Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושקט לכולם

הפאנל לחצנים של הקודן בקושי מתפקד - נחוצה לחיצה ממש חזקה עם המפתח בישביל שילחץ הכפתור ובמיוחד כאשר קר זה ממש סיוט לבטל את הקודן .

פרקתי כבר פעם את הפאנל וניקיתי את המגעים עם ספרי מגעים - עבד טוב לתקופה ושוב פעם חזר להיות ככה .

בכל אופן שאלתי היא כזאת - יש פתרון קסם? או איפה ניתן לקנות כזה פאנל חדש באיזור חיפה/קריות/כרמיאל .

תודה

Kodan.jpg

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• ספונסר פורום
פורסם

כן, ניתן להחליף את הלוח מקשים (סיליקון). אתה צריך לפנות למתקין אזעקות באזור מגוריך ולברר אם יש לו מקשים מתאימים.

מאיזה אזור אתה?

פורסם

נסה ניסוי אחרון לפני החלפה:

לאחר פירוק הקודנית, הוצא את כל המשטח של המגעים, והחלק אותו בעדינות (כל "מגע"/לחיץ לחוד, בלחיצה קלה) על משטח נייר נקי (ישאיר לך על הנייר "פס" שחור).

בעבודתי, כך אני מנקה מגעי לחיצים של מכשירי טלפון ש"סובלים" מאי תגובה של הלחיצים (ושאינני מתכוון לזרוק אותם...).

את המגעים על הכרטיס האלקטרוני - לנקות באלכוהול בזהירות.

alfa 156 2.5.

פורסם

מנסיון שלי (אמנם בטלפונים) - זה מחזיק זמן רב מאוד (מאמין שתלוי באיכות הייצור/המוצר), אבל לגבי קודניות אני מאמין שאתה כנראה צודק.

בכל אופן - לא יזיק לנסות.

(עריכה - נכתב כתגובה להודעה של בוקי שהוסרה בינתיים).

alfa 156 2.5.

פורסם

היי תודה

כמו שכבר ציינתי ניסיתי את שיטת הניקויי בעבר ולא החזיק יותר מידי זמן

אני מעוניין לקנות פאנל חדש . יש אולי משהו דומה באיביי ?

תדוה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...