Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה..הא...האבט....האבטומוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקראת יציאתו לאור של גליון מספר 80.

הועלו לאתר המועדון, (באדיבותו של בני הספל ובעזרתה של סמדר), סריקות של הגליונות הראשונים משנת 1986

בימים הקרובים יועלו לאתר רוב הגליונות החסרים.

מצורפים דפי השער של גליונות מספר 1 ו-2

01.jpg

02.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

פשוט מדהים.

לקרוא יומן שיפוץ משנת 86 ולחשוב- איך הצליחו לעשות זאת בלי איביי, בלי אינטרנט, בלי הרבה בעלי מקצוע, בלי הרבה פתיחות לתחום, עם מקלות בגלגלים מצד הרשויות, בלי להעלות יומן שיפוץ לפורום :lol:

לראות רכב עם חמש ספרות ללא הכיתוב "רכב אספנות" :lol:

לראות רכבים, שמות ואנשים שמוכרים לנו עד היום, להכיר אצל מי הייתה מכונית מסויימת לפני 20 שנה

וזה עוד ההיסטוריה המתועדת מאמצע שנות השמונים... לחשוב שגם בשנות ה70 היו פה דברים כאלה...

שוב- מדהים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
פשוט מדהים.

לקרוא יומן שיפוץ משנת 86 ולחשוב- איך הצליחו לעשות זאת בלי איביי, בלי אינטרנט, בלי הרבה בעלי מקצוע, בלי הרבה פתיחות לתחום, עם מקלות בגלגלים מצד הרשויות, בלי להעלות יומן שיפוץ לפורום :lol:

לראות רכב עם חמש ספרות ללא הכיתוב "רכב אספנות" :lol:

לראות רכבים, שמות ואנשים שמוכרים לנו עד היום, להכיר אצל מי הייתה מכונית מסויימת לפני 20 שנה

וזה עוד ההיסטוריה המתועדת מאמצע שנות השמונים... לחשוב שגם בשנות ה70 היו פה דברים כאלה...

שוב- מדהים

היה יותר זמן!

לא היו מפגשים כל יום שישי,

לא היה אינטרנט,

היה זמן לעבוד על המכונית.

בהעדר חלקיםהיינו יותר יצירתיים תיקנו דברים שהיום אנחנו זורקים ומחפשים חדשים במקומם באי ביי.

שלמה דן גדרון

פורסם

לשם שינוי קיבלתי היום כנראה אחד המראשונים את החוברת. תמיד קיבלתי באיחור של חודש.

חוברת ראויה לשבח גם בגלל היקפה, איכות ההדפסה ובעיקר בגלל רמת התוכן.

החוברת הונחה על שולחני בשעה 13.00 ומיד יצאתי להפסקת קריאה (משולבת בסנדויץ).

הקריאה הייתה חוויה של ממש.

אהבתי את מבחני הדרך של שמרון.

חוויות הרשי גרמו לי ליסורי מצפון שלא הוספתי את החוויות שהיו לי בקרליל השנה.

לכל הכותבים, לבני, לקובי, לשלי, לשמעון, וליתר העושים במלאכה - כל הכבוד!

המשיכו בעבודה הטובה!

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

שלמה דן גדרון

פורסם

קיבלתי אתמול בבוקר את החוברת,בערב עיינתי בה,כל הכבוד לעוסקים במלאכה לעשיית חוברת מהודרת,תוכן רב,מעניין כמו גם שיתוף

החברים שביקרו בהרשי,כבוד לאספני הסוסיתות שמצילים את כלי הרכב הנפלאים האלו שישובו לנסוע בכבישי ארצנו,מקווה כפי שנחום כתב שהמפגשים ברחבי הארץ יפרחו,וגם בירושלים יחגגו ימי הולדת ולחברים יהיה כייף להגיע.חשבתי לעצמי שחבל שלא כתבתי את חוויתי מהנסיעה למפגש ברמת גן בסוכות עם הלארק והחברים הירושלמים,זו היתה חוייה כייפית.

עופר בן צבי

פורסם

צריכה להיות סיבה מאד מאד חשובה ומוצדקת שתגרום לי לא לשקוע בעיתון גלובס שממתין לי כל ערב בבית.

אתמול הייתה סיבה כזאת ובגדול!

תודה רבה !!! :wink:

פורסם

גם לרחובות החוברת הגיעה,

ואחרי שסיימתי לקרוא את חגיגת ה80 הכפולה לחוברת (פעמיים)

אני חייב להוריד את הכובע בפני כל היוצרים, ממש חוברת מרתקת.

מי שלא מנוי מפסיד ...

ירון.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הגיע גם הגיע

חוויה לעינים .

כל הכבוד!!!!!

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

היי

עיתון מהנה ועשיר בתוכן ובתמונות.-חוויה!

הערכה לכל העוסקים במלאכה בהתנדבות, תודה עמוקה לעורך ולכותבים. בני הספל, קובי מילוא, שמרון אנגל, יורם דוקטורי, דרור וסרשטיין, און יעקובסון, קינן כהן, ישראל סמילנסקי, שלי קליין ושמעון רגוטקוביץ.

תודה על חווית קריאה מהנה בסוף השבוע הגשום.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
היה יותר זמן!

לא היו מפגשים כל יום שישי,

לא היה אינטרנט,

היה זמן לעבוד על המכונית.

בהעדר חלקיםהיינו יותר יצירתיים תיקנו דברים שהיום אנחנו זורקים ומחפשים חדשים במקומם באי ביי.

דווקא היו את המפגשים בככר מילאנו,נדמה לי ביום שישי זה היה.

חן.

• תוכן חדש...