Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש לרכוש רכב במקום הרכב הישן שנהרס בתאונה (פיג'ו 206, שנת 2001).

קיבלתי המלצה על סוזוקי ליאנה או סוויט החדשה כרכבים אשר יתנו תמורה טובה לכסף.

הרכב אמור לשמש 2 אנשים כל בסיס יומי בנסיעה בינעירונית בעיקר (כ 60 ק"מ ביום).

חשובה לי אמינות, עלות אחזקה נמוכה, צריכת דלק טובה, נוחות ובטיחות.

התקציב הוא 25-30K פחות או יותר.

הייתי שמח לשמוע המלצות או ביקורות על הרכבים שהזכרתי.

תודה רבה

:-D

פורסם

סוויפט החדשה לא תיכנס לך בתקציב הזה, אלא אם מדובר ברכב שחוט.

סוזוקי ליאנה היא מכונית בסיסית, אמינה וזה הכל. לא משהו מיוחד לרוץ לספר עליו לחברה' בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסויפט אינה החדשה אלא הדגם הקודם (החדשה קיימת בשוק כשנה).

הליאנה רכב בסיסי, כאשר אתה מדבר כנראה על דגם מוקדם, אאל"ט מנוע 105 כ"ס. המכונית מצטיינת בעיצוב מכוער, עייפות מה בתחילת נסיעה (תגובה טובה פעם שיצאת לדרך) - אבל, מצד שני - אמינות טובה מאוד ובדגם 4 הדלתות תא מטען גדול מאוד. בדגמים המוקדמים יש לוח מחוונים דיגיטלי שבעיני די מעצבן, אם כי לא מהוה סיבה להמנע מהדגם. תנוחת הישיבה הגבוהה נוחה מאוד.

מבחינת בטיחות - הליאנה לא נבדקה במבחני EuroNCAP אבל נבחנה במבחנים האמריקאיים (בשמה האמריקאי - Aerio) - ציון פושר בהגנה על הנהג והנוסע, ציון טוב מאוד בהגנה על היושבים אחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום.

אני לא רואה איך בתקציב של 30K תצליח לקנות סויפט החדשה.

המחירים של 2007 שזה הדגם הראשון,קרובים ל50K ש"ח.

לגבי ליאנה אוטו אמין מאוד ושימושי.בליאנה יש 2 דורות ו2 תצורות.

דור 1 עד 2006 .ומ2006 דור שני .

וגם תצורת סדאן ותצורת סטיישן.

מה שאני מציע לך -תתמקד בדגמי 2006 ומעלה עם מנוע VVT -מנוע חסכוני יותר ומודרני הרבה יותר.

דגם הסדאן מכוער להפליא לעומת היחודיות שיש לדגם הסטיישן.

בקיצור המיקוד הוא כזה: חפש ליאנה 5 דלתות מדגמי 2006 ומעלה ואל תתפשר על פחות.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

YRV - אני מסכים אתך לגבי הליאנה, אבל התקציב מוגבל, ולכן מדובר בליאנה מהדור הראשון.

ד"א - לטעמי אין ליאנה שאינה מכוערת, יש מכוערת יותר (דור ראשון לפני ואחרי מתיחת פנים, הדגם עם השפם ויורשו עם הרשת בחזית) ומכוער פחות (הדגם מ-2005 ומעלה). עדיין מדובר במכונית שימושית מאוד, ולזכות דגם 4 הדלתות עומד תא מטען ענק עם פתח נוח.

דגם ה-VVT אכן מגיב יותר טוב מהדגם הקודם למרות הפרש קטן בהספק המנוע, אבל, כאמור, הוא מחוץ לתקציבו של פותח השרשור, והוא מוגבל לדגמי 2002-4 (לפחות לפי לוח יד 2).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...