Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קארספורום!

מזמן לא העליתי לפה משהו.

אז, חברים- בואו, תקטלו את כל מה שעשיתי לא בסדר,

ואחרי זה אשמח אם תוכלו להסביר לי למה הקטנוען החליט לסטות בחדות לתוך הנתיב שלי כי לא מצאתי הסבר לכך.

יש לציין שמערכת מניעת התאונות שלי, "נהג עירני" עבדה פה היטב- לאחר בדיקה שאין רכב מימיני, סטיתי מהנתיב שלי על מנת שנהג הקטנוע יוכל להמשיך לסכן משתמשי דרך אחרים ולא יפונה לבית החולים :evil:.

[video=youtube_share;yeznMIKF_Y8]

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז קרא לי פעם משהו דומה לזה. מה שכן הכל באשמת משטרת ישראל שמעלימה עין מחובת שמירה על נתיב ברכב דו גלגלי. בלי קשר תופעה לא פחות חמורה היא עקיפות מימין על השולים שמגובת בהנחיה של מתנ"ע בניגוד לחוק(!). ועוד לא דיברתי על חיתוך מספר נתיבים במכה.

פורסם

חלונות,

רק פעם אחת?! תשמח בחלקך...:lol:

הכל נובע מתוך שילוב של התפיסה המעוותת של "יש לי פחות מ-4 גלגלים אז חוקי התנועה לא חלים עליי" (שנחלקת אגב גם עם סגווי, אופניים, קורקינט, תלת אופן ועוד) והתופעה של החתולים- IF I FIT I SIT.

e3f.jpg

אבל זה לא משנה, כל עוד האופניים לא נוסעות במהירות מופרזת בכביש ישר ובנוי היטב לא יקרה להם כלום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אמ;לק - פיקוח עירוני כמעט נכנס בי.

כפר סבא, הפיקוח העירוני הסתכל על הרוכב אופניים שעבר באדום ולא הסתכל על הכביש, כמעט נכנס בי וברגע האחרון סטיתי הצידה. תגובתו בסרטון: "ראיתי אותך אל תדאג" o rly?

[video=facebook_share;397345270852948]

בסה"כ רוצה לחזור הביתה אחרי יום ארוך מאוד.

ניחא את חוסמת את החניה כמו עשרות אנשים כל יום, כמה זמן לוקח לך לקלוט שאני מבקש להכנס?

[video=facebook_share;397383994182409]

פורסם

היא ישבה עם היזיז ברכב והם היו שקועים במשהו בטלפון, היא דפקה לי מבט של 'נו מה קרה?' אז סימנתי לה עם היד שאני מחכה כבר חצי דקה שהיא תקלוט שאני מולה.

הם ישבו ברכב עוד 20 דק לפחות לדעתי, כמובן עם מנוע דלוק. אחר כך מתלוננים שהדלק יקר :)

פורסם

הממשלה צריכה לצאת בפרויקט היברידיות לזוגות צעירים. אפשר לשבת ברכב שעות עם מזגן ומנוע הבנזין ייכנס לפעולה אולי שלוש פעמים.

Sent from my Galaxy Note 9

פורסם (נערך)

במקום לבלום ולהאט, פשוט חתכה אותי וכמעט נכנסה בי. ABS בכל הכוח.

ברמזור לאחר מכן עצרה לצעוק על ההוא שיצא מהחניה + צרחה עלי שהיא לא אשמה ולמה אני צופר והחזירה לי בכמה צפירות ואיתותים כשחלפתי על פניה בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...