Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה להחליף את הבובה שלי (יונדאי גטס 2006 ידני) שאני מאוד מרוצה ממנה !!

חשבתי על כיוון מאזדה 2 או יונדאי i20 אני נוטה יותר לכיוון היונדאי לאור האמינות של הגטס שלי

כרגע יש מבצע בavis על i20 2010 אתה משלם חצי על ערך הרכב או טריידין (במקרה שלי על הגטס עם הוספת כסף)

ואתה לוקח יונדאי i20 יד ראשונה ופורסים לך אותה ל100 תשלומים זה יוצא 168( אני יודע שמדובר בקיימת 10 שנים אני לא באמת מתכוון להישאר עם תשלומים לאורך כול כך הרבה זמן) אבל כרגע זה נוח לי כסטודנט זה יוצא בערך 169 ש"ח לחודש.

עכשיו כמה דברים, אני יודע שדובר פה כבר על הרכב i20 אבל ממה שאני מבין הצריכת דלק של הרכב הנ"ל הוא שנוי במחלוקת

ככה שאני עדיין חושש. צריכת דלק הגטס ידני מראה צריכת דלק של 1 ל14 בנסיעה רגוע, ככה שאני מסתדר אם זה מעבר לזה יהיה לי קצת בעיה.

בנוסף אני נוסע בערך בין 40 ל50 ק"מ ליום (לא כולל סופי שבוע) ורוב נסיעתי היא בכביש בין עירוני.

לגבי אמינות אני מאמין שהוא כמו הגטס שאני מאוד מרוצה ממנה אך ידוע של גטס הגיר אוטומט הוא בעייתי ככה שאני חושש שזה גם בi20 אני מקווה שתשפכו לי אור בעניין וגם על מה אתם חושבים בכללי על הרכב ועל המבצע של avis ואם יש הצעות אחרות ישמח לקרוא אותם תודה... אולי יגידו שכדאי שאני ישאר עם היונדאי גטס אבל אני מתחיל לצבור קילומטרג' ואני פוחד שיהיה קשה למכור אותה בעתיד ובנוסף למען האמת נמאס לי לנהוג על גיר ידני.

פורסם

אני לא נכנס כרגע בכלל לשיטת המימון של אוויס, יש להם נציג נחמד כאן בפורום אני בטוח שהוא יוכל לתת לך את כל המידע לגבי המימון הזה. אם תרצה הצעה נוספת למימון דומה, אתה מוזמן ליצור איתנו קשר.

לגבי הרכב - אני מאמין שלצריכת דלק של 14 קילומטרים לליטר לא תוכל להגיע עם i20 אוטומטית. צריכת הדלק של הדגם הזה די ממוצעת, סביב 11.5 קילומטרים לליטר.

אם אתה מרוצה מהגטס שיש לך עכשיו, אז ה-i20 היא שדרוג נכון מאוד לדעתי. אותה רמת אמינות טובה, צריכת דלק טובה ואבזור בטיחות טוב יותר (6 כריות אוויר, ABS, ESP וכו').

פורסם

תודה אני יודע שזה שידרוג אבל קיבלתי הצעה על מיקרה 2011 5000 אלף קילומטר ב62k אחרי טריידין על הגטס 47k צורה חדשה אוטו יפיפה אני ממש רוצה לסגור מחר אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים תודה

• תוכן חדש...