Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי 12 שנה על אופנוע קניתי סוף סוף אוטו, והאהבה הגדולה ביותר שלי היא מוסיקה

מאזדה 2 מליסינג במצב טוב, יש רדיו מקורי כמו שאתם יודעים סאונד של טרנזיסטור.

אמרו לי שכדי להתקין רדיו חדש יש צורך במתאם שעולה בסביבות 400 ש'ח בנוסף לכך שמפרקים את הרדיו הישן ויהיה כמו חור גדול מהרדיו הישן.

שאלתי היא האם ניתן להתקין מגבר טוב רמקולים + סאב בסביבות ה-1500 ש'ח פחות או יותר עם הרדיו הישן שמצוייד ב cd וחיבור aux ולשמוע טוב, זה אומר באס חזק ומדוייק שומע בעיקר אלקטרוני ורוק נויז.

שמעתי גם שלפעמים הבאס מרעיד כל מיני חלקי פלסטיקה באוטו ואז שומעים חריקות מעצבנות כאילו שהרמקולים חורקים, עוד שמועות שבמגברים מסויימים יש רעש מוזר שלוחצים על הגז וצריך לקנות עוד חלק שמסדר את זה.

בנוסף אם מישהו יכול לתת לי המלצה על מתקין הגון באיזור קרית אונו תל אביב שבאמת אפשר לסמוך עליו?

הרבה שאלות ירוקות יש לי אני יודע, אבל אשמח להמלצותייכם כי אני חייב להתייעץ.

תודה רבה

פורסם

בשביל לחבר מגבר לHU (יחידת ראש- רדיו דיסק) אתה צריך יציאות RCA ברוב הHU שקונים יש יציאות RCA למגבר, בHU מקורי של חברה כמעט אף פעם איזה יציאות RCA אז יש שתיי אופציות.

1.להחליף את כל הHU אומנם התוצאה תיהיה יותר איכותית אבל יש כאלה שיעדיפו לא לעשות את זה כי זה גם מכער את הדאשבורד וגם מוריד את הנוחות שיש בשליטה מההגה.

2. לשים מנחת- מנחת זה מכשיר שלוקח רדיו דיסק מקורי בלי יציאות RCA וממיר את הכבלים הרגילים לRCA, ברוב המקרים התוצאה פחות איכותית מHU קנוי כי אין לך אקולייזר איכותי שאפשר לכוון את הצליל לגוון שאתה אוהב.

עוד אופציה שראיתי כאן בפורום זה המכשיר הזה http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Boss+AVA-1204+&

_sacat=79839&_odkw=BOSS&_sop=15&_osacat=79839&_from=R40

לפי מה שהבנתי הוא מוציא אות איכותית יותר ממנחת רגיל וגם יש בו אפשרות לאקולייזר שנראה לא רע שמאפשר לשלוט על הבאס בצורה טובה.

לגבי חלקי פלסטיקה שזזים באוטו אפשר לאטום את האוטו עם חומר מיוחד שעוזר לעיניין ויש כל מיני חלקים שאפשר לטפל בהם לגופם כמו הלוחית מספר רכב מאחור שאפשר לשים שם ספוג וכד'

לגבי הרעש שלוחצים גז זה קורה רק בחלק מהHU של פיונייר וזה בדיוק 10 דקות עבודה לסדר את זה.

בכללי יש לך הרבה מה ללמוד ויש פה הרבה מידע תתחיל לקרוא פה בפורום ולאט לאט תתחיל להבין איפה אתה עומד.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

בתקציב כזה לא תוכל להגיע לתוצאות טובות כי:

אתה צריך להחליף פלסטיקה בדש בורד כדי להתקין רדיו רגיל, עולה 200-500.

רדיו דיסק טוב כולל הכול 500-1000.

מגבר 4 ערוצים טוב 600-1000.

סט קומפוננט לקדימה 500-1000.

סאב 12 אינץ׳ 600-1000.

חיווט עולה טוב של חברה טובה 400-600 .

התקנה 300-500.

סך הכל סיביבות- 4350.

כל מה שרשמתי זה רכיבים טובים ושתוצאה הסופית תיהיה טובה ואיכותית.

ניתן לחסוך קצת בין רכיב לרכיב אך זה יוריד לך בתוצאה הסופית קח את זה בחשבון.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

לפי דעתי אם תיקנה אלמנטים מיד שניה אתה תוכל ליקנות מוצרים הרבה יותר איכותיים ולצאת גם בהרבה פחות מהתקציב שלך.

תיסתכל בחתימה שלי תיראה את האלמנטים שיש לי תיראה כמה הם עולים כחדשים ותראה לאיזה סכום תגיע.

אבל בגלל שקניתי הכל מיד שניה אני לא השקעתי רחוק מהתקציב שלך.

• תוכן חדש...