Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילד מפגר שעושה פעלולים עם האופניים שלו בשוליים בזמן שחבר שלו מצלם, מסכן הנהג שידרוס אותו בפעם שהוא יפול לכביש.

פורסם
ילד מפגר שעושה פעלולים עם האופניים שלו בשוליים בזמן שחבר שלו מצלם, מסכן הנהג שידרוס אותו בפעם שהוא יפול לכביש.

מקווה שיש לו כרטיס אד"י, צריך להעניק להם חולצות עם כיתוב בגדול: "תורם איברים פוטנציאלי"

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

כולנו בני אדם וטועים לפעמים אבל לאנשים יש טעויות ממש מוזרות במקומות ממש מוזרים.

גם נוסעים באדום וגם עושים שטויות (כנראה יש עיסוקים ממש חשובים לעשות תוך כדי נהיגה)

1. נהגת עברה באדום, ונעצרה באמצע הצומת.

2. אותו צומת, יום אחר - נהג עובר באדום ונעצר באמצע. ואז מחליט שאדום זה רק קישוט. והרמזור מול הפרצוף שלו.

3. בבון שלא יודע לשמור על נתיב, ללא איתות נדחף לנתיב שלי רק בשביל להמשיך לכיוון אחר. הכתום. אחריו נהג אחר כבר עבר באדום.

4. נהגי אוטובוד לא צריכים לתת זכות קדימה, הרי זה ידוע.

פורסם
כולנו בני אדם וטועים לפעמים אבל לאנשים יש טעויות ממש מוזרות במקומות ממש מוזרים.

גם נוסעים באדום וגם עושים שטויות (כנראה יש עיסוקים ממש חשובים לעשות תוך כדי נהיגה)

1. נהגת עברה באדום, ונעצרה באמצע הצומת.

2. אותו צומת, יום אחר - נהג עובר באדום ונעצר באמצע. ואז מחליט שאדום זה רק קישוט. והרמזור מול הפרצוף שלו.

3. בבון שלא יודע לשמור על נתיב, ללא איתות נדחף לנתיב שלי רק בשביל להמשיך לכיוון אחר. הכתום. אחריו נהג אחר כבר עבר באדום.

4. נהגי אוטובוד לא צריכים לתת זכות קדימה, הרי זה ידוע.

כמה לעזאזל עברו באדום בסרטון הראשון? הרמזור ירוק ורכבים פשוט זורמים לתוך הצומת

פורסם
[video=youtube;T7M2vCNVjoI]

feature=youtu.be

אני באמת כועס עליך שלא נשארת שם עבורנו בשביל לצלם את תגובת נהגת הלקסוס כשהיא חוזרת

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...