Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמכרתי את האימפרזה דורבו שלי (בכוונה ד' ולא ט') הקונה עשה לי פרצופים כי המנוע תוצרת פוג'י :roll:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מצוי בענין ופרטיו ולכן גם אין מקום לחוות דעה. אלא שבאופן כללי בהחלט אפשר לומר שבמקום בו נפסק גם פיצוי נדיב, גם בטלות עיסקה, למי שתבע בגין מנוע רועד בג'טה, אפשר בהחלט לתבוע גם על מנוע "מזויף".

פורסם

בארה"ב יש את החברות שיש להם מותג יוקרה ומותג רגיל כמו טויוטה ולקסוס.

לקוחות ממש מתנגדים שיעשו שימוש בחלקים זהים בין המכוניות.

גם אם אני הייתי קונה S40 הייתי מבקש את הכסף חזרה, זה פוקוס בתחפושת

אייל

פורסם

מישהו קרא את כל הכתבה?

אכן יש הטעיה מכיוון שנטען תחילה שהמנוע הינו מנוע של וולו ולאחר הרכישה תיקנו זאת.

אולי לא ביג דיל אבל ללא ספק פאדיחה של היבואן.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

תביעה הזויה מאוד (ועוד יותר הזוי, לקנות S40 כיש מלא אופציות יותר טובות וזולות בשוק).

במבחן המשפטי, על עו"ד של התובע יהיה להוכיח שמדובר בפרט מהותי בעסקה שבעקבותיו הוא יכול לבקש להחזיר את המצב לקדמותו, קרי לקבל את הכסף בחזרה.

ד"א, רוב מנועי וולוו היום פותחו בשת"פ עם פורד כשאלו היו הבעלים (מנועי ECOBOOST), כך גם תיבת ההילוכים כפולת המצמדים. מזל שעליה הוא לא דורש את כספו.

הלוואי ויצטרך לשלם כסף וכך ילמד לא להגיש תביעה על כל שטות.

פורסם

הטביעה כשרה לחלוטין.

אבל זה שפל מדרגה.

מזה משנה איזה מנוע, העיקר הרכב נוסע, אתה אוהב אותו, ויש תגובות טובות.

כאילו שאם היה רשום מנוע BMW, הוא היה טובע.

סתם אנשים שפלים, בידיוק מהסיבה הזאת, שונאים את הישראלים בעולם, וממציאים לנו סטיגמות של "קומבינטורים" ודומיהם.

גם באיביי, יש מוכרים שלא מוכנים לשמוע על ישראל, בגלל אותם חארות שקיבלו מוצר, ואז התלוננו למוכר שהוא לא הגיע, או שהוא לא פועל כמו שצריך, ואז המוצר נשאר אבל הכסף חוזר לקונה והמוכר אוכל אותה.

גם אני התלוננתי למוכר על חלק לרכב ששווה 150 שקל. (קיבלתי את הכסף)

אבל צילמתי לו וידיאו של מה הייתה הבעיה. (קרוב משפחה שלי, יש לו מוסך, לא רצה להתקין לי את החלק על הרכב, בטענה שהוא לא ראוי לעבודה).

הצעתי למוכר שאני ישלח לו את המוצר על חשבוני, כדי שנצא שווים, אבל הוא סירב ואמר לי שהכל בסדר והוא מבין אותי.

פורסם

אם אפשר לתבוע על רעידות אחרי כך וכך קילומטרים ולזכות, אפשר גם לתבוע על מנוע מחברה אחרת (:roll: )

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא מסכים. כשאתה קונה רכב אתה קונה חבילה שמורכבת מהמון דברים. זאת תהיה טיפשות לחשוב שכל חברה מייצרת את כל הרכיבים בעצמה, או אפילו מרכיבה הכל בעצמה. אין לך שום דרך לדעת מי ייצר מה ואין לך שום דרך להעריך אם זה טוב לך או רע לך. התובע לא יהיה מסוגל להוכיח שהוא נפגע בצורה כזו או אחרת מהעובדה שהמנוע מיוצר ע"י פורד, על אחת כמה וכמה כאשר פורד הייתה הבעלים של וולוו...

אגב, בהחלט יכול להיות שמזדה קונה חלקים מחברה סינית או מייצרת חלקים בסין, וצריך להיות דביל בשביל לקבוע חד משמעית שבגלל זה אתה לא קונה מזדה. הסיבה פשוטה - כי אז כנראה לא תוכל לקנות 90% מהדברים שנמכרים היום בחנויות :-P

לא מדובר פה על החבילה, התביעה הינה על שקר גס בה תענו בחברת וולוו כי המנועים הם מתוצרת וולוו ובפועל הם מתוצרת פורד.

יש כאן עילה לתביעה אם יש לך המון זמן פנוי ולא איכפת לך לבזבז אותו בבתי משפט.

פורסם

הוא לא תובע אותם על זה שהמנוע של פורד. הוא תובע אותם על זה שלא הודיעו לו, שלא היה שום איזכור לעובדה הזאת כאשר ואחרי שהוא רכש את הרכב.

לכן, זה לא כמו מישהו שקונה אודי ומתלונן שהמנוע של פולקסווגן. זה כמו מישהו שאומרים לו "הרכב הזה והמנוע שלו יוצרו במפעל של אודי בבלגיה" כשלמעשה המנוע יוצר במקסיקו במפעל של פולקסווגן.

לדעתי הוא סתם מנסה להוציא מהם כסף, אבל אי אפשר לומר שאין לו עילה.

.Your average Notepad

פורסם
לא מדובר פה על החבילה, התביעה הינה על שקר גס בה תענו בחברת וולוו כי המנועים הם מתוצרת וולוו ובפועל הם מתוצרת פורד.

יש כאן עילה לתביעה אם יש לך המון זמן פנוי ולא איכפת לך לבזבז אותו בבתי משפט.

שקר גס? תגיד לי, לא קורה שנופלות טעויות? בין אם בפרוספקט או ברישיון הרכב. קורה. זה לא ששמו לו מנוע 1.2 במקום, נכון? זה בדיוק אותו מנוע שיש בכל S40 אחרת. פשוט "במקרה" זה גם מנוע של פורד.

הוא לא תובע אותם על זה שהמנוע של פורד. הוא תובע אותם על זה שלא הודיעו לו, שלא היה שום איזכור לעובדה הזאת כאשר ואחרי שהוא רכש את הרכב.

לכן, זה לא כמו מישהו שקונה אודי ומתלונן שהמנוע של פולקסווגן. זה כמו מישהו שאומרים לו "הרכב הזה והמנוע שלו יוצרו במפעל של אודי בבלגיה" כשלמעשה המנוע יוצר במקסיקו במפעל של פולקסווגן.

לדעתי הוא סתם מנסה להוציא מהם כסף, אבל אי אפשר לומר שאין לו עילה.

לא, הוא תובע אותם דווקא כי הם כ-ן הודיעו לו. הם היו הכי בסדר בעולם והודיעו לו שנפלה טעות ברישיון הרכב (כדי שבטסט לא יעשו לו בעיות, אולי) ושתוצר המנוע הוא לא וולוו כפי שנכתב אלא פורד. כל בנאדם נורמלי היה אומר "אה, טוב" וממשיך הלאה בעיסוקיו. אבל הדביל הזה כנראה החליט לרכב על הגל, אולי כי הוא לא אהב את הרכב ורצה להפטר ממנו, אולי סתם כי הוא אידיוט.

טרדה, עוגמת נפש והטעייה? זה מה שצריכים ב"מאיר" לתבוע את הטמבל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...