Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה בשוק יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחודש וחצי אני מנסה למכור את שתי המכוניות שלנו - שברולט אווא 2008 ושברולט אופטרה 2006

שני הרכבים במצב מכני וחיצוני טוב מאוד, שמורים ומטופלים, אך עם ק"מ גבוה יחסית לממוצע.

הורדתי את המחירים - שניהם מוצגים כרגע בכ-60% מהמחירון לוי יצחק

אין טלפונים. כלום.

בהתחלה היו טלפונים מסוחרים שהציעו חצי ממחיר שרכב היה מפורסם באותה עת.

עכשיו אין גם את זה.

מה קורה בשוק הרכב?

או מה אני עושה לא נכון?

פורסם

שני הרכבים שאתה מנסה למכור הן בקצה הגרוע ביותר של הביקוש בשוק המשומשות.

האחת היא שתיינית כרונית של דלק והשנייה היא פחות או יותר הרכב הכי גרוע שיש כיום לרכוש מכל היצע הרכבים המשומשים (תנחש מי זו מי).

בכל מקרה - יכול להיות שבמקרה שלך רק סוחר רכב יידע איך להיפטר הלאה מהאוטו הנ"ל - ולכן אתה צריך לספר לנו האם אתה מתכוון לרכוש רכב אחר. ייתכן וברגע שתבצע עסקה של טרייד אין תקבל את מה שאתה מבקש מבחינת המחיר, ותאבד "הנחת מזומן" - אבל מהצד המוצלח של העסקה אתה יכול להחשיב את העובדה שהצלחת להתקדם הלאה ולהעיף את הרכבים שלך.

אם אתה מתעתד לקנות רכבים חדשים, אז תוכל לקבל את המקסימום על הרכבים שלך. במקרה זה אני ממליץ על עסקה מול יבואן שלא בהכרח נמצא בפסגת המכירות - אלא דווקא באחד רעב יותר, שלא מוכר יותר מדי.

פורסם

חברות הליסינג מציפות את השוק ברכבים. המיתוג שלהם לגבי אחריות עובד אם כי בפועל לא תמיד עומד מאחוריו תוכן.

לדעתינספציפית לרכבים קוריאניים יש שם לא טוב בשוק היד שניהי ולכן קשה יותר למכור אותם.

אל תתיאש, אם הרכבים במצב סביר בסוף יימצא הקונה.

פורסם
שני הרכבים שאתה מנסה למכור הן בקצה הגרוע ביותר של הביקוש בשוק המשומשות.

האחת היא שתיינית כרונית של דלק והשנייה היא פחות או יותר הרכב הכי גרוע שיש כיום לרכוש מכל היצע הרכבים המשומשים (תנחש מי זו מי).

בכל מקרה - יכול להיות שבמקרה שלך רק סוחר רכב יידע איך להיפטר הלאה מהאוטו הנ"ל - ולכן אתה צריך לספר לנו האם אתה מתכוון לרכוש רכב אחר. ייתכן וברגע שתבצע עסקה של טרייד אין תקבל את מה שאתה מבקש מבחינת המחיר, ותאבד "הנחת מזומן" - אבל מהצד המוצלח של העסקה אתה יכול להחשיב את העובדה שהצלחת להתקדם הלאה ולהעיף את הרכבים שלך.

אם אתה מתעתד לקנות רכבים חדשים, אז תוכל לקבל את המקסימום על הרכבים שלך. במקרה זה אני ממליץ על עסקה מול יבואן שלא בהכרח נמצא בפסגת המכירות - אלא דווקא באחד רעב יותר, שלא מוכר יותר מדי.

שתיינית - אופטרה - מה שלא נכון בכלל, שותה 10 ליטר על 100 ק"מ בקיץ בנסיעה עירונית כבדה (נסיעות קצרות עם הרבה רמזורים). לדעתי, סביר ביותר למנוע 1.6, בתמורה מספקת נוחות, מרווח, מרא סולידי ואמינות - מעל למצופה מקוריאנית.

רכב גרוע - אוואו - מה שלא נכון גם, כי שנת 2008 יצא דגם שונה לגמרי מבחינת בבטיחות. שלי כולל ABS, ו-4 כריות אויר. חפש מבחני ריסוק לדגם BIG שנת 2008. מה שכן, לא היתי מסכימה לנסוע בה באופן קבוע במושב אחורי ארוכות - אין די מקום לרגיים של מבוגר.

