Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק ששאר הנהגים הישראלים המכוערים הם לא עובדי ציבור, לא קונסים אותך ב500 ש"ח ונקודות ועוד מאיימים עליך שלא תתוכח.

עדיף ששוטרים כאלה לא ירויחו בכלל ויחפשו עבודה פחות מחייבת שהם יכולים לעמוד בה בלי הכפיש את החוקים אותם הם אוכפים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"לצאת" על השוטר ולא על הנהגים כי אתה האזרח אין לך מה לעשות נגד הנהגים המגעילים, בשביל זה יש משטרה ואם שוטר שאמור להגן עליך מפניהם עושה בדיוק ההפך זה מקומם בין אם זה טעות ובין אם לא.

שים לב באיזו נחרצות השוטר מדבר ועוד מאיים על האדם הלא נכון.

אם השוטר לא מצליח להבחים באיזה רכב מדובר שעשה את העברה, איך אתה מצפה שהוא יפתח באש וינטרל מחבל או רוצח שבדיוק בא לרצוח אותך?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
חברים !!! לפני שממהרים להקיז את דמו של השוטר (סך הכול שוטר פשוט, מרוויח 5000 בחודש..........) - הצומת הזו מלאה בפושעים. בכל פעם שאני עובר שם (וממתין בתור 'כמו מניאק'), אני סופר עשרות (!!!!) מכוניות בכל רגע נתון מזדנבות וגונבות את התור.

לדעתי השוטר פשוט התבלבל עם רכב אחר דומה לזה של פותר השרשור.

במקום "לצאת" על השוטר, למה שלא "תצאו" על הישראלים המכוערים, שבגללם הוצב שם השוטר?

אתה אח של השוטר?

פורסם
במקום "לצאת" על השוטר, למה שלא "תצאו" על הישראלים המכוערים, שבגללם הוצב שם השוטר?

67IQ1Jr-4RM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נכון, בגללם השוטר הוצב שם מלכתחילה. הבעיה שגם כשסוף סוף מטילים על השוטרים את המטלה של ביצוע אכיפות איכותיות, חלקם מתרשלים (וכפי שנראה בסרטון, באופן די בוטה) בתפקידם וזה עולה לאזרחים תמימים בנקודות וקנסות שווא.

פורסם
חברים !!! לפני שממהרים להקיז את דמו של השוטר (סך הכול שוטר פשוט, מרוויח 5000 בחודש..........) - הצומת הזו מלאה בפושעים. בכל פעם שאני עובר שם (וממתין בתור 'כמו מניאק'), אני סופר עשרות (!!!!) מכוניות בכל רגע נתון מזדנבות וגונבות את התור.

לדעתי השוטר פשוט התבלבל עם רכב אחר דומה לזה של פותר השרשור.

אם הטעות "הקטנה" הזאת הייתה קורת לך, הייתה אומר סליחה אדוני השוטר אתה צודק? או נלחם על חפותך?

פורסם
אתה אח של השוטר?

אני לא אח, לא קרוב, ואפילו לא מכיר אישית אף שוטר (היית צריך לשאול אם אני שוטר בעצמי :) אני לא..). להפך, פעם כשנסעתי על הקטנוע שלי יצא לי להתקל באיזה שוטר בריון דפ"ר אחד שכנראה חשב שהקטנוע שלי גנוב ודיבר אליי כאילו הוא אלוהים ועוד שנייה הרביץ לי כשהעזתי לענות לו(כמה שרציתי שתהייה לי מצלמה אז...)

אבל, השוטר בצילום סך הכל מנסה לעשות עבודתו נאמנה, כמו רוב השוטרים. כנראה השוטר הספציפי הזה (וכנראה יש עוד רבים) הוא לא הסכין היא חדה במגירה. בגלל זה הוא כנראה תנועה ולא ביס"מ.

כל מה שאמרתי הוא, שמהכירותי עם הצומת הבעייתית הזו, ניתן בנקל למצוא עשרות נהגים עבריינים שייזכו לדוחות כדת וכדין, ולכן אין לי ספק שהשוטר במקרה הזה שגא בתום לב.

פורסם

עצוב ומקומם.

אני לא שולל את הסיכוי לכך שהשוטר טעה, אולי הוא באמת משוכנע שראה משהו אחר ממה שקרה. הוא מביט אל תוך איזור חשוך מתחת לגשר, כל המכוניות נראות כמו גושים כהים בגלל הניגודיות. השמש לא ישירות בעיניים שלו אבל בשעת בוקר עדיין די נמוכה במזרח (רואים לפי היטל הצל והאורך שלו).

