Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני בדרכי ליקנות אוטו ראשון שלי ומתלבט בין שתי מכוניות סיאט לאון 2002 1.6 אוטומת ב 21000 שקל והציעו לי הונדה סיויק 1997 1.6 אוטומת ב 16000 שקל שתיהן עם קילומתרג' נמוך יחסית שתיהן יד ראשונה.

אם יש עוד הצעות של רכבים אני אשמח.

תודה!

פורסם

בחירה קשה, מנסיון הסיווק מצויינות יציבות דיי, למיטב ידעיתי גם הלאון אך שאינני התנסתי בה, נהגתי כמה פעמים פה ושם אבל לא היה לי רכב כזה כדי לומר לך חוות-דעת עליו בוודאות ולכן אני ממליץ על הסיוויק ואינני שולל את הלאון.

בהצלחה

פורסם

אני מציע לך עצה (יותר נכון "הוראה לביצוע") בחום:

רכב ראשון תקנה רק יפני.

תכיר מזה רכב. מה זה אחזקה בקיצור תכנס לעניינים ברגל ימין.

אח"כ "תתפנק" ותחפש הרפתקאות עם תקלות ובעיות.

הרכבים היפנים למיניהם הם לא הצעקה האחרונה בנוחות וביופי. אבל כן באמינות, בשמירת ערך, בסחירות ובכלל

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

היפניות כל כך סחירות, שאבא שלי קנה לפני 4 חודשים סיריון בת 4, מיד ראשונה עם פחות מ 30000 ק"מ (שימשה כרכב שני) שמורה כמו חדשה, במחירון פחות 17, אחרי שפורסמה כמעט חצי שנה למכירה.

או לחילופין, אח שלי שאחרי יותר מחצי שנה הצליח להפטר מהקורולה שלו (יד שניה, ק"מ ממוצע, בלי תאונות, ובלי תקלות)

אלה רק שתי דוגמאות מבן משפחה מקרבה ראשונה.

לעומתם, חבר ילדות שאני מכיר כבר 30 שנה, מכר לפני 3 חודשים איביזה שהייתה על הכביש 4 חודשים (נקנתה במבצע של 70K), ותוך שבועיים הגיע קונה ושילם עליה 64K.

אין שום כלל יפני או לא יפני, סחיר / לא סחיר. זה שוק, והמחיר נקבע לפי הלקוח וכמה הוא מוכן לשלם.

המוכר יכול לדרוש כמה שבא לו, אם לא יבוא קונה שמוכן לשלם, הרכב (או כל מוצר אחר שעומד למכירה) יישאר על המדף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה לכולם על התגובות אבל פיספסתי כבר את ההונדה קנו אותה כבר.

עכשיו מצאתי מיתסובישי כריזמה שנת 2002 יד 3 עם קמ 171 אלף ב17K מה אתם אומרים ?

• תוכן חדש...