Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמסונג W

upetar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שסמסונג W היה אהוב ומקובל מאוד בין חברי הפורום.יש לי כמה שאלות.

האים מישהו ניסה כבר להתקין לו CM10 ,האים הכול יעבוד (כולל מצלמת וידאו),והאים ניתן ליראות את התצוגה בשמש,בנהיגה.

(אגב אלו הבעיות העיקריות בHTC הישן שלי וחשבתי אולי להחליף).ותודה לעונים.

פורסם

מה חלמתי?מה חצי שנה והמלך היתאדה?אולי לחברה מאספנות עוד יש קצת כבוד למלך שהיה.(היום ,תגיד נקסוס ,ואתה מקובל).

פורסם

סך הכול מכשיר נחמד, CM10 יש גרסת ALPHA רשמית.

בכללי המכשיר היום לא שווה מבחינת תקציב (1300) שקל, תוסיף 400 שקל ולך על הנקסוס שעדיף על פני הW בכול מאפיין אפשרי.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה .אבל הנקסוס לא ניראה לי(חד פעמי כזה,אי אפשר להחליף בטריה,כרטיס זיכרון)ובטח גם חלקים אין ולא כידאי,כי כולו יציקה אחת של מכשיר חכם שכשמשהו מיתקלקל אז יותר עדיף וזול לקנות מכשיר חדש."ואני על סמרקפון לא משקיע יותר מאלף ש"ח"

בקשר לגירסה CM10 ,האים הוידאו עובד.כי גם אצלי בדיזייר התקנתי CM10 הכול עובד יופי אבל אין וידאו.

במחיר של הHTC DESIRE ביד2 אני יכול להחליף לסמסונגW או מוטורלה אטריקס ,(כבר היום קשה להשיג בטריה לHTC מודל 2010 ).ואת השנים האלו מיצרים עד היום.(הגישה והנסיון שלי ,זה לא לקנות את הדגם החדש ביותר,גם לשלם הון ,ובדרך הביתה לשמוע ברדיו שכבר הושק דגם חדש יותר.ולמחרת המחיר נופל ב30אחוז.

• תוכן חדש...