Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי אני כזה טוב.

הנה זה מתחיל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4328834,00.html

מי שלא רצה את ביבי, יקבל את דרעי וליצמן. המנצחים הגדולים בבחירות האלו הם חובשי הכיפות מכל הספקטרום. בנט מכאן, ש"ס משם, הולכת להיות בוננזה. כן חברים, ארבע השנים הבאות הולכות להיות PREVIEW של איך הדברים מתנהלים במדינת הלכה.

מה שחשבתי שיקח 20 שנה, קורה תוך שנה אחת. חשבתי שהם צריכים יותר כוח אלקטורלי, אבל לא, החילונים בישלו את זה לעצמם.

מדינת הלכה על מגש של כסף עם נשיקות מציפי ושלי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שחשבתי שיקח 20 שנה, קורה תוך שנה אחת.

מרוב שאתה טוב, שכחת שהקטליזטור לתאוצה המטורפת הזו היא הזרמת כספים מאסיבית של ביבי/שטייניץ/גפני. :?

עם קואליציה של 90 ומשהו חברים הוא נכנע להם כמו סמרטוט, אז עם קואליציה שבירה משהו אתה רוצה שהוא יעמוד בפניהם?

ההרגשה שלהם היא שהם על גב הסוס כרגע, אז למה לא לכוון את העניינים על פי צרכיהם?

יש שני "סוגים" בקרב הפוליטיקאים:

1. כזה שעושה רוחות לכל הכיוונים, אבל בסופו של יום דואג לכיסאו (ואולי גם יש לו רגש אחריות לאומי איפשהו, העניין טעון בדיקה והוכחה עדיין).

2. כאלה ששונאים את הצד שכנגד שנאת מוות ולא יהיה מוכן לשמוע על ישיבה עם הצד השני. הם קיימים בשני קצוות המפה הפוליטית.

מספר 2 (הקשר למספר 2 בעניין עשיית צרכים מקרי, ואולי לא...) הינו מיעוט, אם נהיה לארג'ים, מדובר על 10-15 אחוז מהאוכלוסייה.

כל השאר יסכימו לשבת בממשלה גם עם "אוייביהם" אם זה תואם את האג'נדה שלהם באותו רגע (ע"ע מרצ וש"ס יושבות אצל רבין, ע"ע "קדימה" בשלבים שונים שוקלת ברצינות להצטרף לביבי(כן, גם עם ציפי), ע"ע "שינוי" יושבת בממשלה עם דתיים, לא חסר) וגם אם הצהירו בריש גליי על כך ש"לעולם לא...".

ככל שביבי יהיה חלש יותר - גדולים הסיכויים שהוא יחפש שותפים מלבד אלה שבאופן "טבעי" הולכים עם פייגלין/אלקין/יריב לויו/חוטובלי ושות'. "הבית היהודי" בכיס שלו (או שמא תהיה הפתעה והא יהיה בכיסם?), כנ"ל גם "יהדות התורה" (למרות הקולות המגוחכים שהם עושים.

לפיכך - לא רואה בעיה עם החלשתו של הליכוד, נהפוך הוא.

פורסם
מרוב שאתה טוב, שכחת שהקטליזטור לתאוצה המטורפת הזו היא הזרמת כספים מאסיבית של ביבי/שטייניץ/גפני. :?

יש לך איזשהו סימוכין לטענה הזו?

ש"ס נמצאים בקואליציה בכנסת ה32, ה31, ה29, ה28, ה27 ועוד אחורה.

ש"ס נמצאים בממשלה הזו אחרי שביבי פנה ללבני להרכבת קואליציה חילונית ונענה בשלילה.

ש"ס כשותפים קואליציוניים מבקשים ומקבלים, כך היה וכך יהיה.

יש לך אג'נדה מאוד ברורה ואתה מעצב סביבה את המציאות.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

"מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו".

