Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב עד 10K (בכיוון סוזוקי בלנו עם 360 אלף ק"מ שנת 2001~2002 מחירון 15)

השאלה אם כדאי לקנות קצת פחות מהמחירון עם ק"מ גבוה?

נא לא להגיב/לצפות באשכול זה בשבת תודה.

פורסם

קמ מאוד גבוה לשנה,זה גם לר הקמ,תיבת הילוכים,חיישנים,אפשר להשיג רכבים עם נסועה הרבה יותר נמוכה.

על כזאת נסועה צריך להוריד יותר מקצת מהמחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קמ מאוד גבוה לשנה,זה גם לר הקמ,תיבת הילוכים,חיישנים,אפשר להשיג רכבים עם נסועה הרבה יותר נמוכה.

על כזאת נסועה צריך להוריד יותר מקצת מהמחירון.

תודה על התגובה

כמה נגיד להוריד 9~10?

פורסם

קשה לומר ללא ידיעה על שאר מצב המכלולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב בנזין עם ק"מ גבוה? מיילא דיזל, אני מתפלא בכלל שבלנו החזיקה 360K ולא התפרקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רכב בנזין עם ק"מ גבוה? מיילא דיזל, אני מתפלא בכלל שבלנו החזיקה 360K ולא התפרקה.

כן אה..

אלה חרושות הרוב הם מ +200 אלף ק"מ

פורסם

אני חושב שאתה יכול עם קצת מאמץ בתקציב כזה למצוא בלנו שעברה חצי מקילומטרז' הזה בערך באותו מחיר. שוק עכשיו במצב לא טוב עבור המוכרים, הם מתקשים למכור את הרכב - נצל את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...