אבל היה שם משהו אחר, המשפט "אם תמשיך להתווכח אני אתן לך גם..."

מר שוטר, אם מגיע לו - דחף לו את כל השטרונגול עד שיציץ מהפה.

אם לא - אל תאיים ואל תבלבל בביצים.

תעשה את העבודה שלך וזהו, זה לא הרבה, אבל זה כנראה כל מה שאתה מסוגל אליו.

אמרתי את זה בעבר ואומר זאת שוב:

תאווה לכוח, נטייה לעימותים, מרגישים שהם מעל החוק, נושאים נשק, מטילים אימה על סביבתם, רגישים לכבודם ומגיבים באופן קיצוני על פגיעה בו...

לפעמים נראה שזה קו דק מאוד שמפריד בין השוטרים לבין מי שהם אמורים להגן עלינו מפניהם.

זה לא נכון לגבי כל השוטרים (חבר ילדות שהוא בלש בימ"ר וחבר נוסף בימ"מ הם הוכחה לכוח אדם מעולה שבמעולים), אבל לפעמים אתה לא חייב להכיר את כ-ל הרוכלים בתחנה המרכזית של בנגלדש כדי לדעת לא לקנות מהם אייפד 2.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כל מה שאמרתי הוא, שמהכירותי עם הצומת הבעייתית הזו, ניתן בנקל למצוא עשרות נהגים עבריינים שייזכו לדוחות כדת וכדין, ולכן אין לי ספק שהשוטר במקרה הזה שגא בתום לב.

לא בתום לא בלב ולא נעליים.

אם הוא היה עושה עבודתו נאמנה, אי התנועה המסכן שבסרט היה הופך למגרש חנייה והוא היה מקבל צל"ש על 100 דוחות בחצי שעה. לרוע מזלו כנראה, הנהגים הנוולות שנוהגים לחתוך לתוך הפנייה, ראו אותו מבעוד מועד אז הוא החליט להטפל סתם למישהו שדווקא נהג כחוק.

ואתה יודע מה, לו היה זה המקרה היחיד, אני בטוח שאנשים היו מגיבים כמוך, אבל כשיותר ויותר נהגים מצויידים במצלמות מתעדים עוולות דומות של המשטרה, זו התגובה הראויה לשוטר המאיים. ואל תתווכח איתי :wink:

פורסם

זה לא נכון לגבי כל השוטרים (חבר ילדות שהוא בלש בימ"ר וחבר נוסף בימ"מ הם הוכחה לכוח אדם מעולה שבמעולים), אבל לפעמים אתה לא חייב להכיר את כ-ל הרוכלים בתחנה המרכזית של בנגלדש כדי לדעת לא לקנות מהם אייפד 2.

גדול !!!

לגבי התאווה לכוח וכו' - צריך לראות איך הדברים מתנהלים בארה"ב בשביל להבין את השכונה פה בארץ. שם אם תתחצף לשוטר אתה תמצא את עצמך סוגר את הלילה בתא מעופש אחרי ששתי שוטרים בריונים אזקו אותך בפרעות והשכיבו אותך לריצפה. פה השוטרים צריכים לאכול את החפירות של הנהג הישראלי שאף פעם לא אשם בכלום.

פורסם

לא ממש קשור אבל אין לי גישה לאוף טופיק -

מי חונה ככה באמצע הדרך?

facebook .com /photo.php?v=528092990584016

טוב מסתבר שגם קישורים אני לא יכול אז תורידו רווחים

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

אני אסתכן בלהגיד את זה

הוא שחור, לובש שחור, על רקע אספלט שחור, בכביש בין עירוני וללא אפוד.

והוא פתאום צץ באמצע צומת עמוסה עצבנית, באמצע רמזור ירוק שהוא מעין תירוץ אוטומטי לאנשים פחות לשים לב.

אי אפשר לראות אותו עד לרגע שכמעט הוא גורם לתאונה, אך משומה הוא ראה את בעל המצלמה מאיזה 500 מטר, נכנס מאוחר לנתיב פניה שמאלה.

כמה טעויות תמימות אפשר לקבל בהבנה :|

פורסם

חחחח רק אני היחיד שרוצה לראות את השוטר הזה נוסע על משאית זבל בתור החבר'ה מאחורה שמעמיסים את הפחים? זה התפקיד שמתאים לרמת האינטיליגנציה שלו :lol:

Honda Civic 93' Manual Transmission

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...