אנחנו הולכים לחורבן בית שלישי עקב כך שלא השכלנו לצמצם הטבות לחרדים במועד ועכשיו האוכלוסיה שלהם גדולה מדי והם יכולים לקבוע את תוצאות הבחירות עוד לפני הבחירות.

היות ולשמאל/מרכז אין שום אפשרות להקים גוש חוסם בגלל שאין להם מספיק מנדטים השאלה שנותרה היא מתי יפול האסימון לאנשי שמאל/מרכז והם יבינו שחובה לצמצם את כמות המפלגות אם רוצים שיהיה גוש חוסם חרדים.

לדעתי לפיד צודק כשאמר שסביר להניח שביבי ירכיב את הממשלה הבאה אז במקום להרכיב גוש חוסם צריך לשבת איתו בממשלה ולהשפיע מבפנים וכך צריכות לעשות גם שלי וציפי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מסכים, רק שים לב שהאוכלוסיה החרדית לא גדלה בצורה משמעותית מבחינה אלקטורלית. הם פשוט משתמשים במנדטים שלהם בצורה מאוד יעילה וקרה בשביל לקבל עמדות מפתח, בזמן ששלי, ציפי וביבי עושים משחקים באידיאולוגיות. מי שבאמת משנה כאן את המאזן זה דווקא בנט, ולא מעט חילוניים ומסורתיים מצביעים עבורו כי הוא "שונא ערבים".

מדינת ישראל נמצאת כיום בנקודה בה הערבים היא הבעיה האחרונה.

הנה הראיון עם יובל דיסקין על ביבי וברק. מזעזע, אבל לא לגמרי חדש.

פורסם
מסכים.

המהלך שלהן יחייב את הליכוד לחבור לימין הקיצוני. ואנחנו ? רק נסבול יותר.

אתה שוכח שהליכוד הקצין את עמדותיו הימניות עם דמויות כמו פייגלין, דני דנון, אלקין וכו'

נכון, ולכן הם תמיד יהיו אלו שמחליטים את הרכב הממשלה ומקבלים את תיקי המפתח, בעוד שמרצ יושבים בצד בחוסר מעש.

אבל מה אפשר לצפות ממפלגה (וגרוע מכך, בוחריה) כשהמסר היחידי שלה הוא "הקול שלך בטוח נגד ביבי"?

נכון, החרדים (וש"ס בראשם) מאוד יעילים מבחינה אלקטורלית ולכן הם לשון המאזניים.

למרצ אין מספיק כח בשביל להוות לשון מאזניים (ליאיר לפיד דווקא כנראה יהיה הכוח הזה, השאלה היא האם הוא ישכיל להשתמש בו, והאם ביבי יסכים לפגוע בחרדים כעת על חשבון העתיד שלו איתם).

מרצ דווקא מאוד פעילה מבחינה פרלמנטרית וכמו חד"ש, מקדמת הרבה חוקים ותקנות.

אתם שוכחים שבחירות זה לא משחק חד פעמי, ואפילו אם תהיה קואליציה חילונית ביבי לא יפגע בשותפות שלו עם החרדים כי הוא יודע שיהיו עוד מערכות בחירות בעתיד והוא יזדקק להם אחרי שציפי / יאיר יאיידו מהמערכת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
יש לך איזשהו סימוכין לטענה הזו?

הבאתי כבר בשרשור ציטוטים (הודאות) של שטייניץ וגפני. טרח וחפש.

אם אתה עדיין מפקפק, אוכל לצלם עבורך תמונות של התנחלויות שאני עובר דרכן לפחות פעמיים בשבוע ותוכל לראות את כמות התשתיות והבתים החדשים בהן, הרבה מעבר ל"ריבוי טבעי" ו/או לנעשה באזורים שאינם "אזורי עדיפות לאומית"...

פורסם

מדינת הלכה על מגש של כסף עם נשיקות מציפי ושלי.

