Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, על הנורה חתום E13 , חוקית כאילו.

בכל מקרה, זה לא יהיה לבן לבן כי זה 4350K.

לבן יפה מתחיל מ5000K לדעתי, אבל אם זה קסנון מקורי אז גם 4350K לא יהיה רע בכלל, אבל נורת דמוי קסנון לדעתי המינימום זה 4750K.דעתי רק.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע, על הנורה חתום E13 , חוקית כאילו.

בכל מקרה, זה לא יהיה לבן לבן כי זה 4350K.

לבן יפה מתחיל מ5000K לדעתי, אבל אם זה קסנון מקורי אז גם 4350K לא יהיה רע בכלל, אבל נורת דמוי קסנון לדעתי המינימום זה 4750K.דעתי רק.

איך תסביר את זה? חח

http://www.youtube.com/watch?v=Bb7fsCSGtIE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
איך תסביר את זה? חח

Bb7fsCSGtIE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קל להסביר את זה :)

לכל פנס יש השפעה על האור.

הרפלקטור בפנס ברכבו של אושריקו - כל נורה "לבנה" נתנה גוון צהבהב לצערו.

לך יש פנס חדש יותר ולכן אצלך כניראה הגוון כן יהיה "לבן"

קובי

:-)

פורסם

סבבה אחי הבנתי תודה ;)

אני חושב שאני מעדיף את הMTEC SUPERWHITE אחי, אני מעדיף שלא להסתבך עם XENON.

בכל אופן, מה לגבי האורות מעבר? אני צריך להחליף גם אותם לאותו דגם של הMTEC רק מיוחד לאור מעבר? או שאפשר לשים נורת לד T10(אם זה חוקי)?

פורסם

שמע, כמובן שיש הבדל לעומת רכב עם מנורת לוגן צהובה רגילה, רואים ממש כמה שלי בהירה.

אתה צודק שהנורה עצמה לא לבנה שלג (מקרוב זה בטוח), אבל בהחלט שמים לב להבדל בין צהובה רגילה, למרות שכמובן הייתי רוצה לבן שלג והייתי בטוח שהדיאמונד יכול לספק את הסחורה.מסתבר שלא רק הרקפלטור הזקן של הקורולה אשם, אולי 5000K של דמוי קסנון זה באמת לא לבן שלג שלג.

עוד דבר, בגשם ובלילה אין אלומה כל כך חזקה כמו נורה צהובה כי פשוט האלומה כביכול לבנה,

אבל כמובן שהאור לא לבן מספיק או בכלל כשאתה מסתכל על הפנסים ועל קיר.

וקובי ענה לך יפה מאוד, כל פנס מספק את הסחורה אחרת. אני בטוח שפנסים מפלסטיק יהיו דומים בתוצאה בכל אופן.

עוד יתרון של פנס מפלסטיק, בפנסים זכוכית ישנים אם יש אדים או לכלוך או פשוט דוהה לא נראה לי שיש דרך לתקן.

בפנסי פלסטיק אתה יכול לעשות פוליש ועוד כל מיני דברים. אם הפנס שלך צהוב ביותר ועכור אז גם אם תקנה נורת 6000K לדעתי לא תקבל את התוצאה המושלמת בגלל הפלסטיק המלוכלך. חשוב לשים לב לזה ואם אני טועה נא לתקן.

פורסם
שמע, כמובן שיש הבדל לעומת רכב עם מנורת לוגן צהובה רגילה, רואים ממש כמה שלי בהירה.

אתה צודק שהנורה עצמה לא לבנה שלג (מקרוב זה בטוח), אבל בהחלט שמים לב להבדל בין צהובה רגילה, למרות שכמובן הייתי רוצה לבן שלג והייתי בטוח שהדיאמונד יכול לספק את הסחורה.מסתבר שלא רק הרקפלטור הזקן של הקורולה אשם, אולי 5000K של דמוי קסנון זה באמת לא לבן שלג שלג.

עוד דבר, בגשם ובלילה אין אלומה כל כך חזקה כמו נורה צהובה כי פשוט האלומה כביכול לבנה,

אבל כמובן שהאור לא לבן מספיק או בכלל כשאתה מסתכל על הפנסים ועל קיר.

וקובי ענה לך יפה מאוד, כל פנס מספק את הסחורה אחרת. אני בטוח שפנסים מפלסטיק יהיו דומים בתוצאה בכל אופן.