אין לנו צורך בשני הרכבים - בעלי קיבל רכב מעבודה ואני עובדת 3 ק"מ מהבית.

האמת שהתחלתי לחשוב על המרת שני השברולטים במשהו יותר סחיר במגרש - אשמח להמלצה.

פורסם
חברות הליסינג מציפות את השוק ברכבים. המיתוג שלהם לגבי אחריות עובד אם כי בפועל לא תמיד עומד מאחוריו תוכן.

לדעתינספציפית לרכבים קוריאניים יש שם לא טוב בשוק היד שניהי ולכן קשה יותר למכור אותם.

אל תתיאש, אם הרכבים במצב סביר בסוף יימצא הקונה.

אכן, מרגישה על בשרי.

פורסם
שתיינית - אופטרה - מה שלא נכון בכלל, שותה 10 ליטר על 100 ק"מ בקיץ בנסיעה עירונית כבדה (נסיעות קצרות עם הרבה רמזורים). לדעתי, סביר ביותר למנוע 1.6, בתמורה מספקת נוחות, מרווח, מרא סולידי ואמינות - מעל למצופה מקוריאנית.

רכב גרוע - אוואו - מה שלא נכון גם, כי שנת 2008 יצא דגם שונה לגמרי מבחינת בבטיחות. שלי כולל ABS, ו-4 כריות אויר. חפש מבחני ריסוק לדגם BIG שנת 2008. מה שכן, לא היתי מסכימה לנסוע בה באופן קבוע במושב אחורי ארוכות - אין די מקום לרגיים של מבוגר.

את משכנעת את מי, בדיוק?

מכיר את שניהם היטב, 1:10 זה חלום באספמיה לרכב הזה, נוחות - נו שוין, יש מועדונים לאנשים שאוהבים שיצליפו בהם.

גם באמינות שתיהן לא משהו. אני לא מסכים עם המשפט "מעל למצופה מקוריאנית" - כי תוצרת קוריאה נחשבת לאמינה ועמידה ביותר. אם כבר, שברולטים\דייהולטים נחשבים לנחותים ביותר.

לגבי בטיחות - בדקתי:

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

יש פה 4 כריות אוויר ו-ABS ועדיין היא מקבלת ציון מחפיר של כוכב וחצי.

ועם כל ה"מעלות" הללו את עוד מנסה לספר לי שאלה רכבים אחלה? אלה רכבים גרועים שדחפו אותם לתוך חברות הליסינג בכמויות היסטריות במחיר זנות, לפעמים בהנחות של 40% מהמחירון הרשמי. אח"כ החברות גלגלו הלאה את הרכבים, אבל את התדמית הבעייתית שלהן אי אפשר כבר לגלגל הלאה ולכן אין לך אפילו טלפונים מסוחרים.

פורסם

אכן 2 רכבים גרועים ומכאן בצדק אינם סחירים.

הייתה לנו אופטרה בעסק, בנוסף לכל מה שצויין כאן גם האמינות הייתה גרועה. הלך שמה הגיר דיי מהר.

אני מציע להפטר מהם כמה שיותר מהר.

אגב, ניתן לערוך חיפוש בפורום. תמצאי הרבה תימוכין לתגובות השליליות שקיבלת על 2 הרכבים.

פורסם
את משכנעת את מי, בדיוק?

מכיר את שניהם היטב, 1:10 זה חלום באספמיה לרכב הזה, נוחות - נו שוין, יש מועדונים לאנשים שאוהבים שיצליפו בהם.

גם באמינות שתיהן לא משהו. אני לא מסכים עם המשפט "מעל למצופה מקוריאנית" - כי תוצרת קוריאה נחשבת לאמינה ועמידה ביותר. אם כבר, שברולטים\דייהולטים נחשבים לנחותים ביותר.

לגבי בטיחות - בדקתי:

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

יש פה 4 כריות אוויר ו-ABS ועדיין היא מקבלת ציון מחפיר של כוכב וחצי.

ועם כל ה"מעלות" הללו את עוד מנסה לספר לי שאלה רכבים אחלה? אלה רכבים גרועים שדחפו אותם לתוך חברות הליסינג בכמויות היסטריות במחיר זנות, לפעמים בהנחות של 40% מהמחירון הרשמי. אח"כ החברות גלגלו הלאה את הרכבים, אבל את התדמית הבעייתית שלהן אי אפשר כבר לגלגל הלאה ולכן אין לך אפילו טלפונים מסוחרים.

