Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי פוסק לו את ההפרש בערך - איזה 100000 ל"י.מכין שיש גם רשלנות תורמת של התובע שלא בדק ולא אמר שהוא רגיש לענין בזמן , נגיד 50%,=50000.

חצי אגורה.

טעית בחשבון. 50,000 ל"י הם 5 ש"ח.

מזכיר לי מישהי שעבדה אתי ב-1986 ולא היתה מסוגלת להתדר עם המשכורת של 600 ש"ח. אצלה זה היה 6,000,000 ל"י.

שלא לדבר על אשתי שבאיסטנבול נלחצה כשקניתי לה בייגלה ב-35,000 לירות (טורקיות ישנות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טעית בחשבון. 50,000 ל"י הם 5 ש"ח.

מזכיר לי מישהי שעבדה אתי ב-1986 ולא היתה מסוגלת להתדר עם המשכורת של 600 ש"ח. אצלה זה היה 6,000,000 ל"י.

שלא לדבר על אשתי שבאיסטנבול נלחצה כשקניתי לה בייגלה ב-35,000 לירות (טורקיות ישנות).

תודה על התיקון.

בזמן האינפלציה הגדולה בתחילת ה-80 חזר לליבריה אחד שהיה בחופשה בארץ אחרי הרבה זמן שהיה מנותק וסיפר לנו :-

אני עולה עם אשתי לאוטובוס בחיפה ואומר לנהג - "2 כרטיסים ה/ח לירושלים" המשוגע עונה לי - רבע מיליון לירות. אמרתי לו " אני רוצה רק לנסוע, לא לקנות את האוטובוס.

פורסם
אני לא עו"ד שלו.

אבל לדעתי, מגיע לו , ובצדק, לתבוע אותם.

אם הייתי קונה את הסיאט ומגלה שהמנוע מיוצר בתורכיה, במקום גרמניה, גם אני הייתי חושב על החזרת הרכב ליבואן!

שיהיה לו בהצלחה.

מי אמר לך שהמנוע באיביזה שלך יוצר בגרמניה ?

למיטב ידעתי המנוע שלך ספרדי , וחלק גדול מהפולו אשר מגיעות לארץ מגיע גם הוא מספרד.

יצרני הרכב היום עובדים בשוק גלובאלי , רכבים מתוצרת VW יכולים להגיע גם ממקסיקו , אז מה לתבוע ?

התגובה שלך ושל רבים נוספים מראה על בורות וחוסר הבנה איך מתנהלות חברות במאה ה 21 , מה עוד שהרכב שלך מורכב מערב רב של חלקים מיצרנים שונים.. , לך תתבע את סיאט על כך שמערכת הבלמים שלך מגיעה מברמבו איטליה , שהחישנים מגיעים מבוש גרמניה ושגיר ה DSG שלך מורכב אצל קבלן משנה שלך VW בגרמניה....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

התגובה שלך ושל רבים נוספים מראה על בורות וחוסר הבנה איך מתנהלות חברות במאה ה 21

אתה כמובן צודק.

אבל מי מבטיח לך שהשופט בקיא בתחום?

• תוכן חדש...