Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לדעת אם יש דרך לשפר את התגובה של המצערת ברכב שלי. אני אוהב את איך שהיא מגיבה בהילוך S, אבל אני לא מתכוון להשתמש בו ביומיום כי לא בדיוק בא לי שכל העברת הילוך תתבצע ב 4.5-5 אלף סל"ד. בנסיעה על D היא מאוד איטית וזה לא נותן תחושת ביטחון בעקיפות עם מרווח מצומצם, כי אי אפשר להאיץ בזריזות.

פשוט שיטה להגדיר את תגובת המצערת שתהיה כמו ב S כשאני בהילוך D.

תודה.

.Your average Notepad

פורסם
הייתי מעוניין לדעת אם יש דרך לשפר את התגובה של המצערת ברכב שלי. אני אוהב את איך שהיא מגיבה בהילוך S, אבל אני לא מתכוון להשתמש בו ביומיום כי לא בדיוק בא לי שכל העברת הילוך תתבצע ב 4.5-5 אלף סל"ד. בנסיעה על D היא מאוד איטית וזה לא נותן תחושת ביטחון בעקיפות עם מרווח מצומצם, כי אי אפשר להאיץ בזריזות.

תודה.

אין אפשרות לתת ביס ולהשאיר את העוגיה שלמה.

אתה דורש תגובה טובה יותר ב D כמו שאתה מקבל ב S רק בלי הסל"ד הגבוה.

ההספק שלך לא בא מהשמיים - בלי הסל"ד הזה לא תקבל כלום.

פורסם
אין אפשרות לתת ביס ולהשאיר את העוגיה שלמה.

אתה דורש תגובה טובה יותר ב D כמו שאתה מקבל ב S רק בלי הסל"ד הגבוה.

ההספק שלך לא בא מהשמיים - בלי הסל"ד הזה לא תקבל כלום.

אם אני מבין נכון, הוא מתכוון לתוכנה שרק תשנה את התגובת מצערת לחדה יותר, זה הכל.

פורסם

ב S תגובת המצערת נהיית חדה יותר בלי קשר לסל"ד. זה תקף גם להתחלת נסיעה.

Dor, זה לא משנה כמה חזק אני אלחץ, כי עדיין יש את ה turbo lag שמעכב תגובה מיידית.

טוב, אני אאלץ להתרגל למצב.

.Your average Notepad

פורסם

אולי יש לך בעיה באוטו לך לבדוק אותו, אצלי יש מספיק כוח בDRIVE לצאת לעקיפות בכביש מהיר.

טורבו לג יהיה בכל אוטו עם טורבו, אל תשכח שלא קנית אוטו ספורט, אלא רק אוטו סטייל זריז ולא יותר מזה, ככה שגם הטורבו קטן יחסית ולא מספק הספק ומומנט גבוהים.

חסר לך כוח תשים ניהול מנוע באחת החברות, מאמין שלא יחסר לך כוח לאחר מכן.

פורסם

הכל יחסי. יש מעט טורבו-לאג, אבל הוא שם. גם בגרסת ה-160.

בכל מקרה, זה גם תלוי בניהול המנוע ובהחלט יש הבדל בין D ל-S, גם בסל"ד נמוך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה.

בגלל שכבר במהירות ממש נמוכה במצב D הגיר מעביר בדר"כ להילוך 7, ואז שאתה לוחץ עד הדוושה כדי להאיץ אז יש השהיה קלה עד שהרכב מוריד להילוך הרצוי כדי להאיץ. ככה זה DSG, לטוב ולרע. (בעיקר לטוב ;) )

פורסם

אולי ניתן לעשות זאת במוסך ולחסוך כאב ראש? שאלת אם ניתן לקצר מהלך תגובה של הגז כשנמצאים בD?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...