Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא משנה אם בפועל אנשים אינם מתלוננים ומקבלים את שנקבע.

אבל כאשר אדם מתלונן על משהו שהוסתר ממנו מגיע לו פיצוי.

וחברת וולוו הולכת לאכול נקניקיה ארוכה מאוד.

אני מאד מקווה שהשרשור הזה לא יישכח כשיגיע פסק דין בתביעה. או, מה שיותר סביר, החלטה על דחיה לאחר הקדם הראשון, ואולי אפילו לפניו. אין פה על מה לתבוע אפילו שנקל, במלוא הכבוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח בכך.

אם השופט יקבע שוולוו זה "יותר נחשב" מפורד, יתכן ויפסוק לטובתו כי מבחינת הלקוח הוא קיבל מוצר עם ערך נמוך ממה שחשב לשלם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז זה יעוף בערעור. התביעה מספיק הזויה בשביל שבסופו של דבר היא לא תתקבל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא בטוח בכך.

אם השופט יקבע שוולוו זה "יותר נחשב" מפורד, יתכן ויפסוק לטובתו כי מבחינת הלקוח הוא קיבל מוצר עם ערך נמוך ממה שחשב לשלם.

מה זה "יותר נחשב"? האם זה "יותר טוב"? ברור שלא. על "יותר נחשב" לא תובעים כמעט 200 אלף שקלים. האמת, גם על "יותר טוב".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים, התביעה הזויה למדי ולהערכתי ישנו סיכוי לא קטן שהאיש יפסיד.

אבל, אני נוטה להשאיר כמה אחוזים (לא רבים) שהוא בכל זאת יזכה, מדוע?

1. כי בבתי משפט הכל יכול להיות, ולא מעט תלוי בשופט ובמצב הרוח שלו באותו היום (רומן, זה בטוח משפט שמוכר לך...).

2. חב' 'מאיר' עלולה לחשוש מפס"ד שיהווה תקדים ואז היא תאלץ להתמודד עם שאר רוכשי הרכב מדגם זה, ולכן למרות שהצדק איתה יתכן והיא תסיים את העניין בפשרה.

3. לא בטוח שהשופט בקיא בענייני רכב כחברי הפורום, ויתכן שהוא ישתכנע שמנוע פורד שווה פחות ממנוע וולוו (שאלמלא כן למה וולוו יקרה בהרבה מפורד?), כך שיש סיכוי קטן (אבל יותר מאפס) שהוא ישתכנע שיש בסיפור הונאה כלשהי.

בקיצור, לא הייתי מהמר בכספי על כך שהאיש ייזכה, אבל גם אינני יכול לקבוע נחרצות שיפסיד.

פורסם

אם להתייחס לענין באופן תאורטי וללא היכרות עם פרטיו, הרי שלפחות להבנתי המוגבלת, היה ויצליח התובע לשכנע את בית המשפט שהוא האמין שמדובר במנוע מקורי של וולוו ולו היה יודע שמדובר במנוע אחר, לא היה רוכש את האוטו, יש לתביעה סיכוי להתקבל. אלא שראיות כאלו כשאינן ממוסמכות, או נסמכות על עדויות של צדדים שלישיים מהימנים, אינן בעלות משקל מספיק, אבל כרגיל קטונתי.

פורסם

שני שופטים צועדים ברחוב ומשוחחים. לפתע ניגש ילד אל אחד מהם ומאיים עליו: "תן לי 100 ש"ח או שאתבע אותך על זה שהכלב שלך נשך אותי". השופט מוציא שטר של 100 ש"ח ונותן אותו לילד.

אומר לו חברו השופט האחר: "מה אתה עושה? הרי בכלל אין לך כלב!".

משיב לו השופא הראשון: "נכון, אבל לך תדע מה יפסוק בית המשפט".

וזו הסיבה שאני משתדל להגיע לבית המשפט לא יותר מפעם ברבעון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

העו"ד של התובע יהיה צריך להיות מאוד יצירתי.

