Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניית אייפון משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני צריך לבדוק לפני קניית אייפון משומש כדי שלא יעבדו עליי?

שמעתי פה מספר פעמים על אנשים שננעל להם האייפון אחרי שקנו מאנשים אייפונים יד שנייה,

כל עצה תעזור תודה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אם אתה קונה מכשיר מאדם שקנה את המכשיר באחת מחברות הסלולר בארץ, תוודא שהמכשיר אכן רשום על שמו, במידה וכן, תערוך איתו חוזה מסודר בו תכניס את מרב הפרטים האפשריים על המכשיר (דגם, סוג, צבע, מס' סידורי, מהיכן נקנה, תאריך קנייה), שהמוכר מתחייב שהמכשיר נקנה כדת וכדין, שהוא מתחייב שלא לדווח לחברה כי המכשיר גנוב, וכמובן את פרטי העסקה ביניכם (שהמכשיר נמכר לך, סכום המכירה וכולי). צלם את ת. הזהות של המוכר וסע לשלום. במידה והמכשיר לא רשום על שמו, יש מס' אפשרויות כשהבולטות שבהן: 1. המכשיר גנוב. 2. הוא קנה בעצמו את המכשיר ביד 2 מהרוכש המקורי לפני שהוא מכר אותו לך. 3. המכשיר על שם אימא/אבא שלו או משהו בסגנון. במידה ואנו מדברים על אופציות 2 ו 3, תדאג לערוך איתו את אותו החוזה לעיל, רק תדאג לציין "שמכיוון שידוע לצדדים כי אין המכשיר נמצא בשליטתו הבלעדית של המוכר, במידה והמכשיר יינעל עקב דיווח על גנבה, יהיה המוכר חב בפיצוי X לקונה".

דברים נוספים לבדוק: כפתור "בית" תקין ומגיב בצורה מהירה. להיכנס להגדרות המכשיר ולבדוק שאכן נפח הזיכרון תואם את המודעה וכמובן להכניס סים ולוודא שהמכשיר פועל כהלכה (מתחבר לאינטרנט, מנגן מהרמקול, כל דבר שעולה לך לראש בעצם).

בהצלחה.

פורסם

זכרון דברים זו הרתאה בלבד בדרך כלל, אלא אם אתה מוכן במקרה הצורך ללכת לבית משפט אם הזכרון דברים חפש לך מכשיר מחו"ל , LL אופציה מצויינת ויחסית זמינה בארץ.

אודי A4

דימה.

פורסם

זיכרון דברים אינו כלי הרתעתי בלבד, הוא מחייב משפטית והוא יעמוד לרשותך במידה ותצטרך. זיכרון דברים עושים בטרם הקנייה, כאשר לרוב, המסמך מכיל "נוסחת קשר" (ס' בזכרון הדברים עצמו המורה כי המסמך הנדון הינו זכרון דברים לעסקה, וכי בעתיד ייחתם בין הצדדים חוזה מחייב) לחוזה המחייב. אל תערוך זיכרון דברים, אל תיכנס לזה. תערוך חוזה מסודר ומפורט במעמד הקנייה כפי שרשמתי לעיל. מעבר לכך, אין לך מה לפחד לקנות אייפון יד שנייה בארץ, זו אופציה זמינה, נוחה ולרוב זולה. רוב האנשים אינם נוכלים, תעשה את כל הבדיקות שעליך לעשות ואין שום סיבה שתיקלע למצב ביש.

פורסם

כל מה שיואל כתב ובנוסף:

לבדוק שכפתור השתקה עובד כמו שצריך ולא מחליק, כפתורי ווליום מתפקדים, כפתור כיבוי עובד, כפתור "בית" עובד; המסך מגיב טוב לאצבע שלך - אל תסכים לקבל מכשיר שמביאים לך אותו אחרי מחיקה מלאה, כלומר שברגע שמפעילים אותו כתוב "connect to computer" או משהו בנוסח, תדרוש שאם מוחקים שיתקינו מערכת הפעלה כדי שתוכל לבדוק אם עובד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני יחזור על עצמי שוב :( זכרון דברים לא מונע מהמוכר להחריז על הטלפון גנוב, לך תרוץ אחריו בבתי משפט אחרכך.

אני נתקל בזה יותר מדי פעמיים בעבודה, אנשים קונים ואחרכך זורקים את הטלפון בבית ביחד אם הזכרון דברים/חוזה צילום וכו.

אודי A4

דימה.

פורסם

לבדוק שכל הכפתורים עובדים, המצלמה עובדת.

זיכרון דברים + תעשה צילום לת.ז של המוכר. אם הוא לא יסכים כנראה יש משהו שהוא מסתיר.

פורסם
לבדוק שכל הכפתורים עובדים, המצלמה עובדת.

זיכרון דברים + תעשה צילום לת.ז של המוכר. אם הוא לא יסכים כנראה יש משהו שהוא מסתיר.

אני לא מבין את זה. אני לא הייתי מסכים לתת צילום ת.ז ל"מישהו". לך תדע מה יעשו עם זה אחר כך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מישהו אמר לי שיש לו בעיה עם הסוללה שהיא מגיעה ל20% האייפון ונכבה וצריך להחליף סוללה, מישהו יודע כמה עולה להחליף לסוללה חדשה?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

למה אתה רוצה לקנות סחורה פגומה? לחסוך? ברוב המקרים המצב נהיה גרוע יותר ואתה מוציע כסף מיותר לחינם.

תקנה יד 2 תקין למהדרין! לא חסר כאלו. תבדוק באלטעזאכן מספר משתמשים הציעו שמה אייפון למכירה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...