בלינק שנתת יש מבחן ריסוק לאווו 2006

ציינתי והדגשתי - 2008 עבר מתיחת פנים ושינוי ברמת הבטיחות.

הבעיה היא בתדמית הגרוע שיצא לרכבים ואנשים (שחלקם לעולם לא נסעו בהם) דואגים לחזור עליה בכל פינה ופורום.

אני נוסעת כרגע באופטרה יום יום (ומתדלקת אותה פעם בחודש) אז אני בהחלט יכולה לעמוד מאחורי צריכת דלק שציינתי.

לגבי נוחות הנסיעה - על טעם ועל ריח אין להתווכח - בהחלט היו לי רכבים נוחים יותר, אבל לא מהקלאס הזה של משפחתיות זולות.

אני לא מנסה לשכנע אף אחד, אבל נושא הסטיגמות די משגע אותי.

פורסם

שוק היד שנייה מת... גם רכבים שנחשבים סחירים בימים כתיקונם לא מגרדים אפילו את מחיר המחירון. צפה ל"שחיטה" בטרייד אין...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

מוזמן לפנות אלי בפרטי,

נשמח להציע לך פתרונות טרייד אין.

מה עושה מי ש"תקוע" עם שני שברולטים? טרייד אין לשברולט(ים) חדש(ים)? :lol:

:turn-l:
פורסם

למה לזלזל בהצעה - הרעיון אינו פסול.

א. ליבואן יש רצון ויכולת לתת מחיר טוב יותר ממה שמציע השוק.

ב. הלקוח (ish_) אינו שותף לסטיגמה שיש למותג.

ג. הוא לא ירכוש Aveo אלא דגם אחר (Spark למשל).

פורסם

את יכולה להציע למתעניינים מבצע 1+1 חינם, אולי גם תוסיפי מנה שווארמה למהירי החלטה...

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
כחודש וחצי אני מנסה למכור את שתי המכוניות שלנו - שברולט אווא 2008 ושברולט אופטרה 2006

שני הרכבים במצב מכני וחיצוני טוב מאוד, שמורים ומטופלים, אך עם ק"מ גבוה יחסית לממוצע.

הורדתי את המחירים - שניהם מוצגים כרגע בכ-60% מהמחירון לוי יצחק

אין טלפונים. כלום.

בהתחלה היו טלפונים מסוחרים שהציעו חצי ממחיר שרכב היה מפורסם באותה עת.

עכשיו אין גם את זה.

מה קורה בשוק הרכב?

או מה אני עושה לא נכון?

מה את עושה לא נכון? בתור התחלה את לא מנסה לשים את עצמך בתור הקונה.

תנסי לחשוב שניה שאת הקונה ויש לך עכשיו סביבות ה-22-25 אלף שקל לקניית רכב, את נכנסת ליד 2 ומתחילה לחפש רכב בשנתון 05-07 בתקציב הזה. מה את מגלה?

אני אחסוך לך, את מגלה עשרות יונדאי אלנטרה, עשרות יונדאי אקסנט, וכמות נכבדת גם של סובארו אימפרזה ומיצובישי לנסר. וכמובן בניהם גם עשרות שברולט אופטרה.

אל תשלי את עצמך, מבחינת עדיפות לקניית רכב, מבין כול הרכבים האופטרה תהיה במקום האחרון, ובמיוחד האופטרות עם הקילומטראג' הגבוה(כמו שיש אצלך).

וכול זה דיברתי עוד לפני שהאזרח הממוצע מעדיף לקחת את ה-25 שיש לו , להוסיף עוד 15-25 אלף בהלוואה ל-36 תשלומים ולצאת עם רכב 2009 בלי כאבי ראש,בלי חיפושים ועם אחריות לזמן מסויים.

עכשיו את מבינה למה את לא מצליחה למכור?

לצערי הרב, הרבה אנשים לא מבינים את המושג "פחת", ועד כמה הוא חשוב בקניית רכב. מתגאים שהם קנו פח אשפה במחיר זול אבל בנתיים סובלים מרכב נחות וגם לא יהיו מסוגלים למכור אותו בעתיד מבלי להוריד מכנסיים.

• תוכן חדש...