Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, מה חושבים בכלליות על הרכב הזה, האם זאת בעיה שאין הרבה כאלה על הכביש?

שנית, יש לי שתי הצעות,

1. פורטה LX עשתה 35,000 ק"מ ב65,000 ש"ח רשומה על מישהו יד שנייה

אך לטענתו היד הראשונה היא ליסינג מימוני.

2. פורטה EX עשתה 38,000 ק"מ ב67,000 ש"ח רשומה כ"החכר" לטענת הנהגת

היא לא רצתה להעביר על שמה כדי לא להיות יד שנייה.

האם המחירים האלה הם מחירי מציאה? האם כדאי לי לחטוף, האם לחכות ולנסות להוריד אותם עוד

או שבכלל לא כדי לקנות רכבים שנקנו בליסינג ממוני?

אגב, איך עלות הטיפולים לקאיה פורטה ואיך הצריכת דלק?

אנא עזרתכם. בבקשה לפרט...

פורסם

על פניו זה נשמע כאילו שני הרכבים שמצאת נמצאים אצל סוחרי רכב מהזן הנחות ביותר, כלומר זה שמשקר לגבי עברו של הרכב. נכון, זה לא בטוח ובוודאי שאני לא יכול לקבוע זאת בצורה חד משמעית על סמך ההודעה שלך, אבל סירחון הנבלות מגיע עד לבאר-שבע.

אין שום בעיה לקנות רכב מליסינג מימוני בדיוק כמו שאין שום בעיה לקנות רכב מליסינג תפעולי. הבעיה היא להוכיח בצורה חד משמעית אם מדובר ברכב מליסינג מימוני או מליסינג תפעולי, וכמובן לשלם בהתאם.

המחירים שציינת קצת יותר נמוכים מהמחירים של רכבים זהים בחברות הליסינג הגדולות, מה שמעלה בי את החשד שאתה מסתכל על נבלות שנתקעו אצל סוחרים ולא על "רכבים יפים".

צריכת הדלק של הפורטה ממוצעת ועלות הטיפולים לא יקרה במיוחד.

פירטתי מספיק? :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היית ממש בסדר :)

רק עוד הייתי רוצה לדעת - אם אני מבקש מהם מכתב חתום של חברת הליסינג שהרכב היה בליסינג מימוני ונחכר

לאדם פרטי - נהג יחיד

האם זה מספיק טוב?

פורסם

אגב, שניהם מוכנים להתחייב בבדיקה שהרכב לא עבר אפילו תאונה קטנה וגם על שאסי,מנוע וגיר

+ לשניהם פירוט הטיפולים של הרכב וטוענים שטופל במוסך מורשה ובזמן.

פורסם

לבקש מהם זה לא מספיק טוב.

לקבל מהם, זה כבר משהו אחר... :wink:

יש אמרה מוכרת שאומרת ש-99 אחוז מעורכי הדין מוציאים שם רע לכל השאר. זה נכון גם לגבי מוכרים "פרטיים" שאתה מוצא דרך אתר יד 2. 90 אחוז מהמודעות מוציאות שם רע לכל השאר, במיוחד כשמדובר ברכבים שנמכרו בעיקר לציי רכב. אם מצאת מוכר הגון שמוכן לספק לך אישור מקורי של חברת הליסינג (לא צילום שאפשר לזייף בשתי דקות עבודה בפוטושופ) כי אכן מדובר ברכב מעיסקת ליסינג מימוני - למה לא?

התחייבות בבדיקה שווה כקליפת השום בעיניי. כבר ראינו מקרים בהם ברגע האמת המוכר פשוט לקח את הרגליים ונעלם, בלי להחזיר את עלות הבדיקה. מה תעשה לו? תתבע אותו בבית משפט לתביעות קטנות? עם איזה חוזה? עם איזו הוכחה?

פירוט טיפולים אפשר לבדוק עוד לפני שלוקחים את הרכב לבדיקה וזה לא עולה אפילו שקל. זאת דרך נוספת לדעת האם הרכב היה בליסינג פרטי או מימוני - לבדוק מי שילם על הטיפולים, על שם מי יצאה החשבונית.

פורסם

תודה על התגובות המהירות, כבוד!

מבחינת על שם מי יצאה החשבונית - זה בליסינג תפעולי, לא?

הרי בליסינג ממוני - האדם הפרטי לא מוחכר הרכב משלם על הכל בעצמו, לא?

פורסם

בדרך כלל בליסינג מימוני האדם שמחזיק את הרכב הוא זה שמשלם על הביטוח ועל הטיפולים. זה לא חד משמעי כי יש חברות שמציעות מסלולי ליסינג מימוני עם חבילות אחזקה ולכן כתבתי שזאת דרך נוספת ולא ה-דרך.

בליסינג תפעולי חברת הליסינג דואגת להכל - מהעברת טסט, דרך ביצוע טיפולים ועוד ביטוחים לרכב. לנהג נשאר רק לשלם בכל ראשון לחודש ולנסוע.

פורסם

ואחרי הכל (למרות שאני חושב פעמיים עכשיו אם ללכת על עיסקה כזאת)

אם אצליח איכשהו לאמת את הדברים בקירוב מספיק.

האם כדאי בכלל לחשוב על להיות יד שלישית של רכב כל כך חדש (2010)

מבחינת הרגע שאני ארצה למכור? מה המשמעות בירידת ערך בשטח של רכב שהחליף הרבה ידיים

במעט שנים?

• תוכן חדש...