Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי טוסטוס ושיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחדשי בטוסטוס 50 סמ"ק רוסי

אני מחפש כול עזרא בזהוי הכלי

ואיך הוא אמור להראות מקורי

אני כן יודע שחסר מספר חלקים

כול עזרא תקבל בברכה

כמה תמונות

IMG_9235.jpg

IMG_9236.jpg

IMG_9237.jpg

IMG_9238.jpg

IMG_9239.jpg

IMG_9240.jpg

IMG_9241.jpg

IMG_9242.jpg

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

אם אני לא טועה מדובר בטוסטוס תוצרת ליטא, ושם הדגם שלו הוא סטלה אבל אני לא בטוח! אני זוכר אחד כזה שהיה לחבר, השאיר אותו אצלי שאני יעזור לו לתקן אותו, היה לו רק 8 קמ״ עמד 20 שנה בסוף הנעתי אותו אבל הוא העדיף למכור אותו לאלטיזאכן ב150 שקל:(

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אבי צודק, גם לי נראה שזו Riga 26 Mini Sella, תוצרת מפעל "Sarkana Zvaigzne" (כוכב אדום), שבעיר ריגה, בירת לאטביה. יוצר בין השנים 82-86.

1.jpg

פורסם

רינו - איפו היית ?

היו לי שניים כאילו במצב .....כמו התמונה שבוקי העלה , ובשני חסר פנס.

הם לא עניינו אותי בזמנו.

עוד פיסת הסטוריה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
רינו - איפו היית ?

היו לי שניים כאילו במצב .....כמו התמונה שבוקי העלה , ובשני חסר פנס.

הם לא עניינו אותי בזמנו.

עוד פיסת הסטוריה

ישי

איפה אתה היית- אותי זה מעניין!!!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ולעניינינו: מדובר באמת כנראה ב: MINI-MOKIK תוצרת לטוויה, ולפי הפנס- בין הדגמים האחרונים, של סוף ה-80'. אני כבר הרבה זמן מחפש אחד כזה- אבל במצב סביר כי אין לי לא זמן ולא סבלנות עכשיו להכנס ל"פרוייקט שיחזור"- ויותר מכל אין לי מקום לזה כרגע...:cry:

תתחדש ובהצלחה בשיפוץ- יש לך הרבה חלקים להשלים- אבל לפחות השלדה במצב חדש (כי היא חדשה באמת- הכלי סביר להניח לא נסע בכלל!)! חלקים יש עדיין בשפע במדינות ברה"מ לשעבר, ולא ביוקר- אתה צריך כרגע (אם כל מה שיש לך- זה מה שבתמונות): מיכל דלק, גלגלים עם הצמיגים, חלק מהכסא, פנסים חדשים, ועוד מלא דברים קטנים כמו ידיעות וכאלה! כל זה לא בעיה ליבא- הבעיה היא השלדה- וזה יש לך, אז אתה עוד במצב טוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אבל לפחות השלדה במצב חדש (כי היא חדשה באמת- הכלי סביר להניח לא נסע בכלל!)

ברוסיה כמו בחלק ממדינות אירופה לא צריך רישיון ורישוי ל 50 סמ"ק.

כנראה זו הסיבה שאי אפשר היה לעלות אותו על הכביש באופן חוקי, כי אין שום מסמכים.

וגם אם אפשר היה, העולה היה צריך "לשרוף" את ההנחה שלו, וזה פשוט ביזבוז ולא משתלם בשום אופן.

פורסם
ברוסיה כמו בחלק ממדינות אירופה לא צריך רישיון ורישוי ל 50 סמ"ק.

כנראה זו הסיבה שאי אפשר היה לעלות אותו על הכביש באופן חוקי, כי אין שום מסמכים.

וגם אם אפשר היה, העולה היה צריך "לשרוף" את ההנחה שלו, וזה פשוט ביזבוז ולא משתלם בשום אופן.

רק בגלל שאי אפשר להעלות את הכלי לכביש אני לא לקחתי את הכלי הספציפי עליו דיברתי, ואת האמת היום אני מצטער על זה שלא לקחתי אותו! אותו הכלי עמד אצלי כמה חודשים ואותו החבר היה מוכן להביא לי אותו במתנה אבל רק בגלל שלא הייתה ניירת לא רציתי, לפי התמונה שהועלתה נראה שזה לא בדיוק אותו הכלי שחשבתי הכלי שהיה אצלי היה מודל 90 אם אני זוכר נכון, הפנס הראשי, ומחזירי אור מסביב והתופסן עיתונים (או מה שזה לא יהיה) היו אותו הדבר! אבל שם מיכל הדלק היה מתחת לכסא. יכול להיות שהוא היה מודל מאוחר יותר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
ולעניינינו: מדובר באמת כנראה ב: MINI-MOKIK

זה אמור להיות MINI - MOKICK :lol:

המילה הזו מגיעה מ"kick starter", להבדיל מהדגמים הישנים, אותם היו מניעים עם פדלים של אופניים.

היה אצלי היה מודל 90 אם אני זוכר נכון, הפנס הראשי, ומחזירי אור מסביב והתופסן עיתונים (או מה שזה לא יהיה) היו אותו הדבר!

אולי כזה?

2.jpg

פורסם

אני מתאר לעצמי שהוא מדבר על ה-MINI עם המנוע של ג'אווה, שנקרא STELLA, קצת יותר חדש. יש לי חבר שיש לו שניים כאלו, אחד משופץ לחדש והשני ממתין לשיפוץ. הוא קצת יותר גדול מה-MINI ה"קלאסי"!

stella.jpg

stella1.jpg

פורסם

כן, כנראה. כאן בדיוק מיכל הדלק מתחת לכסא.

אבל זה דגם של שנות ה 90, ולא יצא לי לראות כאלו במציאות.

המיני הקלאסי היה חלום רטוב של כל תלמיד בית ספר...

פורסם
אני מתאר לעצמי שהוא מדבר על ה-MINI עם המנוע של ג'אווה, שנקרא STELLA, קצת יותר חדש. יש לי חבר שיש לו שניים כאלו, אחד משופץ לחדש והשני ממתין לשיפוץ. הוא קצת יותר גדול מה-MINI ה"קלאסי"!

בדיוק זה! כלי חמוד ויפה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...