Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S O S

KX250
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קטנה ואני זקוק ליעוץ,

ליפני שבוע עשיתי OVEROLL למזלג והכול דופק אחלה,

רציתי בבקשה יעוץ לגבי שני הברגים שמשחררים את הלחץ{הברגים שנימצאים מתחת לכידון}

אני שוקל 95 ק"ג אנה כול מי שמבין ויכול ליעץ לי כמה סיבובים {לפי משקלי}

מומלץ אני רוכב במסלול HARDMEDIUM שבהם המזלג עובד דיי קשה.

תודה למשיבים

36_2_1.gif

פורסם

זה לא משחרר שום לחץ, אתה צריך לסגור אותם עד שאין חופש במזלג, אבל שלא יסתובב קשה, לפי רגש.

ולא משנה איפה אתה רוכב.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

נראה לי שיש חוסר הבנה טוטאלי: KX250 מתבלבל בין ברגי ניקוז האוויר לבין ברגי כיוון שיכוך הכיווץ.

סיני לא הבין את KX250 וחושב שהוא מתכוון לבורג של סגירת ציר ההיגוי...

אז ככה:

KX250, אמורים להיות לך 2 ברגים על כל טלסקופ בצידו העליון. אחד מנקז אוויר ואחד מכוון את שיכוך הכיווץ של הבולם.

ניקוז אוויר יש לבצע לפני כל רכיבה, כאשר הטלסקופים פתוחים במלואם.

תהליך ניקוז האוויר הוא פשוט: הרם את הגלגל הקדמי באוויר, פתח את בורג הניקוז לגמרי, סגור את הבורג בחזרה עד הסוף ושלום על ישראל (או על יפן...).

את כיוון שיכוך הכיווץ יש לבצע לפי הרגשתך והפידבקים שאתה מקבל מהפרונט.

רוכב מרוצים אמור לדעת את הדברים האלה...

• תוכן חדש...