Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה פשר התגובה ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי למוכר גרמני באיביי הודעה כמה יעלה לשלוח את החלק לישראל,

זו התגובה שלו

Hallo not send to israel!MfG Michael

אני לא בקי בקיצורים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אתה כנראה גם לא בקיא בהלכות גוגל...

MfG" or "mfg", German language abbreviation for mit freundlichem Gruß or mit freundlichen Grüßen, with the meaning of Best Regards, very common in electronic communication

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אההה, נרגעתי, כבר חשבתי איזו תגובה לכתוב לו :twisted:

תודה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בגלל כל החארות האלה שמקבלים את המוצר ואז עושים דיספיוט.

מאוד נפוץ ברשת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבחור אנטישמי אבל לא מקלל...

(או - למה לא לשלוח לישראל?)

ומי שלא רוצה לשלוח למדינות מסויימות במרכז אפריקה הוא חבר ב-KKK?

אתה לא חושב שבעצם השימוש במונח "אנטישמי" לתיאור אדם שכל חטאו מסתכם בכך שמסיבות שונות הוא אינו מעוניין לשלוח פריט כלשהו לישראל אתה יוצר זילות של המונח?

וביננו, למה באמת שהוא ישלח לישראל? הרי באותה מידה הוא יכול למצוא רוכש ממדינה אחרת, שלא יטריד אותו לאחר המכירה בגלל שהדואר המקומי איבד לו את החבילה/משרד התחבורה מערים עליו קשיים בלתי מידתיים/המכס גובה ממנו סכומים שערורייתיים/הוא חתיכת חרא שפותח דיספיוט לאחר קבלת המוצר (כפי שתיאר ידידי המלומד בגירה)?

כדאי לחשוב קצת לפני שמשתמשים במילים קשות כאלה. שימוש לא מושכל בהן יוביל בסופו של דבר לתסמונת "זאב! זאב!".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה מנסה לרמוז שכל 4 שנים אנחנו לא מעפילים למונדיאל בגלל מקצועיות נטו ולא בגלל ש"הם אנטישמים"?:shock:

באוליפמפיאדה גם?

באו"ם?

ניפצת לי את הבועה! :cry:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

פורסם

חברים, חברים, בגלל ששכחתי להוסיף סמיילי כזה או אחר - לקחתם את דבריי ברצינות.

אני מתנצל, כמובן שזה היה לצחוק ולא לרצינות. אין לי מושג מדוע האיש לא שולח לישראל, מעולם לא בדקתי זאת, זה לא עניני וכמובן שסתם קישקשתי את זה, אז בבקשה להחזיר את החרבות לנדנים ולא לשים לי רימון באוטו.

ואגב אלעד, ברגע זה גם אתה ייצרת סטיגמה לישראלי המצוי, זה שכן מקבל הדואר שלו וזה שכן מסמן סימון חיובי למוכר שלו באיביי וכו' וכו'. או להבדיל לדואר הישראלי, שנכון שיש לנו הרבה תלונות עליו אבל מעולם לא שמעת כאן מחמאה או משהו חיובי עליו, על איזה משלוח מסובך או מורכב שכן הגיע ליעדו (הפלא ופלא), שלם וללא שום חיוב נוסף. גם זה קורה, וקורה לרוב. לא כל הישראלים הם כפי שתיארת.

"כדאי לחשוב קצת לפני שמשתמשים במילים קשות כאלה"...."הדואר המקומי איבד לו את החבילה/משרד התחבורה מערים עליו קשיים בלתי מידתיים/המכס גובה ממנו סכומים שערורייתיים/הוא חתיכת חרא".

אל תתרגזו סתם, אני רק צחקתי.

פורסם

שלחתי ללקוח חבילה בדואר רשום עם בעלי חיים בפנים, רק למחרת גיליתי שבטעות במקום מרחביה כתבתי בכתובת רחביה.

באופן נורמלי לא קרה אסון, החבילה לא תתבקש ותוחזר אלי ואני באותו יום שולח חבילה חדשה אבל כאן מדובר בצער בעלי חיים, עד שכל התהליך יתרחש, הם ימותו.

טלפון למנהל הסניף, הוא אמר שינסה לטפל בעניין אבל הוא סקפטי.

למחרת בערב טלפון ממנהל מרכז מיון בירושלים, "שלום וערב טוב, מצאתי את החבילה, שיניתי לרחביה, שיהיה ערב טוב!"

יומיים הסתובבתי ככה: :shock2:

פורסם
שלחתי ללקוח חבילה בדואר רשום עם בעלי חיים בפנים, רק למחרת גיליתי שבטעות במקום מרחביה כתבתי בכתובת רחביה.

באופן נורמלי לא קרה אסון, החבילה לא תתבקש ותוחזר אלי ואני באותו יום שולח חבילה חדשה אבל כאן מדובר בצער בעלי חיים, עד שכל התהליך יתרחש, הם ימותו.

טלפון למנהל הסניף, הוא אמר שינסה לטפל בעניין אבל הוא סקפטי.

למחרת בערב טלפון ממנהל מרכז מיון בירושלים, "שלום וערב טוב, מצאתי את החבילה, שיניתי לרחביה, שיהיה ערב טוב!"

יומיים הסתובבתי ככה: :shock2:

מי שולח בעלי חיים בדואר :shock2: ???

לא יצאת טוב מהתגובה האחרונה.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...