחר הרכישה שמתי לב שבחלק העליון של הקופון רשום משהו מסוים, ובחלק התחתון משהו שסותר אותו (ובעצם לא משתלם לי לרכוש את הגרופון)

האם ניתן לבטל אותו?

נסה לבטל דרך גרופון עצמם בעזרת טענת הסתירה. אם לא הולך, פנה לחברת האשראי שלך ותבע לבטל אותה. הם מחוייבים לבטל, מאחר ומדובר ב"עסקה מרחוק" ולכן עפ"י חוק מותר לך תוך 14 יום לבטל את העסקה ללא הסברים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

יעבור עוד חודש אם לא תנסה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עבר כמעט חודש מאז הרכישה.

1. אז אני לא מבין למה אתה ממתין. ככל שיעבור יותר זמן, סיכוייך יתמעטו (אני מניח שהחיוב כבר ירד מחשבונך, משהו שיכולת כבר לעצור בזמן).

2. יש תוקף לשוברים האלה, ואני מניח שבמקרה שלך התוקף כבר פג. תבקש החזר בשל חוסר ניצול השובר, בד"כ חברות הקופונים לא משלמות לספק אם אין מימוש, ולכן תהיה להן פחות בעיה להחזיר לך את כספך.

פורסם
1. אז אני לא מבין למה אתה ממתין. ככל שיעבור יותר זמן, סיכוייך יתמעטו (אני מניח שהחיוב כבר ירד מחשבונך, משהו שיכולת כבר לעצור בזמן).

2. יש תוקף לשוברים האלה, ואני מניח שבמקרה שלך התוקף כבר פג. תבקש החזר בשל חוסר ניצול השובר, בד"כ חברות הקופונים לא משלמות לספק אם אין מימוש, ולכן תהיה להן פחות בעיה להחזיר לך את כספך.

התוקף שלו עד 26.1,

למעשה רק כשקראתי את כולו שמתי לב לסתירה.

שלחתי מייל לגרופון עם ציטוטים שסותרים אחד את השני והם אמרו שבשביל הסדר הטוב הם מוכנים לזכות אותי אם אני אאשר את זה תוך 48 שעות.

אישרתי, ואני עדיין לא רואה זיכוי.

פורסם

מתי אישרת?

בדר"כ "48 שעות" פירושן שני ימי עסקים, כאשר שישי-שבת, חגים וימי שבתון אינם נספרים.

בכל מקרה, הזיכוי מתבצע לכרטיס האשראי - יש לך מעקב אונליין על הפעולות בכרטיסך?

פורסם
מתי אישרת?

בדר"כ "48 שעות" פירושן שני ימי עסקים, כאשר שישי-שבת, חגים וימי שבתון אינם נספרים.

בכל מקרה, הזיכוי מתבצע לכרטיס האשראי - יש לך מעקב אונליין על הפעולות בכרטיסך?

לא, הזיכוי מגיע בצורת "כסף גרופון" שמאפשר לך לקנות גרופון אחר באתר.

פורסם
לא, הזיכוי מגיע בצורת "כסף גרופון" שמאפשר לך לקנות גרופון אחר באתר.

אה, זיכוי כזה הבטיחו לך?

אוקיי, שמור תיעוד (אם זה רשום) וחכה שתמצא משהו אחר שתרצה להזמין, ואז תדרוש את הזיכוי שלך.

פורסם

אני קניתי גרופון לספא בזמנו,הספא נסגר "באופן מפתיע" וגרופון לא הסכימו להחזיר לי שקל בטענה שהם לא אחראים לכך.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני קניתי גרופון לספא בזמנו,הספא נסגר "באופן מפתיע" וגרופון לא הסכימו להחזיר לי שקל בטענה שהם לא אחראים לכך.:evil:

חוצפה

אני כן הייתי מערב את חברת האשראי

פורסם

דבר ראשון הוא לפנות לגרופון - להסביר בכנות ובקצרה מה קרה ומה קראת, ולבקש זיכוי. עדיף לפני מועד תפוגה של הקופון.

אם תתן לינק לפריט - אפשר יהיה לחוות דעה אם אכן יש הטעייה או שלא בדיוק משתסדר מה שרצית וגם זה בסדר.

יש לי נסיון טוב מאוד איתם במקרה שלא מימשתי שובר וגם מקרה של ספק (אל כל) ששלח מוצר שונה ממה שהוזמן וטרטר אותי עד ששרות הלקוחות של גרופון התערב וכפה עליהם החלפה לשביעות רצוני, ואפילו זיכו אותי חלקית בגין הטרטור וגם על עלות המשלוח חזרה לספק.

הזיכוי הוא לחשבונך באתר וניתן לשימוש בכל קניה באתד למשך כמה חודשים (לא מעט, ככה שניתן לחכות עד שיש משהו שרוצים).

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...