Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי רכב בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקציב הביטחון כולל בטחון פנים נע סביב ה-10% מהתקציב שהמדינה נותנת שירות לאזרחיה.

ישנו מס רב שנעלם בקרב כמה מגזרים שאין אכיפה בהם כמו חרדים ובני מיעוטים , שירותי דת יקרים ומיותרים שקיימים במדינות כמו איראן.

מהגרים אפריקאים גורמים לנזק בלתי הפיך עקב אבטלה גוברת אצל ישראלים והפצת מחלות בדרום תל אביב , צפיפות שגורמת לעליית מחירי הדירות , המדינה גם לא כל כל מטלפת בעניין הזה מלבד הגדר שנבנת בגבול מצרים ועוד המון נושאים שלא מטופלים.

לבעלי מקצוע והשכלה אקדמית עדיף פשוט לעזוב מאשר לתקן את המצב כאן.

אני בתור סטודנט להנדסה ובוגר בשנה הבא לא רואה את עצמי מעבר ל-5 שנים בארץ , פשוט לא הגיוני להישאר כאן.

שכן שלי מפתח תוכנה והיה באותה דילמה , הוא מתגורר בבוסטון כבר 3 שנים והספיק לרכוש דירה , כאן אין אפילו למפתח תכנה סיכוי לרכוש דירה סבירה בשכונה טובה.

לכן לרשות המיסים יותר קל לגבות מיסוי הזוי על רכבים ודלק כדרך מאוד קלילה , רק עדכון במערכת המקושרת ליבואנים.

אני לא אכנס לתוך הוויכוח האין סופי הזה איפה יותר טוב לחיות ואיפה יותר טוב לא לחיות. אני יכול לומר לך בוודאות שיש לי חבר בארה"ב שאשתו יהודיה והוא דווקא חושב שהחיים שלנו כאן הם יותר טובים.

בכל מקרה, אני מסכים איתך במיליון אחוז שיש למדינה הזו בעיה חמורה של "נזילת" כסף אדירה. צריך לעשות מהפך אדיר. החל מהמושחתים בממשלה ועד הפרזיט הקטן שעושק את הביטוח הלאומי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חביבי שאתה מברר כמה כסף יש לך בחשבון אתה רואה מספר על מחשב, הכסף לא קיים פיזית אין חדר שרשום עליו את השם שלך וכל פעם שהפקדת צק של 100 שקל מדפיסים לך 100 שקל.

משחקים לך בכסף, וכן יש בנק שאומר לא רק לישראל אלא גם לארה"ב לרוסיה ליפן סין אנגליה צרפת ואיטליה מה לעשות.

ברר קצת על משפחת רוטשילד ורוקפלר.. אני לא רומז שהאויב שלנו זה בנק, אני אומר לך שהאויב שלך זה בנק...

אגב אם תקדיש שניה למחשבה תוכל לגלות ש"ריבית" זה כסף שלא הודפס מעולם, תחשוב על זה אני לויתי ממך 100 שקל אחרי חודש צריך להחזיר לך 150... ה50 מגיע מהכיס שלי... בלי שהוא הודפס מעולם.

קצת חומר למחשבה.. באמת, רק תרשום לי שאתה מעוניין אני אשלח לך הודעה עם הסבר מפורט.

פורסם
אני לא אכנס לתוך הוויכוח האין סופי הזה איפה יותר טוב לחיות ואיפה יותר טוב לא לחיות. אני יכול לומר לך בוודאות שיש לי חבר בארה"ב שאשתו יהודיה והוא דווקא חושב שהחיים שלנו כאן הם יותר טובים.

בכל מקרה, אני מסכים איתך במיליון אחוז שיש למדינה הזו בעיה חמורה של "נזילת" כסף אדירה. צריך לעשות מהפך אדיר. החל מהמושחתים בממשלה ועד הפרזיט הקטן שעושק את הביטוח הלאומי.

טוב מה אתה רוצה?,יש לו נסיכה יהודייה אמריקאית בבית,גם הוא היה מעדיף לנסוע בג'אסטי לקנות חלב ב10 בשקל,ולחלוק דירת 2 חדרים פיצית בפלורטין ב5000 ש"ח :)

Porsche 944 turbo

פורסם

לאור העובדה שהדיון גולש הרחק מגבולות עולם הרכב אל נושאים שכבר נדונו (ועדיין נידונים) באוף טופיק - ננעל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...