לא שלי וציפי מוכרות אותנו תמורת נזיד עדשים אלא הביבי שלך. אולי במקום זה פשוט תצביעו אתם לציפי/שלי/לפיד/ מפלגת ימין חילונית כלשהי?

האחריות על הקואליציה ועל מה שמשלמים בע היא רק על מי שמרכיב אותה. אם אתה לא מסוגל להרכיב קואליציה שתתאים לאני מאמין שלך אז תחזיר את המנדט לנשיא גם במחיר של בחירות חדשות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא שלי וציפי מוכרות אותנו תמורת נזיד עדשים אלא הביבי שלך. אולי במקום זה פשוט תצביעו אתם לציפי/שלי/לפיד/ מפלגת ימין חילונית כלשהי?

האחריות על הקואליציה ועל מה שמשלמים בע היא רק על מי שמרכיב אותה. אם אתה לא מסוגל להרכיב קואליציה שתתאים לאני מאמין שלך אז תחזיר את המנדט לנשיא גם במחיר של בחירות חדשות.

ונניח שחלוקת המנדטים היא קשיחה? (זו לא הנחה, זו המציאות; לביבי יש בערך 35 מנדטים שיצביעו ביבי, ולא משנה מה הוא יאמר או יעשה עד הבחירות; גם בוחרי יהדות התורה לא יבחרו בחד"ש וש"ס לא יבחרו במרצ)

האם אתה עדיין חושב שמה שהן עושות - חתירה לגוש חוסם תלוי בש"ס - הוא אחראי, או האם הצורך הלאומי בקואליציה מאוזנת וליברלית צריך לגבור על הרצון שלהן להעיף את ביבי החוצה?

פורסם

בימים אלו אני קורא ספר על נפילת צרפת במלחמת העולם השנייה. אותה צרפת שעמדה בעוז , שנים במלחמה הקודמת- התפוררה כעת במהירות. לא רק הצבא הפסיד: התשתית האנושית שלו בכל הדרגים, כמות ואיכות הנשק קשורים כמובן, אך אין לנתקם מחוליי החברה ובעיקר הפוליטיקה הצרפתית הלא יציבה דאז וקרעים כה עמוקים, עד כדי כך שהיו שהעדיפו כיבוש של היטלר על פני שלטון יריביהם.

במקרה שלנו, האויב החיצוני אינו כה חזק והסכנה העיקרית להתדרדרות היא מאיתנו. הקמתה וקיומה של המדינה, לאור הנסיבות ההיסטוריות הוא בגדר נס-ולא משנה פרשנותו החילונית או הדתית. להבנתי זהו נס שהושג בעבודה, בדם, ובהרבה יוזמה , חזון, כשרון ורצון טוב. גם כיום יש כאלו המוכנים להקריב מדמם ומעבודתם של אחרים. האלמנטים האחרים מצויים במחסור.

עד כדי כך שהמשך קיומה של המדינה בדרך בה אנו הולכים- יהיה עוד נס.

אישית, אני מאמין בניסים שאנשים מחוללים, לא האל ולא משיח. אנחנו לא בכיוון.

חלק מן המחלוקות כאן, הן בראייה כוללת קטנות לנוכח האופק:מיגזר חרדי גדל ודורש עוד הטבות, אוכלוסיית שטחים שאנו מעודדים- דוחפים מן הפתח לכיוון החמאס, ועוד עניין שמפספסים- משיחיות ציונית שהיא יותר משיחית מאשר ציונית. בעת מבחו האל קודם לחוק והרב לדמוקרטיה. חילוניים רבים יצביעו לבנט- היזם המוצלח, בלי להבין מה עומד מאחוריו ובהתעלם מעמדות דתיות. העיקר"לדפוק" את הערבים.הפתעה: את עצמנו אנו דופקים.

חילקיי הדעות במחנה החילוני, אולי מסורתי יביאו מדינה דתית ומסתגרת- מתבדלת יותר ויותר. מי שיוכל יברח. מדינה כזו אינה כשיר לעמוד מול אוייב חיצוני. אין צבא מצויין בחברה מחורבנת. לא לאורך זמן.

