Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דודה מרי הלכה לעולמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שכל מי שעבר בשער פאטמה מכיר אותה וזוכר לטובה הן את הבאגטים שלה והן את היחס החם והאימהי. בתקופה שלי היא היתה גם מרכז ההודעות הביתה.

יהי זכרה ברוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצער לשמוע.

ב-98 הייתי בפלוגת מסלול שישבה במאר'ג עיון ובצעה שיירות נון-סטופ מלבנון לשער-פטמה.

יצא לי לאכול אצלה לא פעם וגם לקבל דרכה לפחות חבילה אחת.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

עולם קטן-

בנה הוא אחד מאנשי השיווק הבכירים בחברה בה אני עובד.

אפילו שאני צעיר, יחסית (29), ולא שירתתי בגבול הצפוני, זכרתי את שמה ופועלה מאותה הפעם שבה דודו טופז\ אברי גלעד העניקו לה במתנה טנדר מיצובישי חדש (עוד מישהו זוכר את זה?).

אני בטוח שיש לי, איפשהו, גליון "אוטו" ובו רואים תמונה שלה, מקבלת את המפתחות לאוטו מידי אחד המנהלים של כלמוביל.

כאשר התחלתי לעבוד בחברה, לפני כשנה וחצי, היה משעשע לגלות שזאת אמא שלו.

מדהים שהיא נגעה בחייהם של כל כך הרבה חיילים והעניקה המון מעצמה, בתקופה לא קלה.

לא יצא לי להיות בהלוויה, אך קרוב לוודאי שאבקר ב'שבעה'; אם יש משהו שאתם רוצים שאמסור למשפחתה, זה הזמן לרשום זאת.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

יגאל, תמסור לו שאימא שלו היתה מלאך עוד בחייה.

אני "ביליתי" בלבנון ב 87 עד 89 מספר תקופות לא סימפטיות והיא היתה קרן אור ענקית שם.

ועוד דבר אחד קטן, פשוט תמסור להם תודה מחייל אחד פשוט שהיא נכנסה לו ללב כל כך עמוק שאפילו 25 שנים אחרי הוא לא שוכח אותה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אשה מדהימה. יהי זכרה ברוך.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...