Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בענין קטנועים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני סטודנט ורוצה להוציא רשיון לקטנוע, ופה אני צריך את העזרה שלכם כי אין לי הרבה נסיון עם קטנועים. יש לציין שהשימוש שלו יהיה בתוך העיר בלבד, בנסיעה של עד 20 ק"מ ביום.

א. קודם כל אני בן אדם יחסית גדול (גובה 1.85 משקל 100 ק"ג). האם קטנוע של 50 סמ"ק יסחוב אותי בלי בעיות, או שכדאי לי ללכת על 150 סמ"ק?

ב. הליכים להוצאת הרשיון (יש לי רשיון על רכב 02, מה עוד צריך?)

ג. והכי חשוב, איזה קטנוע מומלץ עבור מתחיל כמוני (יצרן ודגמים). אני מעונין במשהו שיש לו תאוצה נחמדה, בטווח מחירים של עד 8000 ש"ח. חשבתי בין היתר על ג'ילרה ראנר 50, פיאג'ו NRG ופג'ו ספיטפייט.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

פורסם

אם יש לך רישיון 02 יותר מ3 שנים אז אתה צריך רק לעשות מבחן שליטה ל50 סמק במגרש ואתה מקבל רשיון .

קטנוע 50 סמק יסחוב אותך בלי בעיה..

והייתי ממליץ לך על קטנוע פיאג'ו טייפון

תשאל בפורום אופנועים שם יענו לך טוב יותר.

פורסם

אם יש לך רישיון יותר מ3 שנים על אוטו אז אתה צריך לעבור רק מבחן בתוך המגרש (במקרה ואתה מוציא רישון עד 50 סמ" בלבד), אם לא אז אתה חייב טסט שכולל מגרש וגם מבחן בשטח עצמו.

לך לממסי תוציא טופס ירוק, לך למשרד הרישוי ותקבל פטור מתיאוריה, אחרי זה פנה למורה נהיגה ותלמד אצלו. תיגש לטסט , תעבור ויאאללההה סע לשלום חביבי!

עדיף לך לדעתי להוציא רישון עד 500 סמ"ק ולקנות קטנוע כפי שהתקציב מאפשר לך. תזכור שהיום הקטנועים מאוד חזקים גם בקטגוריית ה50 סמ"ק. לי אישית היה טרקר 2004 ונהנתי ממנו מאוד!

שיהיה לך בהצלחה!!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

והייתי ממליץ לך על קטנוע פיאג'ו טייפון

ובבבבבבבמקרה אני עכשיו מתחיל לחשוב על למכור את שלי. 2001. 18K ק"מ. בונבוניירה. נכנס יופי לתקציב שלך (קראתי את הודעה שלך בתפוז...)

קיצר, תצור קשר... כי לך עדיין אין רשיון, ואני עדיין לא מעוניין למכור.

(ואגב, סוחב 2 חבר'ה בלי בעיה...)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...