Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בארה"ב יש את החברות שיש להם מותג יוקרה ומותג רגיל כמו טויוטה ולקסוס.

לקוחות ממש מתנגדים שיעשו שימוש בחלקים זהים בין המכוניות.

גם אם אני הייתי קונה S40 הייתי מבקש את הכסף חזרה, זה פוקוס בתחפושת

כל המנועים של וולוו חוץ מה-T6 וה-V8 (בדגמי הקצה) הם משותפים לפורד, סימן שכל בעלי וולוו בארץ צריכים לפתוח בתביעה ייצוגית.

S60 ו-S80 עם מנוע ה-T4 - מדובר באותו מנוע של הפורד פוקוס אקו-בוסט.

וגם מנוע ה-2 ליטר טורבו נמצא גם בפורד מונדיאו.

בארה"ב יש דגמים של לקסוס שמבוססים על דגמי טויוטה רק עם יותר תוספות וגימור מפואר יותר (ולפעמים גם מנוע גדול יותר).

לקסוס ES - טויוטה קאמרי.

לקסוס GX - לנד קרוזר פראדו.

לקסוס LX - לנד קרוזר V8.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ווואו, איך דפקו אותנו באמת. לנו בישראל היא מוכרת כקרייזלר, באירופה מכירים אותה כלנצ'יה תמא. אולי גם צריכים לתבוע את לנצ'יה?

http://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%AA_%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9C:_%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%96%D7%9C%D7%A8_300_%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%94_%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני דווקא זוכר משהו דומה. בשנות השמונים המאוחרות שידרו בכלבוטק תכנית שבה הוצגן אנשים שקנו סיירה כביכול מתוצרת גרמניה וגם וולבו שבדי, ושניהם הורכבו בפועל בבלגיה.

לא זוכר איך זה נגמר אבל הם לא קיבלו פיצוי משמעותי כלשהו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כנראה נודניק פתולוגי, או בשפת האינטרנט טרול...

מילא היה מגיע למשפט עם טענה שהגיע למוסך וולוו אשר עם פתיחת מכסה המנוע גילגלו עיינים: "אדוני? מה אתה רוצה מאיתנו? לך למוסך פורד...".

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

או וולבו משנות ה-70-80 עם מנועי רנו וכאשר דובר בוולבו 66 מדובר לא רק במנוע רנו אלא גם בייצור הולנדי (במקור חטיבת הרכב הפרטי של דאף, שנרכשה על ידי וולבו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי ברלינגו ואני רוצה לתבוע- יש שם מנוע של פיג'ו

לחבר יש פרטנר והוא רוצה לתבוע- יש שם מנוע של סיטרואן

אני מציע כפשרה לתת לו איביזה שנת 85 עם מנוע System Porche או לחילופין סיטרואן SM עם מנוע מזארטי כדי שיסתום את הפה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

במקרה,אני מכיר את התובע הנ"ל

זהו פנסיונר,משועמם עד מוות שבמקום ללכת ולהתנדב,היכן שהוא לטובת הציבור

הוא מבלבל את המוח שעות,לכל אחד שהוא פוגש ותובע סדרתי.

פורסם

^משועממים כאלו מבזבזים את זמנו של בית המשפט וכספי ציבור.

הגיע הזמן שנודניקים כאלו יחטפו קנס, יחד עם העו"ד תאב הבצע שמוכן לייצג את השטויות שהם מביאים לשולחנו, במקום לשלוח אותם הביתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לקוח קרציה ומקווה שוולבו יזכו ושהשופט יחייב אותו בהוצאות משפט שיורידו אותו לקבץ נדבות ברחוב ולמכור כליה, למרות שמערכת המשפט בדרך כלל נוטה לטובת האזרח הקטן מול חברות גדולות. יש גבול לכמה שאפשר להיות קנטרנים. זה לא שעבדו עליו או משהו כזה. מחר הוא יתבע את ערוץ 2 בגלל שגיא זוארץ ינחה שם את טכס בחירת מלכת היופי והוא יגיד שבגלל שזוארץ חתום על הסכם טאלנט בערוץ 10, הוא פתח ערוץ 2 בידיעה שזוארץ לא יכול להופיע שם ונגרמה לו עוגמת נפש. שיגיד תודה שקיבל מנוע של פורד ושיבדוק כי לפי דעתי הרפידות בוולבו שלו הן מתוצרת פרודו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
^משועממים כאלו מבזבזים את זמנו של בית המשפט וכספי ציבור.

הגיע הזמן שנודניקים כאלו יחטפו קנס, יחד עם העו"ד תאב הבצע שמוכן לייצג את השטויות שהם מביאים לשולחנו, במקום לשלוח אותם הביתה.

התשובה הכי קולעת למצב.

מה שיותר מטומטם, זה שבאמת ילכו על זה לבית המשפט.

עכשיו כל לקוח של סיאט ילך לבכות ששמו לו מנוע של אאודי, והחלקים יקרים לו.:brickwall:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
^ ... יחד עם העו"ד תאב הבצע שמוכן לייצג את השטויות שהם מביאים לשולחנו, .

העו"ד ירויח בכל מקרה. בדרך כלל שכרו משולם מראש בלי קשר להמשך. שרובם גובים שכ"ט גבוה מאוד - אני מסכים.

על התובע תחשבו מה שתרצו, לדעתי איו לחרוץ דינו של אדם לפני קריאת כל טענותיו ותשובות הצד השני. אנחנו לא שופטים.

כאשר רץ הסיפור על ההונדה S2000 והמנוע שנפגע - אנשים תמכו בגרגמל בלי לבדוק/לדעת את העובדות לאשורן. ראו איך בסוף גרגמל התקפל והסכים לשלם עבור פשרה.

כשמישהו תבע את קיה על פרסום צריכת דלק מטעה - היו שאמרו יופי והיו שהביאו חיזוק לנתוני הפרסום. כעת, כשאולי הטענה היא פרסום מטעה - לא מתאים למישהו אז עושים לינץ', גם אם הוא קשיש טרחן? (לפי מה שנכתב, לי אין שום מושג מיהו).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

זה לא אותו דבר. עולם הרכב חולק פלטפורמות, ולמי שמתענין בנושא הרכב - זה ידוע. למי שלא - לא.

אבל לתבוע בגלל זה? למה הרכב היה נוסע שונה? מתנהג שונה? יותר אמין? נשמע לי כמו בדיחה עלובה של משועמם.

מזכיר לי עו"ד מבוגר אחר (אני שונא עורכי דין ;-) ) ברמת גן, בשיכון וותיקים, שמשום ששכן מסוים - שיש לו אישור לחניה - בנה לטעמו חניה רחבה מידי, הוא חוסם לו אותה כל יום עד שיאפשר לו לחנות לצידו. לא עד שיסדר את גודלה או משהו - עד שיאפשר לו לחנות שם גם. ושיתבעו אותו. הוא משועמם ומוכן להעביר זמן בהכנת כתבי בי-דין ובטיעונים בבית המשפט.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...