עוד יתרון של פנס מפלסטיק, בפנסים זכוכית ישנים אם יש אדים או לכלוך או פשוט דוהה לא נראה לי שיש דרך לתקן.

בפנסי פלסטיק אתה יכול לעשות פוליש ועוד כל מיני דברים. אם הפנס שלך צהוב ביותר ועכור אז גם אם תקנה נורת 6000K לדעתי לא תקבל את התוצאה המושלמת בגלל הפלסטיק המלוכלך. חשוב לשים לב לזה ואם אני טועה נא לתקן.

הפנס חדש לגמרי, אז אמורים לראות את הMTEC לבן?

פורסם

זה נחמד מצדך להציע פנסים בלי תקן, שיתקעו במכס והכסף של הרוכש ילך לפח האשפה.

פורסם

בנוגע לMTEC SUPERWHITE כי אני כבר מבולבל

הגיוני שמכיוון שהנורה בתקן E אז היא תהיה חוקית בארצנו הקטנה, אך מכיוון שהנורה מצופה בכחול, הבנתי שיש בעיית חוקיות

מישהו יכול להבהיר את זה אחת ולתמיד?

פורסם
אני קונה את ה MTEC SUPERWHITE, אני צריך לשים אורות מעבר גם של MTEC SUPERWHITE?

אם כבר והחלטת לקנות הלוגן מצופה אז גם את האור חניה תביא הלוגן מצופה ואם אתה רוצה חוקי אז תצטרך להוציא עוד קצת ג'ובות

יש לך פה כמה אופציות

http://www.ebay.com/itm/PIAA-4250K-Arrow-Star-White-T10-194-168-FRONT-SIDE-MARKER-Light-Bulbs-H-533-/310415580581?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item484635dda5&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/OSRAM-W5W-COOL-BLUE-INTENSE-HALOGEN-W5W-501-4000k-SIDELIGHT-/110976168315?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19d6b1f17b

http://www.ebay.com/itm/2x-GENUINE-Philips-blue-vision-w5w-T10-4000k-side-parking-wedge-light-bulb-/221055640852?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3377f16514&vxp=mtr

לא יודע אם סיפרתי אבל ברכב יש לי אורות חניה ואור גבוהה של חברת PIAA וכבר שנתיים הרכב עבר איתם טסט וגם PIAA H7 היה לי באור דרך וגם הוא עבר טסט פשוט הבוחן הסביר שצריך להישאר עם הגוון הלבן

פורסם
זה נחמד מצדך להציע פנסים בלי תקן, שיתקעו במכס והכסף של הרוכש ילך לפח האשפה.

אל תדאג לא בעיה כל כך להעביר פנסים אם אתה קונה באיביי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אביזרי בטיחות כמו פנסים זה שונה מאביזרים רגילים. תבדוק את זה. אם הזמנת והגיע ולא אמרו כלום כנראה היה לך מזל.

קח בחשבון שלא משנה כמה האור נראה חזק ויפה, אם לנורת הלוגן יש ציפוי כלשהו האור יהיה חלש יותר ויאיר פחות טוב בחושך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם כבר והחלטת לקנות הלוגן מצופה אז גם את האור חניה תביא הלוגן מצופה ואם אתה רוצה חוקי אז תצטרך להוציא עוד קצת ג'ובות

יש לך פה כמה אופציות

http://www.ebay.com/itm/PIAA-4250K-Arrow-Star-White-T10-194-168-FRONT-SIDE-MARKER-Light-Bulbs-H-533-/310415580581?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item484635dda5&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/OSRAM-W5W-COOL-BLUE-INTENSE-HALOGEN-W5W-501-4000k-SIDELIGHT-/110976168315?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19d6b1f17b

http://www.ebay.com/itm/2x-GENUINE-Philips-blue-vision-w5w-T10-4000k-side-parking-wedge-light-bulb-/221055640852?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3377f16514&vxp=mtr

לא יודע אם סיפרתי אבל ברכב יש לי אורות חניה ואור גבוהה של חברת PIAA וכבר שנתיים הרכב עבר איתם טסט וגם PIAA H7 היה לי באור דרך וגם הוא עבר טסט פשוט הבוחן הסביר שצריך להישאר עם הגוון הלבן

סבבה אחי תודה, יש אולי אורות מעבר MTEC SUPERWHITE? אני מעדיף כבר שיהיה תואם לנורות הגדולות מה לא ככה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...