Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30CW 2011 לא מניע

ziv1976
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב. לא כ"כ.

יונדאי i30cw בת שנה וחצי, נרכשה לפני כמה חודשים מאלבר. המצבר אמור להיות חדש או מחודש, אם זכור לי היטב מזמן הרכישה, החליפו לי.

הררכב לא מניע הבוקר, אין בכלל קולות מאמץ אלא רק תיקתוקים של הסטארטר. קראתי שרשורים כאן בפורום והבנתי שהבעיה יכולה להיות כפי הנראה או בסטאטר או במצבר.

אני לא טכני ולא מסוגל לנסות שום דבר בעצמי.אין לי גם אפשרות להניע עם כבלים בעצמי.

מצבר - כפי שאמרתי אמור להיות די חדש. מצד שני אשתי נוסעת ברכב כל יום רק כמה דקות(10-15 דקות פעמיים ביום על 4 ק"מ כל צד) כך שיכול להיות שיש בעית הטענה.

אני מתכוון להתקשר עכשיו לשירות "דרכים" שיש לי מהביטוח. הבעיה איתם זה שהם מיד ינסו לדחוף לי מצבר של שנפ שיעלה "אחרי הנחה" 800 ש"ח. אם זו בעית מצבר - אני אזמין ורטא מאיציק מצברים.

מה שאני שואל למעשה - במידה והשירות מגיעים ומצליחים להניע עם כבלים, האם זה אומר שהבעיה היא בהכרח בעית מצבר ?

ואם כן - האם פשוט לנסוע עם הרכב לחצי שעה כדי למלא את המצבר ?

אני שואל אתכם כי בד"כ נותני השירות האלו לא מבריקים ולא מחפשים תקלות חוץ ממצבר.

ושאלת המשך - במידה וצריך לרכוש מצבר, למי שהתנסה, האם אפשר לפנות אל איציק שהומלץ כאן בפורום גם בשבת ?

תודה !!

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב מניע עם כבלים/בוסטר אז הבעיה במצבר, אבל זה לא אומר שהמצבר גמור אלא בהחלט יתכן שהוא פרוק.

במקרה כזה הטענה בנסיעה עשויה לפתור את הבעיה.

אני לא מכיר את איציק מצברים, מניח שבמקרה הצורך תוכל למצוא מצבר באוטו דיפו או בחנויות של בני מיעוטים (תלוי היכן אתה גר).

חשוב האם הטירחה שווה את הפער במחיר (אתה מעיד על עצמך שאינך טכני, תדע להחליף מצבר בלא לגרום לנזק? ברכב מודרני כמו היונדאי שלך הסיכון לנזק בהחלפה שגויה גדול).

להבא, בהנחה ואתה נוסע יותר מאישתך, שקול להחליף רכבים פעם בשבוע, זה יעשה טוב ליונדאי באופן כללי, לא רק למצבר שלה.

בהצלחה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב מניע עם כבלים/בוסטר אז הבעיה במצבר, אבל זה לא אומר שהמצבר גמור אלא בהחלט יתכן שהוא פרוק.

במקרה כזה הטענה בנסיעה עשויה לפתור את הבעיה.

אני לא מכיר את איציק מצברים, מניח שבמקרה הצורך תוכל למצוא מצבר באוטו דיפו או בחנויות של בני מיעוטים (תלוי היכן אתה גר).

חשוב האם הטירחה שווה את הפער במחיר (אתה מעיד על עצמך שאינך טכני, תדע להחליף מצבר בלא לגרום לנזק? ברכב מודרני כמו היונדאי שלך הסיכון לנזק בהחלפה שגויה גדול).

להבא, בהנחה ואתה נוסע יותר מאישתך, שקול להחליף רכבים פעם בשבוע, זה יעשה טוב ליונדאי באופן כללי, לא רק למצבר שלה.

בהצלחה.

שי

תודה שי !

האמת היא שהיא כן נסעה לפני שבוע לאיקאה ברשל"צ. אנחנו גרים בקרית אונו. זה בטח 15-20 דקות כל כיוון. לא אמור להטעין את המצבר ? אכן אין לי כוונה להחליף בעצמי. מעדיף לשלם קצת יותר ושיעשו זאת עבורי.

במידה וחוות הדעת תהיה שהמצבר פרוק ואני אצא לנסיעה כדי למלא - כמה זמן צריך לסוע ? האם מספיק רק להשאיר אותו מונע או שצריך לנסוע ?

שוב תודה.

זיו.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי עכשיו שוב. עכשיו כבר אין אפילו את התקתוקים. פשוט מת לגמרי. הנורות כן נדלקות.

האם זה מכוון לבעית מצטבר או בעית סטארטר ?

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהיה בטוח שאין שום קשר לזמן הנסיעה.

אני נוסע לעבודה וחזרה כ3 דקות נסיעה לכל כיוון , ולעיתים זה הנסיעה היחידה במשך היום.

עדיף שחשמלאי רכב יבדוק את מצב המצבר כדי להמנע מהחלפה מיותרת , וכך גם לעלות על הבעיה האמיתית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהיה בטוח שאין שום קשר לזמן הנסיעה.

אני נוסע לעבודה וחזרה כ3 דקות נסיעה לכל כיוון , ולעיתים זה הנסיעה היחידה במשך היום.

עדיף שחשמלאי רכב יבדוק את מצב המצבר כדי להמנע מהחלפה מיותרת , וכך גם לעלות על הבעיה האמיתית.

למה להיות בטוח בזה ? איך אתה מצפה שהמצבר יטען ?

בכל אופן, חבר הגיע, הנענו עם כבלים, וכך נשללה בעיה בסטארטר. נהגתי משך חצי שעה כדי למלא את המצבר.

כרגע אני אופטימי כי אני חושד שהיתה נורה דולקת שם יומיים ושהיא פשוט פרקה את המצבר. אם המקרה יחזור על עצמו אלך לבדוק את המצבר.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמח לשמוע שהסתדר.

אם יש לך חניה פרטית עם נקודת חשמל זמינה תשקול לרכוש מטען מצברים.

זה יאפשר לך לתת למצבר פעם בשבוע 'בוסט' שישמור אותו טעון.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמח לשמוע שהסתדר.

אם יש לך חניה פרטית עם נקודת חשמל זמינה תשקול לרכוש מטען מצברים.

זה יאפשר לך לתת למצבר פעם בשבוע 'בוסט' שישמור אותו טעון.

שי

הלוואי..תודה.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...