העובדה שוולוו היתה תחת כנפי פורד עד מעל ל- 10 שנים הייתה ידועה לכולם.

באותה תקופה פותחה ה-S40 שהיא חלקה פלטפורמה ומנועים משותפים עם המאזדה 3 והפורד פוקוס וגם זה ידוע.

התובע לא עשה שעורי בית ומאשים את כל העולם ואשתו, חוץ מאת עצמו.

היה צריך לדעת שמדובר באדם הזוי, ברגע שהוא רכש את ה-S40 במחיר מופקע במקום אופציות זולות וטובות יותר.

פורסם

אני לא מבין גדול במחשבים, לא הייתי רוצה שחנות שאקנה ממנה נניח מחשב נייד תסתיר ממני פרטים,

אני מצפה מאיש המכירות שיביא לידיעתי שהמחשב הוא של HP (לדוגמא) אבל חלק מהרכיבים המרכזיים

בו הם של חברה אחרת....

.

פרק את המסך וגלה לנו מי ייצר אותו..., לא HP

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תלוי בגיל השופט.

אם הייתי אני השופט למשל, בשבילי פורד זה אסקורט 1100 מנצרת/כרמל צבאית.

וולוו זה האוטו של ראשי ממשלה ,אלופים ושרים.

לי אישית זה היה נוגע במיוחד - אני לא נוגע במוצר של האנטישמי,חבר של היטלר.אם היו עושים את זה לי הייתי טוען שהרסו לי את החיים.לא בשביל זה חסכתי כל החיים לקנות מוצר של שבדיה ה"ניטרלית".

הייתי פוסק לו את ההפרש בערך - איזה 100000 ל"י.מכין שיש גם רשלנות תורמת של התובע שלא בדק ולא אמר שהוא רגיש לענין בזמן , נגיד 50%,=50000.

חצי אגורה.

פורסם

אני לא עו"ד שלו.

אבל לדעתי, מגיע לו , ובצדק, לתבוע אותם.

אם הייתי קונה את הסיאט ומגלה שהמנוע מיוצר בתורכיה, במקום גרמניה, גם אני הייתי חושב על החזרת הרכב ליבואן!

שיהיה לו בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני לא עו"ד שלו.

אם הייתי קונה את הסיאט ומגלה שהמנוע מיוצר בתורכיה, במקום גרמניה, גם אני הייתי חושב על החזרת הרכב ליבואן!

שיהיה לו בהצלחה.

אין לך מושג כמה חלקים במנוע שלך מיוצרים בסין...

אם הוא יקבל ולו שקל אחד מבית המשפט, זה יהיה נצחון הישראלי המכוער.

לפי דעתי, הוא פשוט לא מרוצה מהרכב, בתוספת העובדה שהוא תובע סדרתי משועמם (לפי אחד מחבריי הפורום), הביאה אותו לתביעה הזו. מקווה שיצטרך לשלם ליבואן הוצאות משפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא עו"ד שלו.

שיהיה לו בהצלחה.

גם אם מדובר מטעמים אידיאולוגיים (למשל אני הפסקתי לקנות מוצרים מטורקיה) זו עדיין חובתך לברר היכן זה מיוצר.

רק אם המוכר מספר לך שזה יוצר בX כשלמעשה זה מיוצר בY, אז אפשר לטעון שהוא שיקר או מסר מידע מוטעה שהוביל לרכישה של המוצר.

חוץ מזה, סיאט זה לא מספרד בכלל? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז זה יעוף בערעור. התביעה מספיק הזויה בשביל שבסופו של דבר היא לא תתקבל.

אני הייתי מחכה עד לסיום הפרשה עם הג׳טה

מה זה "יותר נחשב"? האם זה "יותר טוב"? ברור שלא. על "יותר נחשב" לא תובעים כמעט 200 אלף שקלים. האמת, גם על "יותר טוב".

אתה צודק, אבל יכול להיות שזה היה שיקול מהותי אצל הרוכש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איזו פרשה עם ג'טה ומה הקשר?

ZC6 | JB43 | 932