Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמר לי פעם מישהו, אתה מוקף במטומטמים. לא משנה מה הסיבה לטימטום שלהם אם הוא מולד או נרכש. אתה תתנהג כאילו כולם כאלה ותעזוב אותם לנפשם.

כנאמר סע בדרכים טובות. כמאמר אימרה נוספת - להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות/טמטום של אחרים. 

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 11.7.2025 בשעה 11:04, avargel כתב:

232

כביש המוות עוד לפני השביעי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 10.11.2025 בשעה 21:05, motior כתב:

באפריל 23 הייתי בדרום איטליה - הרבה נהגים מטורפים, הרבה יותר מאשר בישראל

מחזק את דבריך.

הייתי בנפולי (דרום איטליה) בספטמבר 2023. לא נהגתי. חציתי כביש כהולך רגל במעבר חצייה מרומזר כאשר  ברמזור של הולכי הרגל יש אור ירוק. 

תוך כדי החצייה, רכב עבר במהירות לפני האף שלי. בדקתי שוב. להולכי הרגל היה אור ירוק.

סיפרתי זאת למארחים שלי והם לא ממש התפלאו. זו נפולי. לא חושב שיש תופעה כזו בארץ.

• אהבתי 1
פורסם

אנחנו נותנים לאירופים הרבה יותר מידי קרדיט. ספגתי נהיגה חסרת סבלנות עד אלימה בספרד, ביוון, באיטליה (אפילו הצפונית, לכאורה שלוחה של אוסטריה), בגרמניה, והשיא היה בצרפת. במדינות הנורדיות אכן היה יותר רגוע, אבל דומה שזה בעיקר כי יש בהן מקום. הרבה מקום לכולם.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

במדינות הנורדיות אכן היה יותר רגוע, אבל דומה שזה בעיקר כי יש בהן מקום. הרבה מקום לכולם.

מהחוויה שלי בבולגריה זה בדיוק הסיבה 

באזורים השקטים מחוץ לעיר או בשכונות השקטות היה נהיגה מאוד מכבדת, אבל במרכז העיר סדום ועמורה 

פורסם

חסר לו תיק כחול

• לא הבנתי... 1
  • מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Fraysa כתב:

ראיתי הרבה דברים הזויים במרוצת השנים בהן אני נוהג - אבל לזה מגיע בכיף מקום מכובד ברשימה.

הזייה, איזה נהג גרוע

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 19 שעות, Fraysa כתב:

ראיתי הרבה דברים הזויים במרוצת השנים בהן אני נוהג - אבל לזה מגיע בכיף מקום מכובד ברשימה.

אחי , זה פ"ת - הכול לגיטימי פה חח

פורסם (נערך)

@IsraCar מי חוצים כל גבול עם תיק כחול?

אלה שעל התיק שלהם כתוב Wolt Partner. 

אגב, השבוע ראיתי מישהו חוצה אי תנועה במכונית ממש כמו וולטר מצוי. לצערי המצלמה שלי התקלקלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1

פורסם

לדעתי עם קבל. גם לאלה אורך חיים מוגבל. המצלמה יתרה קבצים חשוכים אז אני מניח שמדובר בחיישן או החיבור שלו. במצלמה הקודמת, שבוודאות היתה עם קבל, התקלקל החיישן, צולמו רק חלק מהפיקסלים.

לא יודע מתי אטרח לחדש, כי הנסועה שלי ירדה ב-80%.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לחדש, כי הנסועה שלי ירדה ב-80%.

גם אצלי,אמנם ״רק״  60%  אבל בכל נסיעה יש הפתעות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...