Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגלח במכונות חשמליות כבר קרוב ל-40 שנה. יש לי העדפה מובהקת לבראון. בעבר היה לי נסיון עם דגם אחד של פיליפס שלא היה כל כך מוצלח - מצד שני, מדובר במכונה מתחילת שנות ה-80 עם שני סכינים ופעלה על סוללות, כך שקשה להסיק ממנה לגבי מכונות מודרניות.

השתמשתי בסכין תקופות קצרות, בעיקר כאשר רעש המכונה היה מעיר את הילדים.

סה"כ הגילוח במכונה חשמלית אינו נופל מזה שבסכין, וחוסך את הפציעות. מבחינת עלויות כבר תלוי בתדירות הגילוח - אני מעריך שלמי שמתגלח מדי יום העלות די דומה שכן מכונה טובה עולה סביב 1,000 ש"ח, מצריכה תחזוקה (חומרי ניקוי, החלפת סכינים כל 1-2 שנים) ויש להחליפה כל 3-5 שנים. מי שמעדיף להתגלח בתדירות נמוכה יחסוך על ידי שימוש בסכינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתגלח בכל בוקר כבר 9 חודשים במכונה הזולה ביותר של פיליפס שמצאתי (כ-200 ש"ח).

כאחד שבאזרחות היה מקצץ פעם ב-3 שבועות ולא מתגלח בכלל בגלל גירוי בעור, אני מרוצה מהמכונה מאוד! כמעט ולא מגרה את העור, מגלחת די מהר ואיכותי והטעינה מספיקה ל10-11 ימים.

• תוכן חדש...