פרקטית- בחירת השותפים על ידי נתניהו- תשפיע עלינו לשנים רבות. הכיוון בתוך הליכוד ידוע, הסקרים מוכרים. אינני מאמין שהאיש יתעורר ויתפכח. הלוואי ואני טועה. הלוואי.כמובן גם ליחימוביץ וליבני יש אחריות כפי שכתבו כאן.

השרשור הזה הוא בעל השפעה 0. לא אפסית, אלא 0 על הבחירות. חבל להיכנס לעימותים אישיים שכן לאחר הבחירות והמציאות שיביאו, ראוי שנשמור לפחות כאן על מיפלט מסויים.

[שמר, אשמח אם תכתוב כאן גם בנושאים אחרים, ממציאות פוליטית שכזו- רצוי לברוח מדי פעם, אך זה הולך ונהיה קשה]

אגב, כתבתי לך ונהג לילה משהו על הצבעתם הצפוייה, לפני מיספר עמודים בשרשור זה.

פורסם

מצטט חלק מאימייל שהגיע אליי, ההדגשה היא שלי.

"יחד עם זאת חשוב לי שיהיה ברור- אותי מעסיק דבר אחד – מעמד הביניים הישראלי.

אנחנו ש"ס של מעמד הביניים.

שלי וציפי רוצות שנודיע שלא ניכנס לממשלה עם נתניהו.

מה ייצא מזה? ממשלה של ימין קיצוני וחרדים? או לחילופין ממשלה שנשענת על חנין זועבי?

היות ואי אפשר להתעלם מהאפשרות, שנראית כרגע הסבירה ביותר, שנתניהו ירכיב את הממשלה הבאה צריך לנהוג באחריות.

לכן הצעתי להן, בואו נכנס אל הממשלה הזו יחד. בואו נייצר ממשלת אחדות לאומית.

בואו נדאג לכך שבמקום ממשלת ימין קיצוני וחרדים תהיה ממשלה מתונה ושפויה שתפעל למען מעמד הביניים הישראלי.

לא יותר הגיוני?

מטרתנו הייתה ונותרה אחת: ממשלה מתונה ומרכזית שבה נוכל להעביר חוק לשוויון בנטל ושתדאג לחינוך ודיור ולמעמד הביניים הישראלי. למען האנשים שמשלמים תמיד את החשבון.

ואנחנו כאן בשביל להילחם על זה, בשבילך.

יאיר. "

זה אומר הכול.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם כבר אתה מתכתב עם יאירק'ה, הייתי שמח אם תשאל אותו את השאלות הבאות:

1. האם הוא מוכן להצהיר כי מפלגתו לא תשב בממשלה אשר תבטל את הצמדת שכר הבכי-רעים (שרים, רו"מ, נגיד הבנק, נשיא, ח"כים וכו') למדד? אם המצב כ"כ קשה, שלא יעלו לעצמם את המשכורת בכל שני וחמישי, כמו שלא מעלים לשאר עובדי הציבור.

2. האם הוא מוכן להצהיר כי לא יישב בממשלה המאפשרת לכל חברי הכנסת להוציא סכומי עתק על "קשר לבוחר" ?

3. האם הוא מוכן להצהיר כי לא יישב בממשלה שתמשיך לעשוק את האזרחים על אספקת מים (להזכירכם, המשאב הכי נחוץ לכל אדם, לפני מוצרי יסוד, חשמל, תחבורה וכו') ותספק פרנסה לתאגידים מיותרים?

4. האם הוא מוכן להצהיר כי לא יישב בממשלה שמאפשרת לקבוצות לחץ בקרב עובדי הציבור למרר את חיי האזרחים ו/או להשיג תנאים מפליגים עבור עצמם ומשפחותיהם (כן, בין אם זו שלי ובין אם זה ביבי)?

