Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום !

שוב, אני מגיע עם רכב מיוחד במינו בארצנו (טוב מיוחד אולי זה עניין של טעם). ללא ספק הוא פריט אספנות נדיר (וחזק 8) ) !

ובכן, למכירה מאזדה MX-6 שנת 92', ידנית, מנוע 2500 (לא הטורבו) V6, כוללת סאנרוף מקורי, יד שלישית! אחת מתוך שלושה רכבים אשר קיימים בארץ במצב נסיעה נכון לשנת 2011 (כאשר אני בדקתי זאת). לקחתי יוזמה להציל את הרכב שלא ימשיך "לשבת" עוד כמה שנים וניצלתי את ההתיאשות הרגעית של בעל הרכב :roll: . את הרכב אני מכיר שנים.

הרכב הנ"ל היה אחד הרכבים היפים והחזקים בדרום בשנות התשעים והאלפיים, ויהיו חברי פורום אשר יוכלו להעיד על כך :-) .

בעל הרכב חבר קרוב, שאין לו זמן להתעסק עם הרכב - הרכב סגור אצלו בבית כבר כ-4 שנים בגלל פנס שמאלי שבור כתוצאה מזה הרכב נעמד בבית למשך תקופה ארוכה ולא נסע (לא נסעה זה לא אומר שלא טופל\ או שלא הונע) וכאמור בגלל חוסר הזמן והידע בעל הרכב לא התעסק במציאת החלק והייבוא שלו. כאמור בגלל סיבה זו נמצא בלי טסט 4 שנים אחרונות.

נקודת המפנה הייתה לפני כשלושה חודשים כאשר הרכב הגיע למוסך מורשה מאזדה (לא אזכיר במדויק לאיזה :evil: ) לטיפול הכולל טיימינג,מותחנים,שמנים ושאר הדברים בעלות של כ4K ₪, שם גם נבדק ע"י חיבור למחשב הרכב שאת מקור המתח לקחו בצורה חאפרית ומחשב הרכב נשרף. לכן לקחתי זאת כטריגר להצלת הרכב ע"י אדם שיוכל להחזירה לכביש !

מצב חיצוני, קיימים מס' נק' של חלודה שטחית, על הסאנרוף, מכסה המנוע זקוק לטיפול גם כן ובעוד מס' מקומות - בקיצור יש להעביר את הרכב גם שיפוץ חיצוני, קל\בינוני\כבד\מסיבי זה כל אחד יחליט לעצמו ומה זה אומר בשבילו.

img4143f.jpg

img4146v.jpg

img4150c.jpg

img4153i.jpg

img4149ag.jpg

img4147t.jpg

img4151o.jpg

לגבי המחיר - המחיר הוא מחיר ריצפה וכשאני אומר אני מתכוון לזה באמת ! את המחיר אני לא אציין כאן.

חשוב לומר שבעל הרכב לא "לחוץ" למכור אלא רק בגלל שאני הבטחתי לו שיהיה מישהו שירים את הכפפה ויחזירה לכביש הוא יהיה מוכן למכור - על כן מראש כבר אומר שלא שווה לנסות להוריד את המחיר ממה שכבר אין להוריד.

ליצירת קשר - 052-4258258, דביר. לומר לו שהגעתם דרך ארתור אחרת הוא עלול לומר שהיא לא למכירה :lol: . לא להתקשר בשבת (אם עד אז לא תמכר :-) )

*אם דביר לא עונה לכם תוכלו להשאיר לי הודעה פרטית.

פורסם

ידעתי שחסר לי משהו במודעה, ועכשיו שמתי לב שזו התמונה עם המכסה מנוע פתוח 8) וממה שניתן לראות אפשר להבין שהכל מסודר שם כמו שצריך :-) .

img3164ex.jpg

• תוכן חדש...