Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך שתייעצו לי יש לי 2 אפשרויות מה היתרונות והחסרונות במכוניות האלה מה כדאי יותר ומה יותר אמין וכמה הייתם משלמים על הרכבים האלה במצב שהוא טוב

פג'ו 406 שנת 2001 אוטומט נפח 2000

מיצובישי גאלאנט שנת 97 אוטומט נפח 2000

פורסם

אני בעבר הייתי בעלים של מיצובישי גאלנט 1999,

רכב גדול ומרווח, אמינות טובה מאוד יחסית ל406.

ל406 יש גיר אוטומטי עם הרבה בעיות (A4L) תחפש יש בפורום הרבה חומר בנושא.

צריכת דלק עירונית של המיצובישי 1-7 ובין עירוני 1-10, כך את זה בחשבון.

מבחינת התנהגות כביש רכב אדיר, כוח זמין 136 כ"ס ונכנס לסיבובים מצוין.

אתה יכול לבדוק שירוש או הודעות של פלג אם אני לא טועה, הוא רשם הרבה על הרכב.

שיהיה בהצלחה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

למה בחרת דווקא בגאלאנט ממודל כזה ישן כשאתה יכול לקנות היום 2001 גרסאת ספורט

בסביב ה 15 אלף אפילו פחות? הגאלאנט רכב מצויין יש לי רק מילים טובות לספר לך עליו אז בקצרה:

אם זה מבחינת אמינות, טיפולים לא יקרים, התנהגות כביש מעולה, ומלאת טכנולוגיה כסטנדרט לעומת

רכבים חדשים שבהם הדברים האלו לא נכללים בכלל, אוטו מאד מרווח וגדול תא מטען ענקי בהחלט

מושבים מאד נוחים שאת האמת לא היתי מחליף אותם במושבים ממוכניות יוקרה אחרות, גם אחרים טוענים ככה.

צריכת דלק ממש לא נוראית יחסית למנוע בנפח כזה, עם נסיעה לא שגרתית במאה אחוז אני מגיע ל 1-9.5 משולב.

אני בעלים גאה של האוטו הזה כבר 3 שנים יש תמונה בחתימה להנאתך :lol:

אם תרצה עוד מידע אתה יכול לחפש בהודעות שלי רשמתי פה הרבה לאנשים.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...