Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה עם) פקודת סקריפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד על חלונות XP ואני מריץ סקריפט מקובץ BAT.

אני רוצה ליצור השהייה של 10 שניות בין פקודה לפקודה כי נכון לכרגע הוא מריץ הכל ברצף וזה עושה לי בעיות.

אני מכיר את השיטה של הפינגים אבל רוצה להמנע ולשים פקודה שמתאימה לדבר הזה.

מישהו מכיר פקודה שיוצרת דחיה של X זמן בין שורה לשורה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם הגעת לשיטה של הפינג כנראה שקראת והבנת שאין פקודה מובנית ב XP שעושה את הדבר... (גם אני חיפשתי בעבר ואשמח אם מישהו יתקן אותי)

בקיצור, תמיד תוכל להרוויח זמן על ידי פקודות אחרות אבל זה לא יהיה זה :roll:

אם אין לך בעיה להוסיף "תוכנות" על המחשב אתה תמיד יכול להוריד משהו

http://www.robvanderwoude.com/wait.php

פורסם

בנוסף, אתה תמיד יכול לפתח תוכנה קטנה בשפה לבחירתך, שכל מה שהיא עושה זה delay לשנייה אחת (או אם אתה רוצה להיות ממש לארג', לקרוא את משך ה-delay מה-arguments).

כך תוכל להריץ את האפליקציה הזו X פעמים - כמספר השניות שאתה צריך לחכות, או להעביר מראש את הערך ל-process.

מקווה שהייתי ברור.

לחילופין, תתקדם ל-PowerShell. :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ספציפית במחשב ההוא הוא עושה בעיות עם powershell, זאת הסיבה שבחרתי BAT.

הפאוור הרבה יותר נוח לעבודה גם מבחינת חיפוש פקודות, יש שם גרסה 1 ואין אפשרות לעדכון (מחשב באירגון).

כל המטרה היא לפתוח לי X תוכנות בפעם אחת במקום להתחיל לפתוח הכל ידנית, פשוט מאוד הרצה של הכל במהירות, יוצרת שם בעיה וזה לא פותח הכל כמו שצריך (וגם לא בסדר שאני מעוניין בו)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה יכול להריץ שם סקריפט פייתון?

בדיוק ה- Follow up שרציתי שיהיה אחרי שהוא יגיב לי :roll:

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם אתה רוצה לפתוח את התוכניות בסדר סינכרוני, הכי נכון להשתמש בפקודה call, לפני הפקודה שברצונך להריץ:

call office.exe

call chrome.exe

call myotherstuff.exe

ומדוע לשאול באוף טופיק של פורום רכב, ולא ב-stackoverflow.com? סביר להניח שהתשובה לשאלה הזאת כבר כתובה שם :)

http://stackoverflow.com/questions/735285/how-to-wait-in-a-batch-script

בהצלחה.

172

פורסם

למה להסתבך עם פייטון וכד'. יש פתרון פשוט מאוד (כמה אמרתם - 7 שניות?):

ping 1.2.3.4 -n 1 -w 7000 > nul

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...