Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן חובבי ארדואינו Arduino?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מכיר, ארדואינו הוא בקר ניתן לתכנות זול למדי, שמאפשר ביצוע כל מיני פרוייקטים מגניבים יחסית על ידי חובבים. מתחבר לUSB ומקבל קוד C, כך שדי קל לשלוט עליו, ואפשר לבנות פרוייקטים מורכבים עם ידע מוגבל מאוד באלקטרוניקה.

מספר חברים שלי כבר הכינו בעזרתו פרוייקטים חמודים, רציתי לדעת אם מישהו פה משחק עם זה גם כן, ומה התוצרת.

אני כנראה אזמין לעצמי קיט בקרוב ואתחיל לתת בראש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
maor bracha איפה אתה? חוגג חפש"ש לקפלינסקי?

יש לי אחד ששוכב בבית שלא יצא לי להתעסק איתו מחוסר זמן (יחד עם כל החלקים לפרוייקט מכשיר מדידת זמנים לג׳ימקאנות)

למזלי לא יצא לי להתעסק איתו גם באבטלה מאחר והאבטלה שלי לא נמשכה יותר משבוע:cool:

מה שכן, היה לנו גם אחד במשרד שהפכנו למכונית שנשלטת דרך הטלפון הנייד ע״י הג׳יירו.

ארדוויני הוא כלי מגניב לגמריי כדי להתחיל להבין אלקטרוניקה ופיתוח בסיסיים.

נ.ב.

נהגוס, שריינתי לקפלן ולי כרטיסים לקברי צדיקות בפאטייה. רוצה להצטרף? :D

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גם אני קניתי וגם כל מיני רכיבים (מסך LCD, לחצנים,בקרי מנועים וכו) כרגע גם אין לי כל זמן וגם לא מצליח על שום דבר לעשות עם זה - סתם להלדליק לדים או כאלה כבר לא מעניין

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעלה מהאוב:

מה יש לנוכחים לייעץ לגבי קיט למתחיל באופן כללי, ובאופן ספציפי על זה:http://www.ebay.com/itm/UNO-R3-Starter-Kit-1602-LCD-Servo-Dot-Matrix-Breadboard-LED-Resistor-for-Arduino-/151183574145?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23333e4481

מתחדשת*

פורסם

לא בטוח שיש הצדקה לקנות קיט. עם הבן שלי הרכבנו רשימת רכיבים יותר מצומצמת, שיחקנו קצת עם הארדואינו, בינתיים העסק השתתק לטובת איזה פרוייקט אחר שהבחור עוסק בו (גם מבוסס ארדואינו). כיון שחלוקת העבודה בינינו די ברורה - אני עוסק בהרכבות והוא בתכנות - כאשר אחדת מאיתנו עוסק במשהו אחר העסק עובר הולד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואלה?

ההיגיון אומר שקניה מרוכזת של רכיבים לרוב תצא זולה יותר מקניה מפוזרת, בהנחה שאתה רוכש את אותם הרכיבים.

מתחדשת*

פורסם (נערך)

השאלה היא האם מוצדק לרכוש את הערכה, או שעדיף לחשוב על פרוייקט(ים) ואז להזמין רק את רכיבים הדרושים.

לי יש תחושה שרוב הקונים לא עוברים בהרבה את ה-Hello World והלד המהבהב והערכה נזנחת לאנחות.

מעבר לכך - אני, למשל, הזמנתי "תואם ארדואינו uno" שאאל"ט עלה בסביבות $12, משהו כמו שליש-חצי מהמחיר הקטלוגי. אמנם הוצג כ"תואם" אבל התברר כמקורי. אני גם לא מבין למה צריכים איזה 30 לדים בשביל פרוייקטים ראשונים, ועוד כל מיני רכיבים עודפים שמופיעים בערכה, וכמובן שהם גובים תמורת איזו חוברת הדרכה (שמגיעה כ-PDF, לא כחוברת פיזית) - שכמותה מתגלגלות עשרות בחינם ברשת.

אני לא טוען שהוצאה של 200 ש"ח תמורת הערכה היא סכום גדול, אני רק חושב שאולי כדאי לך לבדוק אם אין שם הרבה פריטים מיותרים, ומצד שני - אם אין פריטים נוספים שתרצה ואינם כלולים בערכה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני רוצה להיכנס לתחום אבל כל פעם אני חוזר בי, מפחד שגם אני אזמין את כל הערכה ובסוף זה יעלה אבק בארון :-).

אני יותר מעוניין להרכיב רכב מנועי חכם עם חיישנים, אולי אפילו שואב רובוטי חמוד, אבל אני רואה שזה לא יוצא זול.

אתה יכול לחפש גם בבאנג-טוב, יש להם מיבחר גדול ואתה יכול להשוות מחירים, ואולי גם הקופון 5% הנחה יכול לעזור לך.

חג שמח לכולם!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ספריאל, אני יודע על מה אתה מדבר. זה תואם, הסינים פשוט הדפיסו עליו Made In Italy. עדיין, זהה לחלוטין למקור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מקור או חיקוי טוב - זה נראה אותו הדבר, ובכמה ניסויים שביצענו - גם פעל כראוי.

אני גם לא יודע היכן באמת מיוצרים הלוחות של ארדואינו, נראה לי שזה מסוג המוצרים שמשלב חומרי הגלם עד שלב האריזה מקיף את הכדור פעמיים.

הבן שלי הזמין עכשיו בקר דומה אבל עם זכרון מוגדל בשביל איזה פרוייקט שמצריך יותר קוד, נראה איך זה יעבוד.

פורסם

אגב, אצלי הוא שוכב ומחכה שאסדיר את הדרייבר לחלונות 8.1

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...