Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות עד 20$ שיעבדו על Xperia Play מישו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר כמה ימים באיביי אוזניות בסכום של עד 20$ ומה שמצאתי היו אלו http://www.ebay.com/itm/JVC-Xtreme-Xplosives-In-Ear-Stereo-Earphones-Headphones-HA-FX1X-HA-FX1X-Black-/150940679745?pt=US_Headphones&hash=item2324c3fe41

הם נראות טוב,גם שמעתי פידבקים טובים על האוזניות,אבל אני לא יודע אם הם יעבדו על הפלאפון שלי,כיוון שלא על אוזניות נתמכות,והאם גם אם יש הצעות טובות יותר לאוזניות בסכום הזה(מישהו אמר ביטס מזוייפות?)

פורסם

אני לא מחפש אוזניה עם מיקרופון,פשוט יש איזושהי בעיה עם סדרת האקספיריה ועוד כמה מכשירי אנדרואיד שלא כל אוזניה נתמכת ע"י הפלאפון,לדוגמה האוזניות של האייפון לא נתמכות עוד אוזניות פשוטות של סילבר ליין וכו',ולכן אני צריך לדעת האם האוזניות יעבדו לי על המכשיר.

פורסם

בנוגע ל8 דולר,לא יודע אם אפשר להזמין מהאתר שהבאת אז חיפשתי באיביי והמחיר הכי נמוך שמצאתי היה 16 דולר(יש כאלה שמוכרים בפחות אבל לא שולחים לארץ),יש לך אולי עוד אלטרנטיבה?

פורסם

דווקא לאייפון יש חווט לא סטנדרטי כי סטיב ג'ובס רצה אותך בתור עבד אנלי.

בעקבותיו סמסונג התחילו לחווט עקום בדגמים מסויימים כמו גלקסי טאב ועוד.

הסדרה החדשה של אקספריה שיצאה תחת מותג של סוני מגיעה עם מחברים מחווטים כמו באייפון.

טלפון שלך הוא מסדרה של 2011 ואין לו שום בעיה.

כל מה שאמרתי עד עכשיו לא רלוונטי לאוזניות בלי מיקרופון כי אלה תמיד עובדים בכל המכשירים. אם זה לא עובד - יש לך בעיית מגעים.

פורסם
בנוגע ל8 דולר,לא יודע אם אפשר להזמין מהאתר שהבאת אז חיפשתי באיביי והמחיר הכי נמוך שמצאתי היה 16 דולר(יש כאלה שמוכרים בפחות אבל לא שולחים לארץ),יש לך אולי עוד אלטרנטיבה?

תודה רבה,כנראה נזמין רק צריך לראות מאיפה ^^^

• תוכן חדש...