Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על JL Audio JX1000/1D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך להגדיל את התקציב

הסאב שאתה מעוניין בו לא צריך הגברה עוצמתית,ובתקציב שלך ניתן לרכוש מגבר מונובלוק איכותי.

היצרן עצמו מציין כי ההספק האופטימאלי עבור הסאב הוא באזור 350RMS

כך שאין לך מה להשתולל עם הספקים.

12W6v2_PC.png?1314421732

פורסם

זה לא רק תלוי בכיוונים, אלא גם בתיבה. בגודלו, בטיונינג, בתשתית חשמל.

לא צריך הרבה הספק כדי שזה יהיה חזק.

פורסם

את זה אני מבין אבל האמת אני דיי שואף למערכת כמו אצל מור באמת שנכנסתי לשם ונהניתי מכל שניה שישבתי ברכב שלו.

מור מחזיק סאבוופר W6 10 אינץ' ומגביר אותו עם מגבר של JL Audio 1000/1, תיבה מקורית.

זאת בערך המטרה שלי. :D את השיפורים של החשמל וכו' אעשה, (אחליף ל0 גייג') ובמידה ואצטרך אשפץ אלטרנטור ואחליף גם מצבר.

כי שוב, אני רוצה לקנות סאב ולהנות ממנו כמה שאפשר. אני מעדיף להוסיף קצת כסף ולהגיע לקצה היכולת של הסאב מאשר לקנות ואז אחרי תקופה להרגיש שאני מחפש יותר כוח וכו'.

שווה לשקול לחסוך ולקנות JL Audio 1000/1 ?

JL Audio

פורסם

אם אתה מעוניין בעיצה מבעלי ניסיון

במקרה שלך T500-1BDCP הוא over qualified for the job

מגבר מונובלוק זה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך

ואתה דן בעניין כאילו מדובר בנושא קריטי ,אם אתה שואל אותי הייתי בכלל מזמין Rockford Fosgate Punch P300-1

שעולה ב-EBAY הרבה פחות ,ומוציא את רוב התקציב היכן שחשוב.

נ.ב -מה הסטאפ שלך כרגע.?

פורסם

הסט אפ הנוכחי שלי לא משהו להתגאות בו, אני רוצה פשוט לקנות מגבר שיחזיק לי לשנים ארוכות וגם שאוכל להעביר אותו רכב או 2 בעתיד כי אני לא יודע מתי תהיה לי האופציה לייבוא אישי של מגבר מארה"ב (שזה זול משמעותית).

JL Audio

פורסם

אוהד התיבה אצלי היא לא מקורית.. סוג של מוטציה של עץ וטנק :lol:

תיבה חזקה מאוד (וכבדה מאוד) שעם השוואה ליד הגולף של בנג׳י דיי הרגה את הבולמים שלי.

הדפנות בערך פי 2 מהמקורי לטוב או לרע ופורטד ככה קניתי אותו יד שנייה ובהחלט מתאים לי מבחינת הסאונד, מעניק לו עומק ונפח בניגוד למה שכולם אומרים עליו ועדיין שומרת על דיוק ופאנץ׳.

פורסם

אם אתה מביא מגבר מבית טוב אין סיבה שלא יחזיק לך שנים ומספיק רכבים,אף אחד לא ממליץ לך לקנות משהו סיני.

לפי דעתי אם הסאב שלך זקוק להגברה מסוימת כדי להישמע מצוין חבל לנסות לטרוף ממנו עוד,תן לו את מה שהוא צריך ותשקיע בדברים יותר חשובים כגון,סטאפ,התקנה,HU וכו'...

בהצלחה לך בחור.

Scan Speak

פורסם

אני עם 12W6 ומגביר אותו עם JL500.1 ולפי דעתי מספיק ביותר. מגברים מסדרה הזאת שומרים עם אותו הספק בכל התנגתות. מה שכן, כאשר אתה באה ומבקש המלצה, כדי לפעמים להקשים לאנשים שככל הנראה מבינים על מה הם מדברים, במיוחד המלצה של יצרן. לגלל המלצות של יצרן לתת לסאב הזה כ 350 RMS הלכתי על מונו 500

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...