5. האם הוא מוכן להצהיר כי לא יישב בממשלה שמלבה ומטפחת את השנאה ורוכבת על גבה בכדי להישאר בשלטון?

מבחינתי לפיד וחבריו עדיין זכאים מחמת הספק לגבי הריקבון שפשה בשאר המפלגות (ללא שיוך ימין/שמאל), אבל כמו כל צעיר שטרם הוכיח את עצמו, קו האשראי שלו מוגבל יחסית.

אני יכול לחיות עם חבירה לליכוד בקונסטלציה מסויימת (אני בטוח שגם ציפי ושלי יקבלו אותה במידת הצורך, בהנחה שיתגברו על האגו).

אני לא רוצה לחיות עם ממשלה וקואליציה שימשיכו את טיפוח הסיאוב והשחיתות. אם "יש עתיד" מחפשת דרך להציל את המדינה ממה שקורה בה (ולדעתי אנחנו בדרך להתרסקות מוחלטת, בלי קשר למצב הכלכלי. גם רומא נהנתה עד סוף האימפריה מעושר מופלג) אני מצפה מהיו"ר שלה (בכדי להצביע עבורו) להצהיר בריש גלי שלא ייתן את ידו להמשך הדברים הללו. על כל שאר הדברים אפשר להתגבר.

פורסם

אני כמובן לא מתכתב עם מר לפיד ואין לי שום קשר אליו. רשמתי גם לא פעם בשרשור זה ובקודמים לו שאני מצביע לו בגלל שהוא מדבר על הנושאים שבוערים לי ושהוא נקי. בנוסף רשמתי שבמידה והוא לא יקדם את המצע של המפלגה לפני הבחירות אין שום סיכוי שאצביע לו בבחירות לאחר מכן מכיוון שאין לי שום אינטרס שישתינו עליי מהמקפצה כשאני טובע.

אני חושב שאם תקרא את המצע של המפלגה תקבל את התשובות לשאלותיך ואם לא תמיד תוכל להגיע לאחד מחוגי הבית ולשאול אותו/בא כוחו בעצמך.

proxima - אנא קרא שוב את המשפט המודגש בהודעה הקודמת שלי.

fiat x1/9

פורסם
מצטט חלק מאימייל שהגיע אליי, ההדגשה היא שלי.

"יחד עם זאת חשוב לי שיהיה ברור- אותי מעסיק דבר אחד – מעמד הביניים הישראלי.

אנחנו ש"ס של מעמד הביניים.

שלי וציפי רוצות שנודיע שלא ניכנס לממשלה עם נתניהו.

מה ייצא מזה? ממשלה של ימין קיצוני וחרדים? או לחילופין ממשלה שנשענת על חנין זועבי?

היות ואי אפשר להתעלם מהאפשרות, שנראית כרגע הסבירה ביותר, שנתניהו ירכיב את הממשלה הבאה צריך לנהוג באחריות.

לכן הצעתי להן, בואו נכנס אל הממשלה הזו יחד. בואו נייצר ממשלת אחדות לאומית.

בואו נדאג לכך שבמקום ממשלת ימין קיצוני וחרדים תהיה ממשלה מתונה ושפויה שתפעל למען מעמד הביניים הישראלי.

לא יותר הגיוני?

מטרתנו הייתה ונותרה אחת: ממשלה מתונה ומרכזית שבה נוכל להעביר חוק לשוויון בנטל ושתדאג לחינוך ודיור ולמעמד הביניים הישראלי. למען האנשים שמשלמים תמיד את החשבון.

ואנחנו כאן בשביל להילחם על זה, בשבילך.

יאיר. "

זה אומר הכול.

נדמה לי שזה אומר שיאיר או אחד מיועציו התקשורתיים גלשו כאן ונתקלו בתגובותיו האחרונות של roee :lol: (בהומור כמובן :wink: )

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...